Prima! Uitkomst voor mij

Mijn enkel zit vast en sturen met een zwartharige gaat niet meer. Medewerkers brengen de boodschappen voor mij naar de auto. Thuis zet mijn vriend ze binnen. Perfect

Goede bezorging

Ik ervaar de service prima. Alleen als ik producten op mijn lijst heb staan en dit is niet voorradig dan wil ik een alternatief. Die krijg ik meestal niet. Dat is lastig want dan kan ik alsnog maar de winkel gaan terwijl ik dit niet wil. Jammer !

Uitstekend!

Netjes op tijd en wordt binnen gebracht.

Goede ervaring

Mijn bestelling was niet voorradig en ben netjes gebeld door het personeel. Ze heeft nog gekeken naar een alternatief. Echt netjes

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

De werknemers van Plus Overloon zijn vriendelijk en denken met je mee. Dik tevreden dus.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Lieve bezorger

Allees is met heart gedaan. Grooote PLUS

Veel niet op voorraad

Er waren 7 dingen niet op voorraad, waardoor ik verschillende gerechten niet kon maken en alsnog terug moest om boodschappen te doen!

zeer zeer tevreden

altijd op tijd super fijne service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes op tijd volgens de afspraak, alles netjes in de keuken gezet. De communicatie vond ik minimaal. Op de bon stonden 3 kratten vermeld. Voor gebeld, achteraf bleek.dat de bezorger er al 1 heeft terug genomen. Door even te zeggen wat hij mee terug neemt had dit een telefoontje en een beetje frustratie kunnen schelen. Jammer dat de mueslibollen uit de aanbieding niet leverbaar waren...

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel fijn om zelf minder te hoeven slepen!

Vooral bij "grote" zware boodschappen erg makkelijk. Keurige bezorging binnen het tijdvak dat is aangegeven. Is er een vraag dan bellen ze je. Heb je een vraag dan bel je hen en er wordt snel opgenomen. De opmerkingen in het daarvoor bestemde vak bij het online bestellen worden gelezen en aandacht aan besteed. Jammer dat er qua vegetarische producten zoals broodbeleg niet veel keus is maar gezien de plaats van de supermarkt wel begrijpelijk. Het is vaak niet zo lang houdbaar en zal voor hun moeilijk in te schatten zijn qua omloopsnelheid. Soms gaat er een product uit het assortiment wat we jammer vinden maar dat gebeurt bij elke supermarkt. Wij zijn over het geheel zeer tevreden.

Enorm slecht

Voor het eerst gekozen om mijn boodschappen te bestellen bij de plus voor bezorging. Eenmaal op de site mijn adres ingevuld om te kijken of ik binnen het bezorg gebied val, en dit was het geval. Na een uur alles in het mandje te hebben, klaar om af te rekenen. 1e melding niet mogelijk om te bezorgen 2e melding niet mogelijk om af te halen. Des betreffende plus gebeld en de melding gekregen wij bezorgen niet meer en afhalen is ook niet mogelijk. FIJN!!! Tnx voor de heads up! Niet getreurd een andere vestiging mogelijkheid doet zich voor alleen bezorgen zij niet. Dan haal ik het wel op. Eenmaal daar aangekomen is ruim de helft van de boodschappen niet op voorraad of vervangen voor iets anders waardoor ik alsnog langs een andere supermarkt moet. SUPER SLECHT DIT!!! Pas je assortiment aan doe iets met de informatie van je winkel. Zorg dat je up to date bent. Voor mij was dit de eerste en de laatste keer! Tnx voor het verdoen van mijn tijd!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Weer een super levering, heel tevreden.

Ik ben heel tevreden, alleen ging het bestellen niet van zelf. Als ik de app open komen eerst alle aanbiedingen. Daardoor kwam ik heel moeilijk bij de andere producten. Wat doe ik niet goed? Vriendelijke groet Lies Greeve

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles aanwezig,aardige bezorger.Ga zo door

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prettige en tijdige levering.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben blij met de plus ...maar ik baal er iedere week weer van dat er geen vervangend iets bij zit

Vorige week geen spinazie deze week geen boerenkool en dan denk ik er is toch wel van ander merk spinazie .....ik vind dat slordig en jammer ...ik doe weekboodschappen bestellen om de deur niet meer uit te gaan maar moet toch iedere week boodschappen halen omdat er teveel noet bij zit

Goede service, vriendelijke bezorging

De bezorger is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Denkt mee, en geeft uitleg indien er veranderingen zijn in de te leveren producten. De site werk soms minder, heeft soms kuren.

Prima en vriendelijke

Bezorggemak

Helaas was de tartaar over datum en enkele artikelen niet leverbaar zodat ik toch weer zelf naar de winkel moest.

Handig

Ideaal boodschappen aan huis

klasse

alles goed en vers

Vriendelijke bezorging

Altijd fijn dat de bezorging goed en vriendelijk is.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Goed en perfect

Producten altijd vers en voorradig totaal geen klachten

Goede en aardige bezorging

Nette bezorging en snel. Jammer van de hele korte datums van de verse dingen.. net of ik binnen 2 dagen alles op kan eten.

Super service

Bestelde levensmiddelen worden netjes afgeleverd binnen de afgesproken leveringstijd

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht