Ruime oke maar helaas weer diverse spullen niet op voorraad

Veel spullen beperk leverbaar

Correcte levering

Geen foute dingen gebracht. Helemaal top.

Plus, is super !! :-)

Vandaag mijn boodschappen weer gehad, perfect uitgeleverd, fijn gedaan Plus !! :-)

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

prima service.

prima service.

Teleur gesteld

Over het algemeen zeer tevreden, maar ik had een kilogram Zespri kiwi's gold besteld maar heb Italiaanse Jingold gekregen. Deze zijn beduidend minder lekker ! Ook vond ik de tht datum van 3 dagen van de filet americain erg aan de korte kant...

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd fijn om de boodschappen thuis bezorgd te krijgen

Niet sjouwen en toch alles in huis

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Keurig bezorgd !

Snel geleverd. Netjes ingepakt en volledig.

Prima ervaring

goede service, makkelijk in de app te bestellen, op tijd thuis gebracht.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben blij met de bezorg service van de Plus. Alleen jammer dat een deel van de bestelling niet geleverd kon worden. Telefonische namen ze hierover contact op. Dit was een speciale actie en helaas waren de goederen niet geleverd. Helaas was dit de vorige keer ook al. Waarom zetten ze acties op terwijl de goederen niet leverbaar zijn? Verder alles goed gegaan. Voordeel is dat je alle spaarzegels ook krijgt en je lege flessen kan inleveren. Service is gewoon heel goed.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles stond keurig klaar.

Top geregeld

Top service!

De bezorger was netjes op tijd, producten waren van prima kwaliteit.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Top service en snelle levering

Ideaal. Snel geleverd en top service . Mocht je wat vergeten zijn kan je voor een bepaalde tijd ook nog bestelling aanpassen. Klantvriendelijk en behulpzaam personeel.

Rot fruit

Vaak heb ik dat de groenten en fruit niet meer goed zijn. Een stoeppakket, einddatum 13/2, vandaag dus, vrijdag gekocht. Nu al niet fris meer. Komt vaak voor, dan schrijf ik het bij de volgende bestelling op bij opmerkingen, dan komt het wel bij de volgende bestelling wel goed. Dit lijkt mij niet de bedoeling. Ook de Granaatappel was verrot. (Weggegooid) Als ik zelf kon winkelen was ik zelf naar de winkel gegaan. Als vaste klant voel ik mij niet gehoord. Volgens de folder was het vorige week gratis bezorgen. Heb het een paar keer geprobeerd, lukte mij niet, dus toch €6,— betaald. De dame die ik aan de telefoon zei, dat moet uzelf oplossen. (Plus Numansdorp) Ik ben niet tevreden.

goed en vriendelijk bezorgd

ben goed tevreden over de bezorging en goede produkten

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ruim op tijd en vriendelijke bezorgers

Het fijne aan deze winkel met bezorging is dat je de bezorgers live kunt volgen wat bij de meeste andere supermarkten niet is. Ze waren ruim tussen de aangegeven tijd aan de deur. Alles netjes in kratten verpakt het enigste min puntje is dat de zak aardappelen gescheurd was maar dat kan natuurlijk een keer gebeuren. Al met al zeker bezorging voor herhaling vatbaar.

uitstekende service

Al 3 jaar lang maken wij gebruik van de bezorgservice. Is altijd goed verlopen. Vriendelijke en behulpzame bezorgers. Alleen de gratis bezorg aanbiedingen zijn van dien aard dat oudere cliënten hier geen gebruik van kunnen maken. Gaan maar eens winkelen bij Jumbo.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Geweldige service!!

Door onverwachts ziek thuis te zitten gebruik gemaakt van de bezorgservice bij plus van Elswijk. Alles is netjes geleverd maar het beschuit van plus merk hadden ze niet. Kreeg nu bolletje merk als vervanger en dit voor de prijs van het plusmerk. Nou echt geweldig hoe ze dit hebben opgelost. En toen ik vroeg of het op de tafel binnen neergezet kon worden. Hoppa geen probleem en heeft zelfs nog beetje geholpen met uitladen. Geweldige service ga hier zeker vaker gebruik van maken!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede afwikkeling van online bestellen.

Niet alles op voorraad

Van mijn bestelling hadden ze maar de helft op voorraad, en je krijgt een alternatief merk als ze dat hebben in de plaats van het product wat je hebt besteld. Ze hebben wel geprobeerd om het op te lossen. Wel aardige mensen. De bezorger kwam netjes het kratje met statiegeld en de niet gewenste spullen op te halen. En heb mijn geld teruggekregen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Hele goede service en prima contact met de medewerkers

Ik ervaar de bezorging als een hele goede afgestemde service op datgene wat wij nodig hebben. Er wordt met ons mee gedacht en dat ervaren wij als heel prettig!

Super goed

Alles wat ik besteld heb is ontvangen, of vervangen voor een goed product. Heel tevreden mee. Ook de bezorgster was op tijd en heel vriendelijk. Totaal 7 redelijk zware kratten en allemaal netjes geplaatst.

alles gaat heel goed

Een fijne winkel

Een prachtige winkel, alleen jammer dat de prijzen zo hoog zijn.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ze hebben al voor de derde keer een kleine bestelling niet op vooraad

Al voor de derde keer de spullen niet op voorraadl waardoor de boodschappen duurder is door vervangende producten. Ook wordt de korting niet toegepast terwijl deze wel toegezegd is

Fantastische service, personeel en bezorging

Fantastische service, personeel en bezorging