Goeie service en aflevering. Vlot geleverd en de emballage kon gewoon weer mee.
Blij maken met een dode mus
Ik ben blij met de bezorging van de Plus.
Al jaren vaste klant en word altijd heel goed geholpen
Altijd vriendelijk gewoon geweldig
Ik vind online bestellen erg handig.Alleem de app werkt niet goed. Thuisbezorgen is ook handig. Scheelt veel gesjouw. Alleen jammer dat er vaak iets mist.
Netjes bezorgd en op tijd afgeleverd.
Helaas zijn enkele producten al enige weken niet leverbaar. Zoals panty's maat 48-52 en plus boerenkool diepvries. Voor de rest isde levering voortreffelijk.
Wegens ziekte is dit super dat er mogelijkheid is om je boodschappen gewoon op te halen en alles klaar staat
Boven verwachting!!
Netjes optijd en goede uitleg wat betreft de missende alternatieve boodschappen
Is goed
Gaat beter als er voor tevreden.
Prima winkel, goede bezorging!
Gaat wel eens fout, maar word wel weer correct geregelt.
Goede aanbieding vriendelijke mensen
Goeie ervaring
Ontzettende vriendelijke bezorger, hij nam de tijd en was beleefd. Er was veel niet leverbaar, 5 producten waren niet leverbaar. Bijna de helft.
Bestelling niet compleet afgeleverd, wel afgerekend inclusief niet geleverd product. Fouten zijn mogelijk, maar niet fijn. Vleeswaren met uiterste houdbaarheidsdatum te dichtbij leveringsdatum.
Prima levering
Hele fijne behandeling en goede bezorgers
altijd op tijd, vriendelijke behandeling, goede uitleg, goede producten. als je zo als ik niet meer zelf erop uit kunt voor je boodschappen is het fijn dat het zo kan.
Kwaliteit boodschappen zeer goed. Op tijd levering! Super bezorger!
Fijne manier van boodschappen doen. Producten zijn van prima kwaliteit en er wordt goed meegedacht als er een artikel niet voorradig is.