Foutief berichten

Ik heb een email ontvangen dat mijn levering een dag te vroeg gelevered zou worden. Moest 2 keer bellen. Antwoord: mischien een foutje? Ik heb maar een keer gesteld dus heb ik nog 3 gratis leveringen te goed

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

boodschappen bestellen bij de plus is heel goed

boodschappen bestellen bij de plus is heel goed

Prima.

Heel vriendelijke en behulpzame bezorger en bestelling tiptop in orde.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Ik ben heel tevreden over de artikelen maar ook over de bezorging. Ik werd gebeld over een artikel dat er niet meer was en wat ik in de plaats wilde hebben, een super goede service, ik bestel zeker vaker

Aantal zaken niet geleverd

Helaas werden bij levering een aantal dingen niet meegebracht, en net de zwaardere dingen: 4 flessen wijn en een pak yoghurt (en een reep chocolade). Die bleken niet voorradig te zijn. Ik heb daar vooraf geen melding van gekregen en er zijn geen alternatieven aangeboden. Jammer, want juist vanwege het gewicht laat ik de boodschappen bezorgen. Verder was er weer wel een product bij, waarvan ik bij het online bestellen bericht kreeg dat het niet voorradig was (koffiebonen).

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Boodschappen besteld en bezorgd zoals verwacht

Wij hebben boodschappen besteld, omdat we ziek waren. Ze zijn keurig op tijd bezorgd, door een vriendelijke jongeman, die onze lege flessen weer heeft meegenomen. Twee artikelen zijn uitgewisseld, wat voor ons in principe geen probleem was. Het zakje van de mini-krieltjes, die we ipv de gewone krieltjes kregen en dat 11-08-2024 als uiterste verkoopdatum had, stond alleen op 10-08 al helemaal bol. Dat was niet zoals verwacht. Verder was alles ok.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Zeer tevreden en heel vriendelijk personeel

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Altijd op tijd geleverd, goede reclame acties.

Ik kan zelf niet naar de supermarkt vanwege medische beperkingen. De bezorgservice is voor mij een perfect alternatief. Ik heb een paar andere supermarkten getest maar de PLUS staat bij mij stijf op nr 1 vandaar de vijf sterren beoordeling

Goede ervaring

Ik krijg de boodschappen binnen de tijd Op zondag

Perfect geleverd

Duidelijk overzicht van de levering ontvangen. De juiste producten die ik heb besteld zijn ook geleverd.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Mijn bestelling stond netjes op tijd klaar

Daar ga ik vaker gebruik van maken

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Goede service en een vriendelijke bezorger

Zeer positief.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Goede ervaringen met bezorgen.

Thuis mijn lijstje maken,doorgeven en zelf een dag en tijd opgeven en op de juiste dag bezorgd.

Geweldig netjes

Kregen een berichtje ruim optijd om de chauffeur te volgen, netjes op tijd bezorgd, keuze in betaling super netjes.

Toppie

Goede bezorgservice en vriendelijke man

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Mijn vader van 90 blij en verrast door bezorging.

Mijn vader van 90 kon door omstandigheden zijn boodschappen niet "zelf" doen. Aangezien hij in Hoogezand woont en ik in Doetinchem kon ik hem niet helpen. Wat ik wel kon doen was online bestellen. Door het onbekende was hij er onzeker over. Maar hij was zo blij dat de boodschappen goed bezorgd werden. Goh jong, wat is dat makkelijk. Mijn en mijn vaders dank is groot.b

Nog steeds tevreden

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

betrouwbaar, goeie producten, attente bezorgers.

staat hierboven al aangegeven: betrouwbaar personeel, levering, producten.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Bestellingen worden altijd zeer correct afgeleverd

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Snelle bezorging door zeer vriendelijke bezorger

Bestelling geleverd in het afgesproken tijdsblok. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgster.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

tevreden over bezorging ontevreden over aanbiedingen en versheid van fruit heel vaak

over het algemeen wel tevreden maar heel vaak de aanbiedingen niet en over het vers fruit ben ik ook niet tevreden als ik het laat bezorgen laatst aanbieding met meloenen vrijdag ontvangen maandag alle twee weg kunnen gooien waren van binnen aan het schimmelen klacht op volgende bestelling genoteerd niks mee gedaan ook een keer met aardbeien moest ik terug naar winkel om ze te ruilen extra zoiets mag niet gebeuren maar over het algemeen ben k tevreden

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Er mist altijd wel iets!

Op zich zijn de producten goed van Plus. Bij mijn bestellingen online zijn er altijd producten niet op voorraad, dat vind ik heel vervelend want je weet van te voren niet wat er ontbreekt. Bij mijn account heb ik aangegeven geen vervangende producten te willen ontvangen en elke keer zitten er toch vervangende producten bij. Nu weet ik wel dat ik die niet hoef te kopen maar het klopt niet met wat ik aangegeven heb.

alles was perfect

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Niet alle producten waren voorradig!

Prettige ervaring !!

Altijd keurig op tijd te volgen via de app. Vriendelijke chauffeurs . Kortom netjes bezorgd .

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht