Gewoon de beste winkel om je inkopen te doen en inval van nood brengen je deze fijn aan huis
Goede bezorging op aangegeven tijd.
Online boodschappen is bij ons begonnen vanwege corona en beviel zo goed dat we er tot nu nog steeds gebruik van maken. Soms halen we op, soms laten we brengen. Een PLUSpunt is de PLUS biologische zuivel in jullie assortiment.
Uitstekende service,aardige en keurige bezorger. Deze plus doet net even dat stapje meer voor de klant.
Online aanbod te beperkt
Altijd goede en snelle levering prima ga zo door.
Betrouwbaar
Wordt keurig thuisgebracht en als iets ontbreekt wordt nageleverd
Vriendelijk personeel Netjes bezorgd
xx
Goede service, betrouwbaar en vriendelijk.
bijzonder blij.dat deze mogelijkheid aanwezig is, en bestelling goed uitgevoerd wordt.
Website overzichtelijk, ruime keuze.
Ik had, gezien de dubbele zegels, deze keer zo gepland dat ik precies de ontbrekende zegels voor mijn boodschappenpakket bij elkaar zou hebben. Nj moet ik nog steeds verder sparen :-(
Goede ervaringen, geef zelden een opmerking
Altijd netjes en correcte bezorging.
Het is super fijn als de boodschappen thuis worden bezorgd,door de Plus natuurlijk!!!
Service heel goed
100% tevreden
Prettig
Bepaalde producten waren niet op voorraad. Hiervoor werd geen alternatief geleverd.
1e keer online besteld bij Plus. Hele vriendelijke bezorger! Jammer dat de Ariel uitverkocht was. Hij legde het keurig uit en nam ook de kratten weer mee terug.
Wijn niet op voorraad ondanks actie…. Daarom geannuleerd
Ik kan zelf door medische redenen geen boodschappen doen. De Plus brengt de boodschappen tot aan het aanrecht.