vind het erg makkelijk dat alles netjes op locatie wordt geleverd
Elke bestelling gaat gespaard met wel 5 mailtjes. Uiteindelijk vergeet je zelfs soms te betalen
Vriendelijke bezorger Goede service . Netjes bezorgd. Nette envelop met nieuwe folder . TOP
En hebben aandacht gestelde aan de opmerkingen die ik er bij heb gezet
Nooit gedoe, altijd efficiënt en behulpzaam.
Heerlijk dat alles er is als je aankomt. Vakantie
Zeer vriendelijk personeel goede service levering op tijd
Boodschappen worden altijd binnen de aangegeven tijd bezorgd. Bezorgers zijn ook altijd even vriendelijk
Na vele malen te hebben geklaagd over de bestelmethode via de PC merk ik geen enkele verbetering. Na de laatste update is het zelfs nog slechter geworden. Dus nogmaals het dingende advies: NEEM CONTACT OP MET DE GEBRUIKERS, GA PROEFDAAIEN EN NA GOEDKEURING ONLINE ZETTEN. Na 39 jaar klant te zijn geweest verwacht ik eindelijk een verbetering. Dank U J.W.M. Franken H.I. Ambacht
Altijd goed op tijd, en prima service
Boodschappen keurig op tijd gebracht en binnen op de tafel gezet door een erg vriendelijke jongeman.
Keurig op tijd. Er ontbreken geen producten. Keurige bezorgers.
Vriendelijk woord bij bezorging
Prima bezorging, met over het algemeen goede houdbaarheidsdatums.
Ik heb 4 keer moeten aanbellen en nog kwamen ze niet opendoen. Heb toen maar gebeld en toen lukte het wel. Daarbij had ik owv de vele glutenvrije aanbiedingen vanalles gekocht maar heel veel was een alternatief artikel. Begrijp niet dat jullie dit niet indoen als dit in aanbieding is…ik kwam daardoor ook duurder uit dan gepland
Meestal zijn alle artikelen geleverd binnen de door mij aangegeven tijd. Klasse
Fijne winkel, alleen jammer dat de laatste tijd zo vaak de aanbiedingen niet op voorraad zijn. Verder ben ik wel tevreden. Ook fijn dat ik bijna altijd dezelfde bezorger heb. Je bouwt een beetje een band op. En zij weet precies wat ik wel en niet wil hebben.
Zeer vriendelijke bezorger die de boodschappen keurig aflevert!
Moet verbeteren
Bezorger was vriendelijk en attent
Het werd al om 16.40 u geleverd. Ik had gekozen voor 18-20u. Gelukkig was er iemand thuis. Jammer dat de afbakbroodjes maar tot de leverdatum goed waren.
Geen enkel minpunt
De bestelling is makkelijk te plaatsen en te wijzigen. De bezorging kan men volgen en de bezorgers zijn super vriendelijk. Zelfs is deze keer het brood in halfjes geleverd (was heel besteld)en als heel berekend.
waardeloos
De appeltaart was verre van vers. Is zeker na een periode weer terug gezet in de koeling