Prima op tijd en behulpzame bezorgster.

Zie kop...

Tevreden klant

Het bestellen loopt goed.van te voren duidelijke reclame en aan biedingen.de bezorger is vriendelijk en behulpzaam.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

vriendelijke bezorging, bestelde spullen in goede conditie, was voor de eerste keer en goed geïnformeerd door bezorger

Bestelling niet compleet

Ik kan een aanbieding wel volledig bestellen maar krijg vervolgens maar een deel geleverd. Dit zou online al ingeregeld moeten zijn

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Super Fijn

Inderdaad heel fijn goed op tijd niks als lof Dank je wel.

#

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

fijn dat het kan

alleen jammer dat niet altijd wat ik bestel niet in voorraad is ,en dan gaat het over hele normale huishoudelijke boodschappen, maar over het algemeen klaag ik niet hoor. vriendelijke bezorgers altijd de tijd die ik aangeef worden de boodschappen gebracht .

Niet alles geleverd

Helaas bleek niet alles geleverd te zijn. Geen melding hierover bij bezorgen, miste nu helft van een aanbieding en bleek volle pond voor overgebleven helft betaald te hebben. Jammer. Telefonisch nadien wel goed opgelost, maar toch minpuntje.

Vriendelijke medewerker

Vriendelijke medewerker. Had al eens eerder een bestelling geplaatst maar werd afgesnauwd door de medewerker aan de balie

Kan het iedereen aanraden

Veel keuze met veel aanbiedingen. Altijd wel een product wat je nodig hebt. De app.is makkelijk en duidelijk om in te vullen. Bezorging altijd volgens afspraak en een seintje als ze onderweg zijn. Altijd vriendelijke bezorger/ster. Ik kan alleen maar zeggen top.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik wordt echt blij als de vriendelijke bezorgers aan de deur komt. Ook fijn dat ze alle lege flessen meenemen. Daarom tel ik het alvast om het de bezorgers makkelijk te maken.

nvt

nnvt

Geweldig!!

De plus krijgt een dikke 10!!!

Vandaag heel slecht

10 artikelen waren er niet, voor sommige werd een alternatief ingepakt maar dat zou ik zelf nooit gepakt hebben, waarom niet even bellen zodat ik zelf kan aangeven welk artikel ik dan wel wil hebben, ook is het fijn om te weten als het product er helemaal niet is , kan je nog gauw ergens anders heen gaan ! Ik heb nog even de afdeling van de winkel gebeld maar werd heel onaardig te woord gestaan! Liever geen Plus meer voor mij!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Hamburgers moesten dezelfde dag op, anders waren ze niet goed meer. Bloemkool uitgedroogd en witlof. Dus ik was zeker niet tevreden.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Veel producten waren er niet,chocomel vergeten,maar wel een goede service ,volgende dag gebracht

Bepaaldemproducten waren er niet,en de chocomel was vergeten 6.pakken

Niet de echte Ola ijsjes

Ik vind de echte Ola rakketjes écht de lekkerste, daar kan niets aan tippen. Nu kregen wij Plus rakketjes, das dan erg jammer. Verder een fijn bedrijf en bezorgservice :)

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Top levering, conform bestelling. Vriendelijke service. Je wordt gewaardeerd als klant

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

G O E D - zo als altijd !!!

Prima assortiment. Mooie - en ruime winkel. Het personeel kan bij mij niet stuk ... destijds in de voormalige vestiging waar nu Oom Dirk zit al niet. Leuke jonge mensen die hun best doen ... als ik denk aan de bezorging: dan geef ik ze bij deze een e x t r a pluim !!! !!! !!! Lopen gaat niet echt fijn meer - ik kom daar door minder in de winkel terwijl ik dat wel graag zou willen. Al met al: dat deze supermarkt nog lang mag zijn !!! !!! !!! TOT VOLLE TEVREDENHEID !!! !!! !!!

Waardeloos

Vele artikelen niet voorradig of een alternatief artikel. Alternatieve artikelen dubbel zo duur. Ze letten dus totaal niet op de prijzen. Na de bezorging direct naar de winkel gegaan, om de boodschapkratten (bestel nooit meer!) terug te brengen en een ander badkamerreinigingsmiddel te halen. Want daar hadden ze geen alternatief voor bij gedaan. Tot mij verbazing staat het door mij bestelde artikel gewoon in de schappen en ook de andere artikelen staan wel in de winkel Gemeld bij de chef en kreeg nogmaals excuses en een bosje bloemen. Tja leuk, maar dit is echt niet de eerste keer en de servicekosten zijn heel hoog.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Producten zitten nog wel eens tegen de houdbaarheidsdatum aan.

Ank Geerding Zeist

bezorging was op tijd goede bezorger vriendelijk en netjes afgehandeld

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd netjes verzorgd en de bezorgers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.

Goede producten, netjes verzorgd. En dikke pluim voor de bezorgers, zijn altijd zeer vriendelijk en behulpzaam! En altijd netjes op tijd.

Redelijk hoed

Niet alle bestelde producten aanwezig

levering prima

was eerder in het weekend geprobeerd het ging niet dus had mijn boodschappen nog in het mandje had het geplaatst en besteld en door mijn fout betaalde ik de kortingen van 2 voor de prijs van 1 niet dus de totaal prijs was het zelfde maar dan had ik de korting niet ik had dus 1 product in plek van 2 mijn fout maar verder ging alles prima

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht