Afspraken nagekomen.

Tijdige levering.Goede service

Helemaal goed

Dit was voor ons de 1ste x dat we een bestelling deden en alles is naar wens gegaan.

Deze keer minder goed.

Op voorraad zijn van artikelen laat weleens te wensen over. 5 stuks Melkan ijskoffie besteld, 1 geleverd en andere smaak 5 stuks besteld 3 geleverd. Mutti polpa besteld 10 besteld, 7 geleverd (2 verschillende maten). De online pagina laat niet dat de voorraad toereikend is.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ben tevreden. Alleen jammer dat ik mijn digitale zegels niet kan inwisselen

top service en behulpzaam

top ervaring snelle service klantvriendelijk. de bezorger gevraagd ivm met recente operatie of hij de krat op tafel kon zetten, dit was geen enkel probleem. wordt enorm gewaardeerd.

Heel handig

Gisteravond vanaf vakantie adres boodschappen besteld... Vandaag geleverd

Altijd netjes op tijd

Bestelling niet compleet

Op maandag 20 pakken alpro barista besteld voor woensdag ophalen. Krijg ik er maar 10? Dan had ik liever gehad dat er in het bestel proces een max aangegeven wordt! Blijf het merkwaardig vinden dat er geen 20 worden geleverd.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

Goede winkel

De bezorging is uitstekend.en vriendelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Helemaal top. Voor herhaling vatbaar :)

Efficiënt en gemakkelijk

Ik bestel al jaren bij Plus Magnus

Vlotte service

Eerste bestelling gedaan , en alles is volgens wens verlopen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Aanbiedingen beter verkrijgbaar dan andere filiaal te roosendaal.

Uitstekende service

Perfecte service…

Er werd zelfs gebeld om een product waar minder van was voor een alternatief…Daar mogen andere zaken een voorbeeld aan nemen…Echt perfecte service ook met name de wens die ik had doorgegeven…Echt voor mij is Plus nr1 in bezorgen…

Niet goed

De koffiebonen uit de aanbieding zaten er niet bij. Dacht dan dat je een waardebon kreeg?? En extra lange t.h.t erbij gezet krijg ik op 8/ 8. eenvers lasagnepakket van t.h.t 9/8

Fijn, leuke bezorger/ bezorgerster

Heerlijk makkelijk

goede kwaliteit e

De bestellingen lopen soepel. Goede kwaliteit/prijs en op tijd geleverd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles netjes op tijd geleverd.

Alles wat ik besteld had is geleverd door een vriendelijke bezorger, ik kan Plus dan ook aanbevelen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

nuet goed eten over de datum

eten zag er niet uit over de datum

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Heel gemakkelijk

Ik heb altijd besteld bij de Plus vanuit het buitenland maar sind kort kan ik niet meer inloggen vanuit Slowakije en aangezien ik daar woon is dat heel lastig ! Ik werk namelijk op een schip en woon in Slowakije en vandaar dat ik online boodschappen doe . Mvg Pieter

ALLES WAS INORDE. NETJES THUISBEZORGD

Duidelijke uitleg, nette bezorging

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Tevreden mr vaker producten onvoorradig bij levering

Tevreden mr vaker producten onvoorradig bij levering. Vriendelijke bezorger, Top!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben heel blij dat ik de knoop heb doorgehakt om online mijn boodschappen te bestellen.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht