Prima geregeld!!!

Ondanks dat er 2 artikelen out of stock waren geef ik een dikke 9 !! Netjes in (statiegeld)krat geleverd , ruim op tijd en vriendelijke bezorger die het mij allemaal heeft uitgeled omdat dit de eerste maal was dat ik online bij hen besteld heb !!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestel al heel lang geregeld online. Zelfs in corona tijd wekelijks. Heel handig en gemakkelijk En de bezorgers altijd even vriendelijke

Doe het beter zelf

Eieren waren kapot Afbak broodjes worden zo koud vervoerd dat ze vast plakken aan de verpakking en daardoor kapot gaan bij het eruit halen 1 zak met diepvries producten vergeten

Redelijk

Ananas besteld maar was duidelijk niet meer te eten . Hoeveelheid dozen wijn waren niet aanwezig. Voor de rest alles goed afgewikkeld.

Altijd perfect!

Altijd perfect!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn gevoel met plus wordt minder

De laatste tijd zijn er veel artikelen niet te krijgen hoewel ze wel in de plus app staan, afgelopen weekend had ik zeven artikelen niet leverbaar en daar zakt je broek wel vanaf.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Komen hun afspraak voor bezorgen na

Vriendelijke bezorger Komt op de afgesproken tijd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik krijg niet alles wat ik bestel maar verder alles goed

Niet geleverd

Besteld via app. Krijg mail dat niet voorradig is. Gebeld met winkel, manager niet aanwezig. Als je toch week van te voren besteld kunnen ze toch zorgen dat in die week geleverd wordt . App verwijderd. Bestel nooit meer iets via plus

Ging super waren op tijd en was snel geregeld

Ging super waren op tijd en was snel geregeld

Gewoon geweldig

Goede producten tegen prima prijzen en thuisbezorgen gaat goed. Ideaal!!!

Veel niet op voorraad

Helaas was een belangrijk deel van onze bestelling niet op voorraad. Over het verspakket werden we niet geïnformeerd. Dus ingrediënten voor het bestelde pakket maar iets anders geleverd. Was onze eerste bestelling..maar doen we niet meer!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes bezorgd bij me thuis

Goed verzorgd in de kratten me boodschappen Pin aan de deur gaat ook goed met elkaar Bezorgers zijn spontaan

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Was een heel gedoe en moest meer betalen dan bij de bestelling vermeld

Op de eerste plaats was het niet duidelijk waar ik de bestelling in de winkel moest ophalen. Niet bij de broodafdeling, maar bij de servicebalie moest ik zijn. Bleek niet uit de reservering. Ik had 3 hele broden besteld a 2,89 per stuk. Men had 2 hele broden gereserveerd en 2 halve (deze kosten 1,55 per stuk). Men liet me geen 3 hele broden afrekenen, maar 2 hele en 2 halve. Hierdoor was ik per saldo duurder uit. Het is de fout van Plus, dus ik had het netjes gevonden als ik 3 hele broden had moeten betalen. Die had ik ook besteld. De volgende keer nog maar eens achter mijn oren krabben of ik nog online wil bestellen. Omdat ik 3 dagen op rij voor niks naar de Plus was gegaan (de broodschappen zijn heel snel leeg en worden dan niet meer bijgevuld), had ik besloten om dan maar een online bestelling te doen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd zeer tevreden met bezorging van de Plus.

Bestel al ruim 7 jaar mijn boodschappen regelmatig bij de Plus en ben altijd zeer tevreden met de bezorging en de vriendelijke bezorger.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Wist niet dat het zo gemakkelijk zou zijn

Veel spullen niet geleverd

Veel te veel spullen konden niet geleverd worden. Heel vervelend.

Tevreden

Ben tevreden over de Plus winkel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Een goede vriendelijke bezorging.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik ben zeer tevreden en blij met de thuis bezorg service, omdat ik niet meer mobiel ben en aan huis gebonden. Supervriendelijke medewerkers !

Voor herhaling vatbaar!!

Lieve meid die bezorgde! Diepvries tas met spul vergeten, kwam ze netjes nog langs brengen!

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Keurig!

Alles tot in de gang geleverd. En netjes verpakt in kratten. Ook het statiegeld werd ingenomen

Steeds foute producten

Ondanks dat ik bij opmerkingen duidelijk schrijf dat van smuldier alle varianten geleverd mogen worden als deze complete voeding zijn. Geen aanvullende voeding. En wat wordt er geleverd? ..... Het grootste deel aanvullende voeding Dan bel.ik om de foutieve producten om te ruilen. Met gevolg weer thuis blijven om op de plus te wachten. En wat blijkt ? Ook hier bij de "goede" levering weer 2 aanvullende voeding smuldier. Ik kan er met mijn verstand niet bij. En dit gebeurt vaker. En hier baal ik stevig van.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht