Zouden tussen 18:00 en 18:20 bezorgd worden. Kwamen pas om 19:40 Waren telefonisch ook niet te bereiken
Opzich prima hoor vooral omdat ik zelf niet naar de winkel kan, maar dat is ook juist het vervelende, telkens zijn er producten niet dus krijg ik minder geleverd dan besteld. Ik wil geen alternatieven want die komen regelmatig niet overeen met besteld product Het zou fijn zijn als er wordt aangegeven online of iets er wel of niet is
Goed. Er werd overlegd zoals gevraagd bij producten die er niet waren. Heel fijn!
Werd betjes gebeld als iets niet op voorraad was of alternatief
De bezorging was netjes alleen ik zal geen aarbeien meer bestellen, want die kon ik de dag erna weggooien omdat ze beschimmeld waren.
Prima service, zeer correcte levering
Wij zijn tevreden over plus
5 minuten voor de bestelling geleverd zou worden werd ik gebeld dat door onduidelijke redenen het betreffende product niet was besteld. Nieuwe leverdatum volgt..
Uitstekende bezorging een Plus.
Sinds de app is veranderd werkt hij zeer slecht, ik bestel nu vaak bij een andere firma
Kreeg tapas voor 30% korting welke de houdbaarheid diezelfde avond was. Zo kon gelijk de vuilnisbak in. 4 x 1l fles 7sprite. Terwijl ik de aanbieding van 4 blikjes had besteld. En als slot; aflevervlak 12-14:00. Ik bel op om 14:45, ja is wat later, moest wachten tot 15:15 terwijl ik afspraak had. Vervelend
je doet je bestelling online, en ondanks je niet vooradig uit vingt, bellen ze je toch nog op als een product niet vooradig is,, dit noem ik super service..
goede kwaliteit van de producten, als een produckt niet op de site staat en je maakt hier een opmerking over. Word het netjes toegevoegd op de site en bij je bestelling toegevoegd als het wel in de winkel is. Top service, bestel er iedere week.
Op tijd BEZORGD Keurig uit de kratten gerald kratten gaan weer mee terug
Bovenste zin zegt alles
Had slechte ervaring met leveren bestelde goederen. Na reactie hierop, gelijk hersteld
De bezorger was erg vriendelijk en zetten alle boodschappen binnen neer!
Ik koop graag bijvdë plus maar tegenwoordig kun je de bestelling nïet meer wijzigen heel moeilijk om dat voor elkaar te krijgen
In principe goed maar ik had 4 kratjes bavaria besteld en maar 3 gekregen. Lijkt mij sterk dat de kratjes op waren.
Nette bezorging enn geeft een duidelijke bezorgtijd aan.
Ben alleen kan geen heel brood op! Dus jammer
Super geregeld ,netjes optyd bezorgd
Boodschappen worden met aandacht verzameld en bezorgd . Dankjewel !
Goed.