Levensmiddelen zijn te duur geworden. Regelmatig acties niet op voorraad. einde v/d week zijn de op=op producten altijd op. Bestelde producten worden vooraan uit de rek gepakt en is vaak nog maar enkele dagen houdbaar, soms nog maar tot de eerstvolgende dag. Ik ben op zoek naar een andere supermarkt welke dit allemaal beter voor elkaar heeft. Personeel aan de afhaal zijn wel altijd vriendelijk.
Goede service.
Geleverd binnen het aangegeven tijdvak en een heel vriendelijke meid!
Goed georganiseerd
Makkelijke app. Ruim assortiment, vriendelijke bezorgers altijd op tijd.
M.u.v van de levering van vervangende artikelen bij uitverkocht o.i.d. Tevreden.
Makkelijk te bestellen. Altijd op tijd. Heel prettige bezorgers.
De bezorging man is echt een topper!
Beter opmerkingen lezen !!!!! Opletten !!!!
Goede, duidelijke service, behulpzame bezorger. Alle kassabonnen naast elkaar leggen bezorgd onduidelijkheid. Als een actie product ontbreekt, krijg je vervangende, vervalt actie en betaal je alle andere producten binnen die actie, de volle prijs. Maar al met al, zeker zeer tevreden over kwaliteit en afhandeling van de producten en bezorging!
niets aan toe te voegen
Zeer vriendelijke bezorger
Gewoon geweldig
fijn dat er zo'n serrvie bestaat
fijne bezorger zette de krat netjes in de kamer omdat ik niet sterk genoeg was.
Snelle levering. 1 kleine opmerking , ik had een bakje filet besteld en dar was op de zijkant tussen de andere boodschappen gekomen en dus was het een beetje plat geworden.
Goede aanbiedingen
Goede ervaring, kwamen op de afgesproken tijd op ons vakantie adres.
Hebben nu nieuwe bezorger dat is wel even flink wennen als je al jaren en jaren de vaste jongens bent gewend Maar vriendelijke man moet wel even wennen hijzelf ook denk ik
Bezorgtijd klopt niet wat actueel doorgegeven wordt en wat afgesproken staat. Erg verwarrend. Vers artikelen en groenten niet vers, vaak op de datum en groente en fruit slecht van kwaliteit en rottend. Alternatieve artikelen zijn A artikelen en niet prijstechnisch vergelijkbaar met bestelling. Bezorgers vriendelijk en netjes.
Top winkel vriendelijk personeel en de bezorgen Altijd behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor zijn klanten
Goede spullen, vriendelijke bezorger, dus al met al goed
Duidelijke website, vriendelijk personeel, goede aanbiedingen