Ik werd netjes gebeld om wat dingen te wijzigen in mijn bestelling die ze op dat moment niet konden leveren. Het bezorgen was lastig op het bungalow park maar de bezorger nam keurig contact op zodat ik haar telefonisch kon begelijden. Ze was zeer vriendelijk en professioneel. Zeer tevreden klant!
Heb de hele dag op mijn bestelling zitten wachten. Zou tussen 10.00-12.00 uur bezorgd worden. Telefonisch zeer slecht bereikbaar. In de middag kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Wat bleek, dat diegene aan een collega had gezegd, dat de hoeveelheid wat ik had besteld niet geleverd kon worden. Er zou contact met mij opgenomen worden. Dus, je raadt het al, dat is niet gebeurt! Dat was mijn eerste ervaring met PLUS.
Alles verliep soepel. De bezorger was helder, vaardig en handelde correct. Het wijzigen van de bestelling in de app vond ik lastig, maar dat kan aan mij liggen…..
Heel erg vervelend, je bestelt en krijgt een orderbevestiging waarmee je denkt de spullen in huis te krijgen. Dan blijkt je bestelling zomaar veranderd te worden, omdat bepaalde producten niet op voorraad zijn. De ochtend van levering wordt niet gekeken naar de originele bestelling maar naar de gewijzigde en blijken nog meer producten niet meer voorradig te zijn evenmin voegt men een product voucher toe terwijl dit in de winkel wel mogelijk is. Bijna de helft van mijn bestelling uiteindelijk niet geleverd en de aanbiedingen misgelopen daar mijn bestelling op een zaterdag werd geleverd.3 dagen na mijn bestelling.
Hoe is het mogelijk dat wanneer ik de bestelde producten ophaal bij diverse producten staat uitverkocht. En dan zet ik de krat in de auto en loop de winkel in dat daar gewoon de producten liggen terwijl op mijn bon staat niet leverbaar of alternatief product.
De bezorgservice was mooi op tijd. En ondanks het moeilijke pad bij de locatie heeft ze alles zonder kleerscheuren binnen weten te brengen.
Meer dan de helft was niet leverbaar.
complimenten aan de bezorgster jammer dat ze de plus gaat verlaten zij was de beste bezorger die ik aan de deur heb gehad
de bestelling was niet aanwezig en ik was niet afgebeld. Ik kreeg meerdere keren te horen dat ze er niets aan konden doen en dat ik het maar moest accepteren en zonder product kon gaan. heb meerdere keren uitdrukkelijk om een oplossing in de vorm van een alternatief moeten vragen.
Zie hier boven
Op de dag van bezorging netjes telefoon dat de bezorger iets later kwam (dat vonden we heel netjes) toen de bezorger er was sorry sorry dat ik te laat ben . Hij is altijd erg vriendelijk en behulpzaam en alles was aan wezig ! Dus het was zo als altijd prima.
De bezorger Gert Jan was heel vriendelijk, oudere bezorger en dat merk je wel. meer tijd en vriendelijk en zet het netjes voor je binnen. koekjes waren wel stuk gegaan in de krat en dat ligt aan het inpakken, breekbare dingen graag boven aan.
Ideaal! Boodschappen doen vanuit je luie stoel en dan wordt het voor de deur afgeleverd. Je ontvangt een mail wanneer ze voor de deur staan! Ik ben tevreden!!
Hele aardige en kundige bezorgers!
Mijn eerste bestelling bij PLUS, beetje probleem, van mijn kant, de bestelling plaatsen, klantenservice heeft mij goed geholpen. Bezorger prettig, ik kom moeilijk, in beweging, hij heeft de bestelling in de keuken geplaatst. Dus zeer tevreden BEDANKT
Ook altijd vriendelijke bezorgers die ook bij het uitpakken van de boodschappen helpen.
Online is niet alles te krijgen wat WEL in de winkel ligt. Opmerkingen worden regelmatig NIET gelezen. Ook naar de houdbaarheids datum wordt naar mijn idee weinig gekeken. Maar over het algemeen zijn we wel tevreden. Bezorger/sters zijn netjes en behulpzaam
De app ia redelijk langzaam maar verder is het ideaal. Met topservice van Plus Brakel.
Zoals altijd weer fijn om te bestellen via de app. Veel keus en veel mogelijkheden tot bezorging. Alleen toen de boodschappen werden bezorgd waren en wel een paar dingetjes. Ik had diepvries spinazie bij de bestelling zitten en die was bijna ontdooid. Lekte van alle kanten en spinazie blokjes kon je zo indrukken toen ik de verpakking uit het krat pakte. Ik had dat in een gerecht nodig dus jammer dat ik dit nu niet had. En ik had tissues besteld en die hadden ze niet en hebben ze andere bij de bestelling gedaan zonder dit te melden. Deze tissues waren met balsem en daar krijg ik uitslag van en ondat ik dit niet wist heb ik ze niet kunnen terug geven aan de bezorger en moest bellen en veel moeite doen om ze te kunnen inleveren. Dat gedoe was jammer
App werkt prima, ook communicatie is prima. Alleen wel weinig bezorg momenten om te kiezen. Ook geen mogelijkheid om een structureel tijdstip af te spreken. Dat zou wel een mooie verbetering zijn!
Op tijd geleverd, vriendelijke bezorger.
Hoi
Super plus