Als je een dag van te voren gebeld word dat je niet 10 maar 5 producten mag bestellen, dat ik vervolgens hier natuurlijk akkoord gaat. De beller zou vervolgens alles klaarleggen , bij het de volgende dag ophalen bleek er niet voldoende te zijn? Kon daar dan niet over gebeld worden?
Fijne winkel. Ik ben zo blij met een pizza zonder kaas, die door de plus wordt verkocht: garden gourmet veggie met groene asperges en bloemkoolsaus. Helaas wordt deze hier niet (altijd) verkocht. Ook mis ik de ping en klaar iglo Zweedse balletjes. Verder prima winkel
zie boven
Een uitkomst voor mij.
Goede bezorging vriendelijk personeel En helpen altijd met juiste product te vinden!
Geen gesleep met zware boodschappen en goede service.
Producten met voldoende dagen tot uiterste verkoopdatum. Alles netjes in kratten en vriendelijke bezorger
Ik kan me geen betere bediening voorstellen
Heel makkelijk in een woord geweldig
ondanks bezorg aktie , toch bezorg kosten gerekend
Ik ben erg tevreden over hoe makkelijk de app werkt, levering netjes binnen tijdspad geleverd .
altijd goed
Verkeerde frikadellen geleverd en een pak beschimmelde afbakbroodjes. Anders altijd heel tevreden en de bezorging ook prima.
Zie boven
Vroeg, snel, en top bezorging. Bedankt Timo en Plus. Graag tot ziens, els Filius
Aardige jongen die het netjes binnen neer zette en nog wat uitleg gaf over lege blikjes en flessen.
Medewerkster deed wat ze kon, maar kan ook niets doen aan de slechte bevoorrading van de Plus. Ik bestelde juist online om zaken wel te krijgen ipv elke keer mis te grijpen in de winkel, krijg ik alsnog maar een deel van wat ik nodig had.
Fijne bezorger alleen jammer dat jullie niet even aangeven dat jullie onderweg zijn omdat wij net thuis waren en andere supermarkten dat wel doen nl. We kwamen altijd bij plus achterberg maar door ziekte al tijdje niet meer dus bestelde we bij picknik. Maar wilde toch nd plus dus nu online.
Waardeloze ervaring
Bezorger was fijn vroeg. Vriendelijk. Jammer dat 2 producten niet leverbaar waren Rest was prima
Altijd bestellen voor bezorging. Goeie afspraken met persoonlijke benadering. Jammer dat PLUS app alleen voorziet in betalen tijdens bezorging . Gelukkig is Monique bereid vooraf een Betaalverzoek te sturen.
Snelle levering!