Makkelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mohamed was,zoals altijd, keurig op tijd

Mohamed was, zoals altijd, keurig op tijd. De boodschappen waren kloppend. Alleen jammer dat de verse sperziebonen al veel bruine plekken en sommige rot waren.

Aardige mensen. Bezorging goef

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

App werkt makkelijk, bezorging is vriendelijk en op tijd

De app werkt heel gemakkelijk, ook handig dat je lijstjes kunt opslaan en alle aanbiedingen kunt selecteren. De bezorger was erg vriendelijk en bood zelfs aan om de boodschappen desgewenst naar de keuken te brengen. De bezorger was er in het afgesproken tijdsblok. Dit tijdsblok is wel wat ruim, dit zal mij niet iedere week goed uitkomen. Ik had bij het bestellen gemist dat je een statiegeldkrat moet afnemen, dat had ik graag eerder gelezen. De meloen was rijper dan ik in de winkel gewend ben, maar smaakte heerlijk. Vooral de attente en vriendelijke bezorger, maakt dat ik vast vaker bestel.

Producten

Alles verliep goed alleen jammer dat er alweer veel Producten niet op voorraad waren. Is al meerdere malen gebeurd en vind dit wel jammer. Dan geef op de app aan als er iets niet op voorraad is… Maar buiten dat weer alle groente fris en goed en ook de verzorger super

Redelijk

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd op tijd hier vriendelijke jongens nico en ricco

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Suikervrij kent Plus niet.

De supermarkt Plus is totaal niet ingericht voor klanten die op zoek zijn naar matig tot geen suiker/koolhydraten bevattende producten. Optimel zero. Echt brood met 100% volkoren. Crackers / ontbijtkoek zonder suiker of koolhydraten. Frisdrank. Zuivel… Cruesli of een andere ontbijtvorm. Noem t maar op. Er is is geen aandacht voor. Product gegevens zijn lang niet altijd beschikbaar. En alle drogist producten halen we over de grens. Scheelt 1/3 of 2/3 van de prijs.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel goed Ik wou dat ik het eerder gedaan had

We zijn heel tevreden boodschappen komen altijd tussen 10 en 12 zoals we aangegeven hebben alle producten zijn altijd aanwezig en ook de houdbaarheid is ver genoeg waar je zelf op soletten als je zelf boodschappen zou doen wij stellen dat zeer op prijs

Alles goed bezorgd

perfect

prima bezorging mooi op tijd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mijn wekelijkse boodschappen in huis

Aardige bezorgster. Meestal zit alles erbij, fijne is dat ik mijn bestelling van de plaatselijke bakker en Slagerij er ook bij kan doen. Mag meer keuze zijn in groente en fruit.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestelling goed maar wel erg vroeg

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed alleen de laatste keer miste ik 1 brood.4 betaaldc3 gekregen. Heb ik voor gebeld zou goed gemaakt worden dus dat wacht ik evrn af.

Heel tevreden

Vriendelijke bezorger die de boodschappen binnenzet. De boodschappen zijn wel net buiten het tijdvak bezorgd, maar door de track en trace is minder erg. 6euro is wel aan de prijs, daarom ga ik ze meestal ophalen voor 2,50.

Fijne ervaring

Voor het eerst boodschappen besteld, was erg makkelijk om te doen! Kwamen op de juiste tijd, helaas wel met een alternatief wat wij niet lusten maar dit werd binnen 24 uur geregeld! Echt heel top! We gaan zeker weer eens bestellen!

prima levering

Vriendelijke medewerkers, prima levering. De bestelling volgens het 'boodschappenlijstje, de voorkeuren is nog niet zoals het hoort. Is erg omslachtig, veel stappen. is al enkel maanden zo, zou in orde komen, maar tot nu toe nog niet.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fij e ervaring mrtbpkus vriendelijk bezorger

Teleurstellend !!!

Mijn bestelling ( nr, 10768679 ) zou 23-07-24 tussen 14, en 16.00 uur worden bezorgd. Echte per telefoon meld men dat dit niet gaat lukken omdat de 10 kratjes nog niet binnen zijn. Nu wordt dat pas woensdag na 17.00 uur bezorgd. Zo gaat het de laatste weken met regelmaat MIS en daar word ik dan NIET echt BLIJ van. Waarom heeft Plus Waardenburg niet een grotere voorraad ? wat is nou 10 kleine kratjes "Bavaria " voor een grote supermarkt. ? ( zie mijn geschiedenis ik koop al JAREN op deze manier hier mijn bier !! ) Ps de bezorgers doen er alles aan om het mij naar de zin te maken, niets dan lof daar over.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Goed, snel en vriendelijk.

Al sinds begin van Corona periode bestel ik mijn boodschappen,er was een korte periode dat even minder was door gebrek aan personeel maar nu weer prima.

Heel prettig

Mijn gezondheid laat te wensen over. Het is een uitkomst dat Plus bezorgd. Een heel probleem minder zo!

top

zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Kan de Plus aanbevelen Zeer goed !

Heel fijn

There Hele vriendelijke chauffeur