Boodschappen netjes ingepakt en tot in huis geleverd! Top.
Helaas hebben ze het product wat ik zocht niet. Maar dat blijkt bij heel veel plus winkels te zijn. Wat is er aan de hand? Hopelijk vind ik het gemiste product weer snel in de winkel
Als je afhankelijk bent dan is het fijn dat je zo goed geholpen wordt
Fijn dat er een Plus winkel is die levert in Amstelveen!
Van de 161 producten die ik 6 dagen voor het ophaalmoment bestelde krijg in 16 alternatieve artikelen. 4 artikelen niet op voorraad. De verpakkingen van de bloem waren gescheurd. Daarnaast vind ik het jammer dat de aanbiedingen die op het bestelmoment gelden niet worden doorgevoerd als de leveringsdatum direct erna is.
goede service
Fijne winkel met vriendelijk personeel. Fijne bezorger
Makkelijk om het thuis te doen,ruime keus in tijdvakken,ruim assortiment aan boodschappen.vriendelijke bezorgers.
Iets te late bezorging
Zie hiervoor !!!!
2 salades 9 euro, maar 1 niet op voorraad, dus 5.79 euro voor 1 geleverde salade
prima op tijd medewerkster vriendelijk en zeer behulpzaam.
Bestel vaak artikelen die er gewoon niet zijn. Nu weer Liefmans fruitesse en bavaria red bier niet erbij, moet ik dus zelf weer op pad.
Goed verzorgd
Prima, alles geleverd en op tijd. Vriendelijke bezorger.
Paar dagen van tevoren besteld. Bij het ophalen misten diverse artikelen maar hiervan werd van tevoren geen melding gemaakt. Nu was het gewoon een feit. Zou bij het bestellen niet mogelijk moeten zijn deze artikelen te kiezen. Ook stonden we een kwartier voor het rolluik op bellen te drukken die het niet deden en op de deur te bonken. De winkel is gewoon goed, niets op aan te merken maar het online bestellen is niet goed bevallen.
Alles kunnen bestellen wat ik nodig had. Volgende dag bezorgd. Vooraf was er telefonisch contact om te checken of een vervangend product ook akkoord was.
Vriendelijke bezorger. En goeie producten.
online bestellen en dag zelf ophalen, gaat mooi snel
Het bestellen ging makkelijk en bestelling werd netjes bezorgd. Het alternatief voor de lactosevrije melk werd netjes aangeboden
V vriendelijke en behulpzame bezorgers .
Goede service vriendelijke dame of heer aan de telefoon en ook degene die de boodschappen thuis komt brengen.
Altijd vriendelijke mensen...
De bezorg service is een uitkomst als je zoals ik niet altijd zelf boodschappen kunt doen.Bij Plus kun je bovendien vrij kort van te voren een bestelling plaatsen. Bovendien zijn de bezorgmedewerkers altijd erg voorkomend