Er gaat altijd wat mis

Na een lange tijd, weer besteld bij plus. Helaas ging er weer wat mis en zat niet alles erbij. Waardoor ik moest bellen naar het filiaal. Het werd wel opgelost. Dit is voor mij wel weer een bevestiging, waarom ik naar een andere supermarkt ben overgestapt, omdat het voorheen ook vaak mis ging bij de plus. Ook de volgende dag kwam ik er achter dat 2 van de 5 citroenen rot zijn. Ook bij het wijzigen van de bestelling en boodschappen toevoegen gaat omslachtig en lukte mij niet.

Goed!!

Goede service en goede bezorging.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Producten niet geleverd, wel betaald

Ik heb aangegeven GEEN alternatief product te ontvangen. Echter, er staan wel 3 alternatieve producten op de bestel bon die ik wel heb betaald, maar niet heb ontvangen. Ik heb hiervoor direct gebeld. De kassamedewerkster wist niet hoe dit op te lossen en zou dit doorspelen. Ik zou dan worden teruggebeld. Tot op heden is dit niet gebeurd !

prima geregeld! topservice Corry

mooi dat ik mn artikel ook weer inspeken kan.

prima nette bezorgers

netjes verpakt

Top service!

Team Plus tim 7 Joyce Janssen Heerlerbaan heeft ons heel goed geholpen. Top service en heel klantvriendelijk!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Altijd netjes verzorgd en persoonlijke afhandeling.

De boodschappen zijn altijd netjes in een krat en als ik al eens niet tevreden ben over een vervangend product of de kwaliteit, wordt het zonder gedoe afgehandeld. Wanneer een product niet in het online assortiment zit kan dit eenvoudig toegevoegd worden bij de opmerking.

Gemakkelijk...

Doorgaans altijd op tijd én alles klopt behalve de laatste keer dat ik 3 kratten statiegeld heb betaald terwijl er maar 2 zijn, ik dus ook even goed de deur uit moet om naar de winkel te gaan om de 5€ te veel in rekening gebracht terug te krijgen én of dat op te lossen terwijl ik eerst gebeld heb, maar de persoon al naar huis was en ik naar de winkel kon gaan of vroeg in de ochtend terug gebeld zal worden 'heb mij nummer opgegeven, maar nee hoor ik ben dus niet terug gebeld. Nu moet ik toch naar de winkel maar dat kan ik pas op de 24ste omdat ik toch naar het winkel centrum moet om contant geld op te nemen ! Dus ik niet echt blij ben met de laatste keer bezorging... Hoewel ik in het algemeen niets te klagen heb over de service bezorging! Dat is prima voorelkaar! Thumbs up voor de plus!

Niet alle producten geleverd

Niet al mijn producten geleverd, de wel op de betaalbon staan

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Altijd bereid mee te denken om oplossingen te vinden. 'Foutjes' worden hersteld en het hele team is bezig met het eindproduct zijnde de klanttevredenheid! Een fijn en mooi 2025 gewenst.

heel goed

de krat heineken miste 2flesjes, heb direct gebeld de bezorger is dit op vrijdag nog komen brengen. heel goede service

Slecht

Het ging om een grote bestelling. Dit was ruim tevoren besteld. Een dag tevoren werd ik gebeld dat ze van alles niet konden leveren. De bestelling was te groot. En ze konden het ook niet leveren de dag nadien.

Geweldig.

Ik vind het een goede service ben tevreden. Het is gemakkelijk via de app en je kunt ook nog dingen toevoegen.

Top bezorging

Winkel met goed assortiment, vriendelijk personeel en ruime parkeerplaats

Vervelend

Bezorgtijd was tussen 08:00 - 10:00; boodschappen waren er pas om 11:15. Afspraak met de huisarts gemist hierdoor! Tevens maar 1 artikel voor een 2 voor de prijs van...- artikel, waardoor de korting niet is toegepast.

Snel en makkelijk

Mijn lichte handicap gebied mij rustig aan te doen.. dus prima oplossing op deze manier.

Super makkelijk

Overzicht of en vriendelijke bezorgers

Gewoon geweldig

Vriendelijke behulpzame werknemers.

Geweldig!

Bestelling is op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Het was een aangename man die het kwam brengen. Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Tot nu toe heel goed

Vriendelijke bezorgers, zetten alles netjes op t aanrecht. Tijden kloppen ook steeds. Krijg alleen de laatste keren geen melding,van waar de bezorger is, en hoelang t nog duurt.

Top ervaring.

Fijne bezorger. Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2925

alles goed geregeld

dit was de eerste keer. maar die was echt goed

Lekker meedenken!

Een bestelling gedaan en de volgende dag opgehaald. Tijdens het afsluiten van de bestelling begreep ik al dat er iets verkeerd was gegaan. Ik had van een bepaald merk maar 1 product besteld terwijl ik er 6 nodig had. De medewerkster begreep dat direct en heeft het aangevuld en kon alles alsnog in één keer afrekenen. Prima.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht