Makkelijk online te bestellen. Met vragen kun je altijd bij ze terecht telefonisch of via de mail.
Heel fijn Service.
Ik bestel online als er producten in aanbiedingen zijn die onze gezin graag eten en drinken .bestel ik online maar helaas bij online heb ik altijd mis, is alles uitverkocht zeggen jullie Vind dat heel jammer hoop dat jullie in de toekomst ook rekening houden met mensen die online boodschappen doen
Boodschappen werden op de juiste tijd, met een glimlach bezorgd.
Was prima
Alles stond op tijd klaar door vriendelijk personeel
Door de leuke aanbiedingen van Plus kan je voordelig boodschappen bestellen. De volgende dag kan het al bezorgd worden. Lekkere streekproducten en vriendelijke bezorgers.
Supergoede service. Vriendelijk en zeer behulpzaam. 3 producten waren anders dan ik online gekozen had, omdat ze het niet meer hadden. Voor mij geen probleem, maar misschien toch handig om dit van tevoren even te overleggen. Want dan zou ik 1 product zeker anders gekozen hebben. Al met al zeer tevreden.
Iedere donderdagavond wacht ik met smart op Douwe. Douwe doet al een mooi poosje mijn boodschappen, kent mijn wensen. We hebben aan een half woord genoeg. Enkele keer wijk ik af van de dag echter mis ik dan het vertrouwde van Douwe. Zonder Douwe was het niet zo feest.
Heel fijn dat de boodschappen zo snel bezorgd kunnen worden en nog voldoende opties voor tijdstip. Ook fijn is dat je bezorging kunt volgen met track en trace. Wel erg jammer dat bij bezorging blijkt dat een behoorlijk aantal producten niet voldoende op voorraad zijn. Gelukkig waren dit dit keer extra's, maar anders kun je dus alsnog naar de winkel...
Super vriendelijke bezorger, altijd netjes op tijd. Meeste producten op voorraad. Over bezorging geen klachten. Alleen het bestelproces verloopt de laatste tijd erg moeizaam. De website en app zijn vreselijk traag. Je wordt er iedere keer uitgegooid waardoor je opnieuw moet inloggen. Afgelopen week 20 minuten gedaan over het toevoegen van 2 producten aan mijn bestelling. Hopelijk wordt hier snel iets aan gedaan anders zou dit reden zijn om over te stappen naar een andere supermarkt.
Makkelijke site, aardige mensen en ap die makkelijk doorgeeft wanneer het geleverd wordt
Altijd goed voor elkaar en vriendelijk personeel.
Keurig, op tijd , vriendelijk!
Moeilijk om producten te vinden Al 4 a 5 keren product wel betaald niet geleverd gekregen Product over de datum
Zie boven
Prima.
En alle boodschappen compleet Erg tevreden
Alleen als ik ziek ben ,doe ik m n boodschappen on-line Liever winkel ik zelf,maar fijn dat t kan Blij mee
Blij dat Plus op Terschelling wel boodschappen bezorgt en ik met Pin kon betalen een bestelling gedaan en omdat het kon, nog aangepast. Bezorging tussen 12.00 en 14.00 uur. Om 14.45 uur gebeld waar men bleef. Belofte dit na te gaan en terug te bellen. Even later een mail. De boodschappen waren geleverd. Huh?Geen telefoontje. Zelf maar eens gaan kijken bij de receptie van de camping. Daar hadden ze de bezorger gewezen dat het uit de zon moest staan. En ik kon dus niet met Pin betalen. De bezorger was al vertrokken. De latere aanvulling was kennelijk niet opgemerkt en zat er niet bij. Bovendien was een aantal boodschappen door Plus zelf gewijzigd, deze mogelijkheid heb ik kennelijk over het hoofd gezien maar het werd daardoor wel 7 euro duurder. Dezelfde dag maar naar de Plus gefietst om alsnog te betalen. Dát kon niet, ik kreeg wel een Tikkie. Het komt bij Plus kennelijk niet op dat er mensen zijn die zo geen betalingen kunnen doen. 1 pluspunt: gratis bezorging
Als er iets niet klopt of je hebt vragen over de bestelling dan wordt ík altijd vriendelijk en netjes te woord gestaan
Alle bestellingen niet beschikbaar
Netjes op tijd bezorgd