De dame die aan de deur erg vriendelijk!!
Top weer
altijd alles volgens afspraak
jammer dat niet altijd alle koopjes er zijn
Het gaat meestal goed, dit keer zate er 2 producten niet bij maar dat hebben we samen kunnen oplossen.
Ik heb al eerder een nalevering gehad omdat niet alle producten er waren. Deze week is dat weer het geval. Ik vind het niet fair van jullie dat de naleveeingen worden afgetrokken van de gratis bezorgingen die ik krijg als nieuwe klant. Ik ga er van uit dat dit teruggedraaid word!
Prettig
De producten zijn prima. De bezorger was heel vriendelijk. Hij bracht de kratten precies naar waar ik ze wilde hebben en dat was best een eindje van de bestelbus vandaan.
gemakkelijk
Een prettige kennismaking met ee bezorgservice van Plus . Keurig binnen het afgesproken tijdvak, vriendelijke bezorger en heel fijn dat je al vanaf €25,- kunt laten thuisbezorgen..
Fijn dat de boodschappen thuis worden gebracht. Makkelijk bestellen via de app en via de mail krijg je bericht hoe laat ze komen
Het komt altijd op tijd
Vriendelijk en attent. Je mooi volgen wanneer ze aan de deur komen.
Geen opmerkingen
Altyd vlotte levering
Fijn geholpen, alleen jammer dat de rosbief nog maar 1 dag houdbaar was!
De app werkt goed , krijg te zien hoelaat bezorger komt , bezorger netjes en vriendelijk
Zoals gehoopt, snel en vriendelijk geholpen.
Zoals bij eerdere bestellingen waren producten die in de aanbieding waren niet op voorraad.
Ik heb alleen maar positieve ervaring. Erg klantvriendelijk bedrijf en uitstekend personeel.
Vriendelijk correct en denken mee in oplossingen
Fijne medewerkers en prettige bezorging
Er kunnen al een geruime tijd een aantal producten niet meer worden besteld die ik altijd gebruikte. Voorbeelden Pakken wijn van 1 liter van Lieblich Zure haring van Zeelandia etc. Daarvoor moet ik nu zelf naar de winkel, terwijl ik vrij slecht ter been ben.