Heel lief de bezorger hielp mee met uitpakken, zodat de kratten gelijk weer mee konden. Super !! En wat een goede aanbiedingen!
Gewoonweg SUPER!
De bezorgdienst is verminderd naar 1x per op maandag. Wat je dan krijgt zijn er producten niet aanwezig. Vb deze week mora in de aanbieding, meerdere soorten besteld, werd 1 geleverd. Mild bronwater plus minder aanwezig, deze week uitverkocht. 50% artikelen blijft toch een probleem om op voorraad te hebben. Kortom kwaliteit verminderd. Service qua verpakking ook minder. De laatste 3 weken diepvriesproducten niet in koeltas Ga er nu toch over denken om een andere supermarkt te nemen voor bezorging.
Korting werd niet berekend bij pintransactie, terwijl dit wel netjes in de bevestigingsmail was berekend. Oplossing; gehele bedrag betalen, dan later op de dag naar het filiaal bellen voor Oplossing. Dit uiteraard niet gedaan.
Altijd op tijd bezorgd. Bezorgster is een zeer vriendelijke joviale meid en altijd in voor een praatje.
Vriendelijk personeel zowel bezorgen als winkel
Bestellen gaat prima..alleen als iets niet op voorraad is krijg je geen melding. Wij bestellen omdat we het druk hebben en hiermee wat meer tijd over hebben en dan word je bestelling geleverd en zitten er 3 maaltijden niet in. Dit is ook niet gecommuniceerd of gemeld. Dus moet toch weer naar een andere winkel. Bij hoogvliet krijg je meteen een melding als iets niet leverbaar is en heb je de mogelijkheid iets anders te kiezen. Hier weet je niks. Erg jammer
Goede levering , vriendelijk personeel!!
De medewerker wilde zelfs de boodschappen naar de keuken brengen. Was niet nodig maar wel erg netjes. Had wat tekort van één product gaf dat netjes aan. Dit was mijn eerste bestelling bij plus. Er zullen meerdere volgen. Top.
Erg tevreden. Vriendelijke bezorger.
Altijd behulpzaam en vriendelijk. Vaste bezorger ook heel fijn .
Inmiddels 3x besteld en bij elke bestelling was er een deel niet. 1x een bestelling gedaan, hierbij had ik 2x een verspakket voor €8,- (per stuk volgens mij 5,99) Helaas was er 1 pakket niet, de korting vervalt dan en ik kon er wel een 30% (tgtg deal) bijkrijgen maar dan niet voor de aanbieding van €8,- maar 5,99 + 4,-. Zo raar.. Heb dit direct aangegeven maar deden ze niets mee. Er word geen contact met je opgenomen als ze al weten dat een groot deel van de bestelling niet leverbaar is
Prima ervaring(en), ga zo door.
Ben tevreden over de online bestelling en bezorging. Enig puntje van aandacht : Geen kwetsbare produkten onderin de krat leggen!!!
altijd op tijd, ,iets niet aanwezig op tijd gebeld, vriendelijk en BEHULPZAAM personeel gewoon TOP
Goede service waar zelfs hulp bij kwam om alles in mijn bovenwoning te krijgen. Erg fijn
Nette levering en vriendelijke bezorger
Moest 3x aanbellen voordat er iemand kwam Toen moesten er nog dingen verzameld worden
Al enige jaren (vanaf Corona periode) mijn boodschappen laten bezorgen. Tot heden, zeer tevreden. Correcte bezorgers cq ook als ik telefonisch contact neem met Robina.
Is prima ben tevrede
Vriendelijke en behulpzame bezorgers. Op tijd geleverd. 1 artikel wel betaald maar niet meegeleverd, was binnen de kortste tijd opgelost.
I ordered something g online which led me to believe it was available and would be ready for pick up. Plus worker tried to call me in the early morning but did not leave a message . I had no idea who abd why I received a miss call. I proceeded to go and my order was not available. And, there was another product similar and the worker ( manager) did not know this or recommend. I found it while shopping. I think it would br a GREAT idea to leave a message if someone needs to communicate something is not available abd ready for pick up AND to know your store inventory and products to suggest a replacement. This is basic customer service.
Gemak dient de mens dus maak ik gebruik van de bestel service van Plus Nieuwland
Altijd netjes op. Je kunt de wagen online tracken. Fijn dat ze eventueel een vervangend product meenemen. Vaste klant.
Klantvriendelijk hulp waar nodig door mijn beperkingen