Ik ben een alleenstaande oude man(81), het gebodene is van goede kwaliteit en de klantvriendelijkheid uitstekend. Wat ik jammer vind is dat je als alleenstaande lang niet van alle aanbiedingen gebruik kunt maken omdat het gewoon te veel is, dan heb ik het over de versproducten die je niet kunt invriezen. Ook bijvoorbeeld de sperziebonen, als je via de site besteld dan is het 500 gram, maar 300 gram zou voor mij genoeg zijn. En zo valt er natuurlijk altijd wel wat te klagen. Ik ben erg blij met het thuisbezorgen, wan dat werd voor mij net even te veel. Vriendelijke groet.
Producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Je kan je online bestelling ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen of als je het heel snel wilt hebben een paar uur later voor een x bedrag.
Helemaal als je op een eiland bent met groot gezelschap en geen auto bij je hebt.
Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit en service van de boodschappen die bij mij thuis worden bezorgd! Vriendelijke medewerkers.
Makkelijk bestellen. Bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam, de track & trace is Super.
Het was goed, alleen jammer dat de bestelling niet klaar stond. Moest diegene die hem op kwam halen alsnog wachten.
Keurige bezorging en prima op de afgesproken tijd.
De boodschappen zijn altijd op tijd, de bezorger is vriendelijk en behulpzaam, ik krijg de juiste boodschappen en ze zijn nooit over de datum.
Toen ik onverwachts de leveringstijd moest wijzigen, was dat geen probleem. De bestelling werd keurig afgeleverd op de nieuwe overeengekomen tijd. Hulde!
Precies volgens verwachting
Keurig op tijd bezorgd
Ik kom er graag. Behulpzaam personeel. Je wordt gezien als klant, een gemeend praatje, als is het maar een paar woorden, een hartelijke knik of een uitbundige groet. Persoonlijke ervaringen over bijvoorbeeld recepten of producten uit de shop, worden gedeeld. Of nieuwe akties die er lopen of komen. Mensen die er werken hebben geduld valt mij op. Heerlijk, en dat in deze tijd, heel erg bijzonder.
Fijne winkel, makkelijke app en vriendelijk personeel
De kwaliteit neemt af. Groente zag er niet uit en het ene los geleverd andere helft verpakt, terwijl dit niet in de aanbieding is. THT datums erg kort of dezelfde dag. Aanbiedingen niet op voorraad etc.
Als ik zelf niet in de mogelijkheid ben dan is bestellen een uitkomst voor mij
Erg positief vriendelijk personeel en niet veroordelend
Bezorger en ander personeel is ok en ben blij met het bezorgen. Maar de folder is zwaar beneden de maat. Voorbeeld als je van maart tot aug. 10 tallen producten in de "aanbieding" hebt is het geen aanbieding maar een prijsverlaging kruidenpotjes, mango, avocado, bakker koek, pesto, wijnen, bieren, etc etc. Kijk zelf maar na
Prima zoals de bestelling afgehandeld is!
Voor het eerst hier kunnen bestellen online en bezorgd. Handig als je op Terschelling bent en geen fiets hebt. Alleen een belletje als het bezorgd is, dat zou nog handig zijn.
De Plus is een hele vriendelijke winkel waar ik graag kom Behulpzaam personeel met openheid naar de mensen Online boodschappen worden uitstekend verzorgd door zeer vriendelijke jonge mensen Kortom een zeer aan te bevelen supermarkt met uitgebreide veelzijdige producten
Ze doen heel goed hun best zou het alleen fijn vinden als ze goed op de datum letten en ik heb ze toestemmeng gegeven om een soort gelijk product te sturen als het bestelde product er niet is en dat doen ze niet altijd. Verder erg tevreden.
Al tijden gebruikt gemaakt van de bezorgservice. De bestellingen worden uitstekend verzorgd door de Plus-medewerkers Jilina en Douwe. Eemn grote pluim voor deze twee!
prima service
Alles is prima verzorgd; Als iets niet voorradig is, wordt telefonisch alternatief voorgesteld. Waar nodig worden koeltassen gebruikt Bestelling wordt netjes afgeleverd en bezorger is vriendelijk en behulpzaam.
Good stuff