Als ik zelf boodschappen doe, dan kijk ik naar de datum van de verschillende producten die ik koop. Natuurlijk staan achterin het vak vaak de langst houdbare producten. Ik heb nu gemerkt, dat als je dus online boodschappen besteld, dat er niet gekeken wordt naar de datum. Dat zou ik een tip vinden voor het personeel, wat de kratjes vult in de winkel. We hebben 4 kratjes gekregen voor de boodschappen, maar dit had ook makkelijk in 2 hooguit 3 kratjes gekund. Maar misschien zit er een idee achter, wat ik niet in de gaten. Met vriendelijke groet
Bestellen via site ingewikkeld en onduidelijk.
heel blij met het bezorgen van de boodschappen !!
Super goede service, goede producten en mega vriendelijke bezorgers. Gaan net dat stapje verder!
De geweldige produkten die mij kan worden gebracht. Top. Met geweldige bezorgers chapeau voor deze mannen
De producten die ik heb ontvangen waren prima, Alleen waren de pluszegels die ik besteld had er niet bij. Wel betaald. Tevens was de persoon die de goederen afleverde niet te verstaan. Slechte zaak. Moet nu een extra bestelling plaatsen om de zegels alsnog te krijgen.
Gehele assortiment makkelijk te vinden in de app en snel besteld,, bezorg dag en tijd zelf te selecteren is ook ideaal,,, bezorgen was zeer vriendelijk ,,, ik ga dit vaker doen,, top service
Prima geregeld allemaal. Dit was mijn eerste onlinebestelling. Ben er zeer tevreden over. Zal zeker niet mijn laatste zijn
Hele fijne winkel die bij mij geweldig bezorgd
Als je zelf geen boodschappen meer kan doen,dan is de thuisbezorging een uitkomst.
X
Ik bestelde de boodschappen voor mijn dochter en liet het op haar adres bezorgen in de binnenstad, deze moest tussen 12 en 14 uur bezorgd worden. De bezorger wist niet hoe hij in de binnenstad moest komen en had het huisnummer met toevoeging gezien als 1 compleet huisnummer waardoor hij tegen 14.20 uur pas aankwam bij mijn dochter. Ik vind dat als bij de aanmelding al gezien wordt dat het gaat om een adres in de binnenstad dat dit aan de bezorger uitgelegd hoort te worden.
Alles naar wens. Op tijd en vriendelijk personeel.
Goede service alleen de bezorgtijden zouden wat specifieker mogen qua tijd!
Zeer correct. ( alleen parkeren een probleem)
Ze blijven vriebdelijk
Afgaande op de verstrekte info g8ng ik er van uit dat ik de winkel moest zijn. Daar gevraagd en werd naar de achterkant gestuurd wat ingewikkeld was omdat ik ter plaatse niet bekend ben. Na 3 keer vragen gevonden. Moest bellen maar er zat geen bel maar wellicht een sensor. Duurde even voordat er geopend werd.
Blij met plus Alles altijd perfect
5 gesneden stokbroden besteld om op te halen . Waren niet gesneden .15.15 werd niet meer gesneden want machine was al schoon … erg jammer dit
De aanbiedingen zijn vaak uitverkocht
Ik doe altijd met plezier online boodschappen bij de plus. Maar het gebeurd te vaak dat een besteld product niet geleverd wordt, en ook geen alternatief geboden wordt zoals in de mail gezegd wordt. Ook gebeurd het helaas soms dat de houdbaarheidsdatum maar voor 2 dagen na levering is.
Alle bestelde artikelen werden op de afgesproken tijd bezorgd. Werd door de bezorgster netje binnen gezet. Wij bestellen ongeveer 1x in de maand een grote hoeveelheid "zware" houdbare boodschappen. De "verse" boodschappen doen we 2 á 3x per week.
Helaas waren mijn aardappelen van de laatste bestelling erg slecht en rot
Voor een teamuitje een koelwagen besteld. Deze zou al ingeladen zijn met gekoeld pils, frisdranken, wijn en boodschappen. Alles was inderdaad zoals beloofd gekoeld maar ze waren de koelwagen vergeten. Ze moesten dus alles nog inpakken en moesten we er even op wachten. Omdat de medewerkers beleeft, aardig en behulpzaam waren was het wachten niet erg. Echt leuke meid die ons geholpen heeft. Ik raad het iedereen aan. Koelwagen stond in de schuur en we hadden de hele dag gekoeld drinken.