De bestelling mist producten en ze staan op de lijst met het te betalen bedrag, de prijs is (weer) hoger dan op de website, er zat geen bon bij de bestelling en ondanks een briefje belde de leverancier me niet zodat ik de bestelling kon controleren maar liet het gewoon in de hal liggen. Ik heb de vorige keer besteld. De kwaliteit van de klantenservice is minder dan 1 ster!!!!
Nogmaals pardon
Bevalt goed. Nette Jongeman.
Goede service en aardige bezorger
Erg tevreden, veel betere kwaliteit groente en fruit in vergelijking met AH. Houden zo. Klein minpuntje: de door mij bestelde slagroomvla had wel een iets langere houdbaarheidsdatum mogen hebben. Is misschien lastig. Overige zuivel was prima langer houdbaar.
De bezorgers zijn altijd vriendelijk De site is mooi overzichtelijk
Altijd snelle en keurig bezorgd en vriendelijk personeel. Toppie!!!
Ik was op zoek naar een specifieke rosé wijn en vond die enkel bij Plus in Nederland. Online een account aangemaakt en besteld en tegelijkertijd de leveringskosten gratis gehad.
Kan alles wat ik nodig heb in mijn winkelwagen plaatsen en de boodschappen laten bezorgen wanneer het mij uitkomt dat is perfect.
goede producten gemakkelijk via de website te bestellen en op de door jou gewenste dag en tijd worden je boodschappen tot op de stoep bezorgd.
Nette bezorgen altijd vriendelijk.
Zie mijn andere antwoorden.
Het kan echt niet beter, daar ben ik mij van bewust
Bestel vaker online maar nu met dozen wijn helemaal fijn. Hoef je zelf niet te sjouwen, heb Atrose
Niet altijd is alles erbij maar door de vriendelijkheid van de bezorgers is dat prima
Prima op tijd. Vriendelijke bezorgers/sters Prima alternativen.
Nog altijd blij met onze keuze van Vergeer. Fijne bezorger Daniel.
Heel blij mee, want met mijn beperkingen kan ik heel lastig zelf de boodschappen opruimen. Nu wordt het zoveel mogelijk voor mij gedaan! Super!
Heel fijn, laten weten wat anders dan de bestelling is, zetten boodschappen binnen en zijn erg vriendelijk. Ik ben zeer tevreden!
Wat ik vooral fijn vind is dat je gebeld wordt op het moment dat iets niet op voorraad is zodat je wat anders kunt kiezen. Groot PLUSpunt aan deze PLUS is dat ze een eigen slagerij afdeling hebben waardoor het vlees helemaal top is!
Ga ik zeker vaker doen, geeft mij rust. Ik kan in een bepaalde tijd, mijn boodschappen noteren, en als ik ze nodig heb bestellen.
De bestelling is perfect uitgevoerd. Alle producten klopten. De afgesproken bezorgtijd werd nagekomen. Alles heel goed. Niets te wensen over.
De bezorgers zijn altijd vriendelijk en vrolijk. Zij krijgen van mij de volle 5 sterren. Over de winkelvoorraad ben ik minder tevreden. Ik heb nog nooit een bestelling gehad waarbij alles aanwezig was. Op zich blij met een vervangend product (je hebt het wel nodig) maar het is wel vervelend.