Duidelijke website en correcte levering
Ik bestel vaak bij de plus .makkelijk snel en word altijd netjes gebeld als er iets niet is zodat ik wat anders ervoor in de plants kan nemen.ik ben zeer tevreden.
Op de website is het af en toe zoeken naar bepaalde producten (maar dat had ik ook in de fysieke winkel), en bron van irritatie is de 'terugknop', vooral vanuit de online folder. Eenmaal de boodschappenlijst op orde, gaat de rest vanzelfsprekend. Snelle afhandeling, vriendelijke bezorging, kan geen min bedenken. PS Blij dat ik hier in Jubbega weer bezorgd krijg.
Elke week een nette bezorger die de boodschappen netjes binnen brengt. Het team in de winkel dat de boodschappen inpakt belt netjes voor een alternatief. Elke week blij met jullie!!!!
Boodschappen worden netjes en op tijd afgeleverd. Indien een product niet aanwezig is, is er telefonisch overleg.
Super vriendelijk te woord gestaan
Snelle levering en een vriendelijke bezorgster. Gaf ook nog tekst en uitleg.
Steeds als er een bepaalde bezorger komt is er altijd wel wat met de boodschappen. Nu afgelopen woensdag weer dat de frikandellen HALF ONDOOID zijn. Ook worden er zeer regelmatig GEEN FOLDERS neergelegd.
Was perfect vooral met de tracking en de bezorger was ontzettend vriendelijk geweldige man
Tis alleen jammer dat ze als er een product niet leverbaar is ze ondanks aangegeven geen vervanging erbij doen
De aanbiedingen zijn altijd prima en de wijnen lekker. Personeel erg vriendelijk. Ik vraag altijd expliciet om de wijnen in de originele dozen te leveren ivm opslag. Dit blijkt lastig want ik krijg vaak losse flessen in een krat. Vorige keer heb ik deze wijn niet afgenomen om deze reden. Het is jammer. Het lijkt mij niet zo heel moeilijk.
2 producten helaas niet op voorraad
Tevreden met het assortiment en de bezorging. Echter totaal ontevreden over de zeer hoge bezorgkosten. Bij bestelling biven bv. €75,- zou dit gratis moeten zijn
Ik had toiletpapier besteld en dat was dan 1 plus 1 gratis Maar heb maar 1 pak ontvangen
Beschrijving hierboven.
Eerste keer online makkelijk te doen en goede producten
Ik heb vaker online besteld bij andere supermarkten maar daar ben je toch meer een nummer. Ook heel fijn dat ze een alternatief artikel meenemen als iets wat je besteld hebt niet voorradig is. Het assortiment is minder ruim dan ik gewend ben maar Plus Rosier maakt dat met de fijne service meer dan goed!
Mijn ervaring is zodanig dat ik anderen ok aanbeveel.
Bedankt weer John voor het meehelpen. En bedankt voor de shaorma van vorige keer. Fijn weekend.
Ik ben slecht ter been dus ik vind de thuis bezorging ideaal !!!!
Iedere keer als ik bestel, ontbreken producten of word het vervangen voor een goedkoper product, zonder dat ik hier van op de hoogte word gesteld. De laatste keer hebben we hierdoor een mini watermeloen gekregen voor de prijs van een grote watermeloen. Hiermee €5,49 betaald voor een mini watermeloen.. Door deze structurele fouten/gebrek aan communicatie heb ik besloten niet meer te bestellen.
De meeste artikelen zijn verkrijgbaar. Het bedrag dat besteed moet worden om te laten bezorgen is ook voor een alleenstaande heel redelijk. De communicatie is prima. Aardige bezorgers, en goede producten.
idem