De bezoger zijn altijd vriendelijk En behulpzaam
Prima service en vriendelijk personeel
Postief
Altijd mooi vroeg wat ik erg waardeer
Van de 15 bestelde producten waren er 4 versproducten niet aanwezig en voor besteld fruit werd vervangend product geleverd. Dat laatste was prima, maar die versproducten waren nou net de reden voor de bestelling. Je wilt toch gezond eten als je ziek thuis zit. Je zou er toch vanuit moeten kunnen gaan dat als een product bestelbaar is dat het dan ook leverbaar is. Zoniet, haal het dan uit de app.
ben erg tevreden met jullie!
Goede service, vriendelijk personeel
Ik heb dit al eerder gemeld: Het bestellen via de website, na de update, is zoooo onhandig geworden. Ik word er niet blij van. Kost meer tijd en de boodschappenlijstjes werken niet goed meer. Met name het sorteren van de producten. en je moet alles in een keer in je mandje doen en dan afzonderlijk er weer uithalen. De vorige versie met bestellen ging veel eenvoudiger. Hebben jullie daar zelf al eens naar gekeken?? Het is dat ik verder heel tevreden ben met de plaatselijk supermarkt en het makkelijk is om ze even te bellen, anders zou ik naar een andere supermarkt gaan,.
Vaak artikelen die besteld zijn niet leverbaar waardoor bestelling niet compleet is. Afgelopen keer dus ook weer. En dan juist de zware producten waarvoor ik online bestel zodat ik niet met een baby bij ook nog moet schouwen met de zware boodschappen. Dat wat wel geleverd is had ik ook wel zelf kunnen halen. Had dan de bestelling helemaal geannuleerd dat was nog beter geweest. Voor dat halve kratje wat nu geleverd is had ik geen 6 euro bezorgkosten over! Dan zegt de bezorger om deze producten nog extra na te komen leveren in de daaropvolgende week (dinsdag) voor de actieprijs en zonder opnieuw bezorgkosten te rekenen. Telefoonnummer gecontroleerd dat klopte ook. En vervolgens komt er niemand en ook geen telefoontje. Ik bestel in het vervolg wel bij de alberth heijn daar wordt tenminste wel alles wat ik bestel ook daadwerkelijk geleverd en geen loze beloftes gedaan.
Voor de eerste keer bestelling gedaan en daarbij een foutje gemaakt. Dit werd perfect aangepast en de levering was keurig op tijd en gedaan door een zeer klantvriendelijk bezorger
Ik vind de klant vriedelijkheid van de bezorgers heel fijn en zijn behulpzaam.
Niet de bestelde spawater hoeveelheid
Ondanks dat Wezep de grootste Plus heeft, zijn er wekelijks tot 6 producten niet op voorraad. Soms belt een medewerker om dit te overleggen maar meestal niet.
X
Online besteld om op te halen. Bestelling lag niet klaar en ook niet op voorraad. 2 keer bij de winkel geweest, maar nog steeds geen voorraad. Is het zo moeilijk om dit goed te krijgen?
Makkelijk om te bestellen, vervangende producten altijd in overleg. Op tijd klaar
Alles is goed verzorgd geleverd. Alternatieven worden duidelijk benoemd.
Ik ben verder erg tevreden. Maar 9 alternatieve producten betekend toch echt dat ik bepaalde dingen nu niet kan eten of maken deze week omdat ik daarvan producten miss. Daar baal ik wel erg van. Verder wel erg tevreden
Keurig geleverd, prima op tijd. Geen negatieve feedback, alleen maar positief. Zeker voor herhaling vatbaar wanneer we zelf de boodschappen niet kunnen halen.
Ältijd corecte bezorging en alle bezorgers zijn behulpzaam en vriendelijk
Alles prima geregeld, keurige bezorging
Keurig en netjes geleverd.