Door giga rugklachten was ik niet in staat om zelf boodschappen te doen. Fijn dat Giel Smit er is.
Wel duur
Makkelijk bestellen, snel bezorgd, ontzettend vriendelijke bezorger enige nadeel vind ik als een bestelling eenmaal is geplaatst, je niet meer de mogelijk6heb om evt producten toe te voegen.
alles klopt met wat er besteld en afgesproken wordt
Makkelijk bestellen. En super blij met de zeer geduldige bezorger.
Plus. Vergeer is servicegericht, compleet en maakt dat je jezelf gewaardeerd voelt als klant
Bezorgers zijn klantvriendelijk en oplossingsgericht mocht er iets niet goed zijn gegaan met een product.
Brood is vaak aan het eind van de dag niet meer beschikbaar.
Brengen de boodschappen naar binnen, zodat ik niet veel behoef te sjouwen.Keurig en vriendelijk.
Zo fijn!
goede levering netjes verzorg en vriendelijke bezorgers
Vriendelijke bezorger. Bestelling compleet. De pita broodjes waren helaas beschimmeld. Ook de puntpaprika's waren op het randje van versheid.
Omdat ik zelf geen boodschappen kan doen omdat ik heel moeilijk loop,ben ik heel blij dat Plus mijn boodschappen iedere week trouw komt brengen.
Ik bestel altijd online. Ben zeer tevreden over het aanbod van producten. Als deze soms niet aanwezig zijn is het alternatief vrijwel altijd naar mijn tevredenheid.
Ik had gevraagd om een zo ver mogelijke datum van alles en dat kreeg ik. En toen ik nog 2 pakken melk vergeten was te bestellen had ik even gebeld en konden die nog toegevoegd worden. De bezorger was aardig en op tijd, dus ik ben heel tevreden met de service.
Fijn personeel. Uitstekende bezorgers.
Gemakkelijk en tevreden!
Doordat ik in de lappenmand zit en niet vanaf de grond kan tillen. Werden de kratten netjes in de keuken op het blad gezet. Mijn dank is groot.
Nooit meer een andere supermarkt dan Plus !!!
Er is een vergissing gemaakt in de rekening. Er is voor 5 broden €69,75 betaald. Hierdoor is er €55,80 teveel gerekend. Mijn ouders hebben dit later opgemerkt. Hoe kan dit worden opgelost? Met vriendelijke groet, Marlène van Otterloo
Jammer alleen dat er voor alternatief wordt gekozen terwijl het bestelde product volop in de winkel ligt.
Top winkel! Ik bestel er elke week mijn vaste boodschappen.
Is altijd leuk om een praatje te slaan en super vriendelijk. Nog nooit te laat geweest.
Ik wilde kleine potjes velderwtjes. Niet te krijgen en zo ging het met veel boodschappen die ik nodig had.