goed verzorgd.

Aardige jongeman die de boodschappen kwam brengen, was erg behulpzaam en mooi op tijd. Ben heel tevreden.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijk personeel en alle producten waren vers en compleet bij het ophalen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service en een vriendelijke bezorger

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

prima, heb er veel gemak van

ik vind het prettig boodschappen bestellen bij de Plus. Fijn dat het altijd op de juiste tijd gebracht wordt en waardeer de vriendelijkheid van de bezorger,

Alles helemaal Top

Makkelijk om te bestellen, handig de bezorger te volgen . Vriendelijke bezorger

nooit complete bestelingen

ik bestel vroeg genoeg 20 spa rood krijg er 3 en toch volle pond bezorg kosten betalen en dat is al de zoveelste keer

Blij met de Plus

Het is super fijn dat de boodschappen thuis worden bezorgd door de Plus..

prettige koopervaring

Goede service, het is erg prettig dat telefonisch overlegd wordt over alternatieven als een product onverhoopt niet beschikbaar is (dat gebeurt gelukkig niet vaak). Helaas is het assortiment enigszins beperkt, ook artikelen die ik vroeger graag kocht zijn niet langer te krijgen. Ik neem aan dat dit te maken heeft met onvoldoende vraag. De prijzen zijn in orde en de kwaliteit van het aanbod is ruim voldoende.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service in de winkel, matige vers producten

De tomaten waren deels nog groen, maar wat ik vervelender vond: door de condens op de tomaten, bleef de plakrug van de prijs sticker op de vrucht zitten en moest daar weggesneden. Zonde.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

In verband dat ik 2 maanden geleden een herseninfarct.. is online boodschappen toch een hele goede uitkomst

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles onder de yoghurt door een lekkend pak

Normaal gesproken zijn we zeer tevreden over het laten bezorgen van de boodschappen. Afgelopen zaterdag niet doordat in één krat alles onder de yoghurt zat

Niet zo goed

Iedere week aanbiedingen niet te krijgen.altijd weer producten niet aanwezig

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel erg tevreden over de boodschappen service.

Goede service, boodschappen worden tijdig geleverd.

Vriendelijk zoals het hoort

Alleen ervaring met ophalen bestelling. Dus alle gelegenheden voor hogere waardering staan nog open.

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Helaas vaak producten niet erbij

Super maar….

Ik merk dat een bestelling nu veel Meer kost dan een half jaar geleden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

makkelijk te bestellen, wijzigen en daarna ophalen of laten bezorgen.

Geweldig.

Goede ervaring met personeel, service, Produkten , bezorging. Al met al het hele plaatje klopt. ( voor mij).

ben blij met jullie

ik ben blij met jullie , ik heb geen auto dus ben ik blij dat ik de boodschappen kan laten bezorgen .

Vriendelijke medewerkers

Fantastische

Vriendelijk bezorger, neem de tijd

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Sinds Jeroen kolkman is vertrokken, is de service achteruit gegaan

Sinds het vertrek van Jeroen kolkman merk ik vaker dat er producten niet leverbaar zijn. Ik bestel ook wekelijks voor iemand anders de boodschappen omdat zij hulpbehoevend is. Zij belt mij vaak na levering door jullie dat er een aantal producten niet leverbaar waren of dat ze wel betaald heeft voor de koopzegels maar dat deze niet zijn meegeleverd. Dit heeft als gevolg dat ik er vaker voor kies om mijn boodschappen toch bij een andere supermarkt te doen. Ook bij het pick-up point merk ik de laatste tijd dat als de deur wordt opengedaan, er de eerste vijf minuten geen medewerker te bekennen is. Gisteren ben ik dan ook het magazijn maar ingelopen om te vragen wie mij kwam helpen. Dit lijkt mij niet de bedoeling.

Slechte service

Fricandelbroodjes besteld Zelf afhalen Geen bestelling binnen gehad dus geen broodjes

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Heel slecht

Geen uitlevering, geen oplossing