• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

3 artikelen konden niet bezorgd worden…

Jammer dat niet alles geleverd kon worden. Nu moet ik alsnog op pad…

Redelijk tevreden

Er moet beter op de datums gelet worden. Ik krijg van producten die echt dezelfde dag nog op moeten. Ook fruit wat eigenlijk al zacht is en gelijk op moet. Ik had deze keer bijv eten besteld voor de volgende dag. Met aardappelen die de dag zelf opmoesten. Dus geen eten voor de volgende dag.

Altijd netjes bezorgd

Komt bijna altijd op tijd anders een belletje.gewoon super.

Super blij met de plus

Het assortiment zou wat uitgebreider mogen. De bezorging is echter super. De bezorgers zetten alles boven via een trap waar een traplift in zit, dus erg smal en halen de boodschappen uit de kratten, zodat ik ze alleen maar moet opruimen. Ik heb ernstige COPD dus dar scheelt mij heel veel werk

Alles goed

Beter kan niet

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Tegenover andere online bezorging geef ik een ster

Voor de acties bestelde ik eens bij jullie ipv de Jumbo. Alleen de service kan ik echt zeker zeggen dat ik de Jumbo veel fijner vind voor deze punten : De Jumbo geeft aan wanneer de bezorgen onderweg is, de plus niet die geeft alleen een tijdsvak. Bij de jumbo kan je nog een dag van te voren producten toevoegen die je bent vergeten. Bij de jumbo krijg je meteen te zien als iets niet leverbaar is en niet pas bij de deur. De plus zegt pas bij me deur dat de hamburger broodjes en cheddar kaas er niet is. Op andere producten kreeg ik een alternatief product oké, die voorwaarden had ik gelezen maar niet verwacht dat ik een hele andere smaak kreeg. Ik bestelde aardappel gratin gewoon naturel krijg ik als alternatief met truffel? Truffel is echt iets waar je van moet houden en best sterk van smaak. Dus dat had ik gewoon niet verwacht als " alternatief " en er was niet maar 2x aardappel gratin wat alternatief werd maar nee ook de deo rollers EN de diepvries groente.. dus ontzettend veel wat of niet op voorraad was of een alternatief. Helaas maar voor mij geen plus bezorging meer. Maar plus punt. Ik kom wel heel graag in de winkel winkelen en vond ik de bezorgers, en de mensen in de winkel altijd heel vriendelijk! Maar wouw ik dit wel graag even kwijt en kunnen jullie misschien wat tips van de Jumbo overnemen? Groetjes

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Wat door mij gevraagd werd, is prima afgehandeld!

Alleen complimenten.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Top bezorging.

Verse boodschappen lagen in de koelkast toen we in t huisje aankwamen. Wat een fijne service

Klantvriendelijk en behulpzaam

Boodschappen online besteld en deze werden op de afgesproken tijd bezorgd bij ons appartement

Super ervaring

Ik was erg blij dat toen ik afgelopen zondag boodschappen bestelde omdat ik niet lekker was ze maandag tussen 12 uur en 14 uur bezorgd konden worden. Echt helemaal geweldig

Geweldig gewoon

We hebben er zoveel aan nu we iets ouder worden Dan is de plus handig Gewoon top vriendelijke bezorgers

Super goede ervaring

Super goed op tijd. Goede service met de juiste producten. Klantvriendelijk. Ben blij dat mijn collega's het zo goed gedaan hebben.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Gemak, maar nog niet heel aantrekkelijk..

Mijn eerste online bestelling nu, wel met plus express, maar daarmee vervalt het recht op een gratis bezorging? nieuwe klant krijgt 4 gratis bezorging.. nu nog 3? Aangegeven geen vervangend product te wensen bij niet voorradig, kreeg toch een andere smaak van een product dan ik vroeg.. is bij de deur niet aangegeven door bezorger. Bezorging/ bezorger tevreden mee. producten netjes gepakt Bezorging wel wat prijzig Sommige huismerkproducten niet online te vinden, dus moest kiezen voor merkproduct

Altijd Goed

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Late and half the order missing

App was not updated, gave wrong delivery time information. Delivery was ordered for 0800-1000. Arrived 10.09 but order incomplete. Frozen food not yet delivered. Other items not delivered, allegedly out of stock. Very poor. Not the first time I've been let down.

ging wel.

bestelling stond niet klaar en de smaak van de vlaaien viel mij tegen.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Zeer tevreden over bestellen en levering

??

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Zeer slecht

Service beneden maats en medewerkers zijn onbekwaam.

Personeel is erg hulpvaardig

Alle bestelde artikelen geleverd

Voor mij de eerste keer. Was benieuwd of alles geleverd werd en of er gelet werd op houdbaarheidsdatum. Niet teleurgesteld, alles prima.

Zeer vriendelijke afhandeling

Zeer goede manier van levering en afhandeling. Gesprekken met de winkel zeer vriendelijk. Alleen de site is niet helemaal klantvriendelijk. M.n. via de app af en toe haperende reacties. Daarnaast zou ik graag zien dat de uitkering van de gekochte punten digitaal afgehandeld zou kunnen worden. B.v. door de verzilvering via de boodschappen verrekenen.

Levering en tijd prima

Mogelijkheid om bestelling te plaatsen volkomen onmogelijk via de slechte site. Eerdere bestellingen die gewoon wegvallen en bij doorgaan dan dubbel op,de lijst komen .zo kreeg ik de zuivel,in 2 voud omdat ik stopte en later weer verder ging . De verzamellijst aan het eind gaf geen mogelijkheid aan te passen . Vriendelijke bezorger kon natuurlijk deze artikelen niet mee terug nemen .Zeer teleurstellend voor een goede winkel die het ook van deze internet bestellingen moet hebben .Reden voor mij om in de winkel,zelf te melden of af te haken .

Goede service !

Goede service • alles goed verpakt & vervoerd • aardige bezorger … blij mee !

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht