Ik vraag nadrukkelijk om een vervangend product. Dit keer geen sinaasappels. Ik kan me niet voorstellen dat er geen sinaasappels zijn. Vorige week 2 producten die dezelfde dag nog op moesten. We bestellen steeds minder omdat er zoveel misgaat . Vanwege gezondheid kunnen we zelf nauwelijks boodschappen doen. Dit maakt het heel lastig nu moeten we anderen vragen. Als jullie betere service hadden zouden we veel meer producten bij jullie bestellen.
Prima, tevreden, voor herhaling vatbaar
De reden van bestellen was dat ik de vitamine water niet zelf kan tillen en aangezien hier veel word gedronken. Daarom deze bestelling geplaatst. Ik had graag van te voren vernomen dat dit niet te leveren was, dan had ik alles geannuleerd. Ook is er zonder te melden andere cassis geleverd die ik niet lust en dit zag ik pas toen de bezorger weg was. Erg jammer maar laten bezorgen gaat het niet meer worden.(kom nog wel gewoon in de winkel de boodschappen halen natuurlijk)
30% was niet leverbaar, zeer slecht
Altijd een vriendelijke bezorgster. Denkt mee als ik producten mis en geeft ook aan als iets er niet was of dat er iets vervangend bij is. Vrolijke en spontane service
Als ik al een minpuntje zou moeten geven, is dat de app. Ik moest een paar keer op heen en terug voordat ik eindelijk op de bestelknop kon drukken op mijn telefoon.
Boodschappen laten bezorgen op kamplocatie; alleen mondeling afgestemd voor een precieze tijd en dat zou helemaal goedkomen, maar dit werd een uur later...
Makkelijk alles bij je thuis, even niet de drukte in. Dat vind ik prettig op zijn tijd.
Makkelijk online te bestellen. Ze bellen altijd wanneer een product niet op voorraad is of wanneer het dicht bij de datum ligt. Goede en fijne levering
boodschappen besteld in de app. bestelling 1 dag uitgesteld omdat product niet op voorraad was volgende dag zou dit binnen komen. helaas ook nu product niet beschikbaar. is al heel lang niet meer in het assortiment van de winkel. bestelling was eerst ook nog zoek zeker 10 minuten staan wachten.
Op het bezorgen heb ik geen opmerkingen, dit gebeurt goed. Echter heb ik aangegeven geen alternatief te willen, maar helaas zijn een paar artikelen niet leverbaar en heb ik toch een alternatief gekregen.
De boodschappen worden fijn gebracht ben er super tevreden over
Voor mij de eerste keer dat ik bestelde bij Plus: griep, koorts en geen zin om anderen lastig te vallen voor boodschappen. Ik heb alles in huis en kan vooruit. De bezorger (Robbert) was erg vriendelijk en correct!
Soms staat niet alles online wat er zowel in de folder staat of in de winkel aanwezig is . Hebben helaas 2x iets ruim over de datum gehad. Wel gecompenseerd
Fijne winkel, vriendelijke bezorger, bestelling netjes geleverd.
Ik heb mijn boidschappen niet !!!opgehaald. Ik zit te eachten ze komen pas vrijdag
Na overleg dat ik veel lege blikjes ging inleveren wat geen probleem was. 2x de bezorging geannuleerd door de plus omdat ik te veel blikjes zou inleveren
Niet geleverd wat we besteld hadden, want "nee, we hadden het niet op voorraad". Dus vervangers gekregen, minder gekregen en hoewel wat we bestelden in de reclame was, op geen enkele manier compensatie of een bon dat de reclame een volgende keer nog geldt. De jongeman aan de deur kon hier niets aan doen en was vriendelijk!
Iedere maandag bestellen wij de boodschappen en laten het op dinsdag bezorgen. We kunnen bijna de klok er op gelijk zetten, de bezorger komt steeds op de zelfde tijd. Alles wordt keurig ingepakt en zo vers mogelijk geleverd door een vriendelijke bezorger
Zag dat mijn favoriete wijn in de aanbieding was en heb besteld, met nog wat bijzaken. Nou de bijzaken afgeleverd, maar helaas de wijn niet op voorraad. Als ik dat nou had geweten dan had ik niet besteld.
Tevreden
Vlug en vriendelijke
Keurig binnen het bezorgtijdsvlak, en alles klopte. Een uitkomst nu ik aan mijn rug ben geopereerd en hierdoor niet mag tillen.