Zou niet anders meer willen

Super tevreden

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima service en aflevering !!

Prima bezorging en vriendelijke medewerker van Plus

Ongevraagd andere producten

Quasadillas bleek niet leverbaar, niet ontvangen dus. De Griekse maaltijd is vervangen door een Mexicaanse. Leuk bedacht maar de benodigde producten had ik natuurlijk niet besteld. Wel voor de Quasadillas en Griekse maaltijd, die blijven nu over. De korting zit op 2 maaltijd verspakketten. Die heb ik nu niet gekregen. Waarom dan 1 en niet 2 vervangende maaltijden. Chips ook vervangen voor andere variant. Snijbonen droog, niet echt vers. Spekblokjes ontvangen terwijl ik reepjes besteld had, niet heel erg maar wel flink duurder. Al met al behoorlijk ontevreden.

Over datum en kapot

Boodschappen besteld en zit een product bij dat 5! Dagen over datum is en de ijsjes zijn helemaal kapot gebroken. Bestel je zodat je niet naar de winkel hoeft, kan je nog terug en kom je daarna er achter dat de ijs kapot is. Geen zin in nog een ritje dus dat maar laten zitten.

Top winkel

Word ook aandacht besteed als je vragen hebt over artikelen die niet online staan En toch bezorgd kan worden en dat kan top

Superfijn!

Op het laatste moment iets bestellen en snel bezorgd krijgen is geen probleem bij de Plus.

Fijn dat jullie thuisbezorgen

Ook fijn dat er recepten niet zo moeilijk zijn om te maken, Voor mij mogen er nog meer recepten komen:-)

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zoals het cijfer al zegt; uitstekend!

Sinds enkele jaren laat ik mijn wekelijkse boodschappen bezorgen en vrijwel nooit fouten en of problemen. En als er dan eens iets niet in orde is, wordt dit a la minute opgelost. Altijd wordt binnen het beloofde tijdsbestek bezorgd en dat ook nog eens door vriendelijke en behulpzame bezorgers.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestelling kon niet geleverd worden

Omdat er iets mis was bij het hoofdkantoor konden ze mijn bestelling niet leveren die ik zou komen ophalen in de winkel

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

het was perfect geregeld, top

alles was netje inkrasten gedaan, top 1 klein minpuntje, appels en bananen, lagen bovenop het brood, voor de rest top

Niet erg netjes geregeld

Ik ben er klaar mee was vaste klant maar mij zie je er niet meer

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Na jarenlange goede ervaringen nu een heel slechte

Een week tevoren een bestelling geplaatst voor 5 halve vlaaien. De dag zelf werd ik gebeld dat drie van de vijf bestelde vlaaien er niet waren. Dat is niet de service die ik gewend ben van PLus.

Viel me mee

Eerste keer om bij hun te bestellen.Aardige bezorgster.Alleen jammer dat je alleen de eerste vier bestellingen gratis bezorgd krijgt.Prijzen zijn toch overal al duur genoeg helaas.

Snelle bezorging

Snelle bezorging vriendelijke bezorger

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

Goed verzorgd

Vond het vervelend te moeten vragen dat men flessen niet op het brood moeten leggen. Vraag mij af of men dat niet uit zijn/haar eigen kan doen.

Matig.

Het is fijn - als men minder valide is - om boodschappen thuis te ontvangen, maar ik vind het onprettig als het bezorgtijdstip (zonder overleg) erg afwijkt van de afspraak. Voorts zou het prettig zijn als opgegeven voorkeuren worden gehonoreerd. Uitstekende communicatie met medewerkers van de klantenservice. Slechte communicatie met de bedrijfsleider van de winkel die verantwoordelijk is voor de bezorging.

goede service

snelle levering, duidelijk, netjes geleverd, ga dit zeker vaker doen ideaal als je zelf geen vervoer hebt en beperkt met tillen.

Uitstekend!

Mankeert helemaal niets aan.

Uitstekend zoals altijd.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ging niet zo soepel als de eerste keer

Mijn vlees lag al enige? Tijd uit de koeling toen we daar aan kwamen. Een dag later heb ik ze weg kunnen gooien, dat was echt rot. En de extra kosten van het online boodschappen gingen er niet automatisch vanaf. Verder heel vriendelijk en geduldig personeel! Leggen alles goed uit als je vragen hebt

Zeer flexibel en klantvriendelijk

Prima service en zeer wel bereid om op een plek af te leveren die geen woonadres is.

teleurstellend en toenemend

online bestellen en af en toe een ontbrekend artikel. het neemt toe .....de ontbrekende artikelen. ergernis dus ook.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

prima!

We zijn heel erg blij met de service van de Plus en de bezorging die punctueel is. Wel jammer dat regelmatig producten die in de aanbieding zijn, uitverkocht blijken te zijn en niet geleverd worden.

Slecht

Goedemorgen, Ik heb een bestelling geplaatst. Bij het ophalen gaf de medewerkster mij aan dat de toetjes niet voorradig zijn en er andere smaakjes zijn meegegeven. Dat is o.ke en ik gooi de bestelling in mijn wagen, koude spullen apart bij thuiskomst in de koeling. s'avonds kijk ik mijn bestelling na en ik heb geen Dreft, de waspoeder was 5 halen 2 betalen en ik heb er maar 1 ontvangen. Als ik de de volgende kom om dit aan te geven krijgen ik te horen dat de actie verlopen is vandaag dus grote pech punt! Er was er maar 1x waspoeder en de Dreft was op. Teleurgesteld in Plus.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Zeer slecht

Slecht