Normaal geef ik plus Tijhuis 5 sterren, maar de laatste tijd krijg ik teveel producten die op of zelfs over de houdbaarheidsdatum zijn bij bezorging. Eerder was dit nooit het geval. Na verbetering op dit punt geef ik weer de 5 sterren.
Zie tekst
Ik heb ver van te voren besteld. Nu kwam ik de bestelling halen en vervolgens waren er producten niet en kreeg ik een vervanger die ik niet wilde. Jammer is dit
Twee weken geleden had ik een bestelling geplaatst en kon er die week niet bezorgd worden. Nu had ik voor zaterdag bezorgen een bestelling geplaats kreeg ik vrijdag een telefoontje dat het niet door kon omdat er geen mensen warem om de bestellingen te lopen. Ook niet voor zondag of maandag. Ik ben daardoor maar naar AH gegaan.
Debestelde boodschappen worden op tijd geleverd ik ben heel tevreden hierover.
Ben niet zo blij met de vervangende producten
Top altijd nog gebracht door fijne mensen en als er dan iets fout gegaan is zo geregeld
Ik vind het raar dat er bezorgdienst wordt aangeboden terwijl er geen personeel voor is
De materialen die ik online heb besteld, zijn niet dezelfde als wat ik heb ontvangen.
Goeie. Ervaring ben er heel blij mee
Bezorging zou tussen 12:00 uur en 14:00 uur komen. Niets gehoord of gezien. Om 15:00 uur moesten we weg en heb ik nog een geschreven A4-tje op de deur geplakt. Helaas niets gezien of geen reactie.
Vriendelijke medewerker behulpzaam Goede Qualität levensmiddelen
Zeker voor herhaling
Wij bestellen online, op de site staat niet alles vermeld wat er in de winkels is. De boodschappen worden soms lukraak in de kratten gedaan: verpakte sla geplet onder andere boodschappen evenals geregeld de vleeswaren. Heel vreemd vind ik dat er artikels in de aanbieding zijn, die in geen enkel filiaal in de buurt voorradig zijn!! Is dat aanbieding???
Geweldig!
Online besteld, tel overleg voor alternatieve mogelijkheden dit omdat de grote hoeveelheid van een bepaald product niet leverbaar was. Snel opgelost.
Heel klantvriendelijk altijd, vervangende producten zijn ook eigenlijk altijd goed en heel makkelijk te volgen via de track en trace dat je eigenlijk precies weet hoe laat ze komen.
alles wordt netjes afgehandeld
Producten niet kloppen of over datum, veel te laat bezorgd
Fijne levering. Vond het heel attent dat door sommige collega,s gebeld word wanneer er echt geen alternatief is. Zij weten dat ik zelf noet naar de winkel kan. Bestel zo al bijna 2 jaar en wildat zo houden.
Veel actie produkten uitverkocht jammer en niet geleverd . Bezorging is prima . Vriendelijk en correct
Boodschappen naar de camping laten brengen. Dranken goed gekoeld gebracht. Prima service en producten!