Fijn dat je niet de drukke winkel in moet
Op tijd bezorgd, alles lekker vers en schone kratten.
De zoekopdrachten, worden vaak slecht uitgevoerd. B.v. smint : stimerolkauwgom mint
Altijd prettig contact en goede service
Heb er goede ervaringen mee.
Snelle en correcte levering en super vriendelijke bezorgster.
Er misten producten, ik moest zelf door de winkel, ondanks dat we vervanging hadden aangevraagd. Terwijl de ijsjes ontdooiden. Ook kratjes-statiegeld bleek alleen bij hetzelfde filiaal terug te kunnen. Onhandig. ' Bij bestellen deed de site verder gek. Aantallen twee keer moeten controleren.
Ik ga weer of zelfs vaker online bestellen . Het online assortiment kan en mag groter zijn .
Altijd precies op tijd
Het is wel jammer dat er bijna elke week iets niet is.
Ja wat wil je nog meer is een product tegen de houdbaarheidsdatum wordt het altijd gevraagd als ze de boodschappen klaarmaken
Fijne bestelsite, goed overzicht van leverdata en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering!
Heel fijn ze denken heel goed mee .
Altijd netjes de boodschappen, alleen tot nu toe bij elke bestelling is er telkens niet leverbaar. Die dit zie je pas bij de levering. Ook klopt de prijs vaak niet met de vooraf gegeven prijs ik ben onverklaarbaar steeds duurder uit. Toch maar naar de winkel, of bij een ander online bestellen
altijd fiin vriendelijk personeel en top service
Ik bestel een keer om te proberen maar na alles in de winkelwagen te hebben gezet , is er geen aan huis levering ! Ze hebben geen auto meer om te brengen. Dus als nog afhalen in de winkel. De eerste en de laatste keer.
Ik heb bij deze relatief kleine bestelling 7 alternatieve producten ontvangen en 1 artikel was niet op voorraad!! Hier word ik niet echt blij van want dan moet ik alsnog naar de winkel toe. Verneem graag !! Mvg, C brugman
Het gaat heel goed. Had verschillende producten teveel ingevuld. Klantenservice heeft me geholpen. En nafat dr boodschappen gebracht waren. Waren er nog 2 producten die niet klopte. Kon ze voor dat ik betaslde ze nog terug doen. Wat een service. Dank je wel
De levering werd netjes gedaan en de bestelling was bijna totaal geleverd. Ook het alternatief beviel mij goed,
Eerste keer online besteld bij PLUS. Weliswaar paar dagen wachten maar verder op tijd en goed verzorgd geleverd.
Vriendelijke bezorger
We bestellen regelmatig bij Plus Hooijschuur op Texel. Ze bellen vaak als er een product niet op voorraad is om te vragen of je dan een ander product wilt. Bezorging altijd keurig op tijd. Vriendelijk personeel. Een aanrader!
Goede ervaring, goed geregeld, voor herhaling vatbaar
Steeds als ik aanbiedingen bestel zijn ze niet voorradig, begint me nu wel mijn neus uit te hangen. Zo kan ik ook aanbiedingen laten zien terwijl ze niet geleverd worden. Schandalig