Heel fijn dat ze de boodschappen bezorgen, ben slecht ter been. Succes mensen. Vr. Groet.
Altijd fijn boodschappen doen!
hoe doe je gemakkelijk in toekomst online bezorging express zodat de boodschappen binnen 2 uur ongeveer bezorgd kunnen worden. kwam er niet uit zo op mijn laptop .er zou een duidelijke knop moeten komen zodat je met 1 druk op de knop je de boodschappen binnen 2 a3 uren binnen kan krijgen? graag Dankuwel! Heel veel Liefs van Karin van Duuren 0181-786979 email :[email protected]
Op tijd alles volgens bestelling geleverd
Tevreden
Helemaal goed….
Alles goed
Ik ben blij met de service van Plus in duiven, daar kun je op vertrouwen.
Makkelijk bestelling plaatsen, afgesproken tijdblok klopte. En de bestelde boodschappen klopten ook.
Omdat ik niet erg mobiel ben is dit voor mij ideaal.
De bezorger maakt het nog fijner om voortaan altijd online te bestellen, ik wordt zo netjes behandeld en de komen keurig op tijd . Hartelijk dank plus op de pleinweg. Vriendelijke groetjes Doris Braun
Keurig bezorgd
De yoghurt heeft de houdbaar datum 23 nov. Spruiten en koolraap ook. Vindt dit wel jammer. Dit is pas de bedoeling maandag en dinsdag te eten. Meestel geen probleem verder.
Makkelijk,vriendelijke bezorgers
Laatste bestelling was minder, champignons waren bruin, vanille rolletjes oud en droog . Erwten zakje kapot in soeppakket en selderij zeer slecht. Heb vaak het idee dat bij online bestelling oudere producten worden geleverd.moet ik alles binnen een paar dagen gebruiken, En dan hoor ik ook nog dat er bijna alleen maar zelfscan kassa’s zijn. Wat voor mij een reden is om minder of niet , naar de plus te komen.
De levering of bezorging was uit de kunst. Super vriendelijk en behulpzaam. Het was mijn 2e bestelling en net zoals bij mijn 1e bestelling was er 1 product niet meer leverbaar en dat werd vervangen door een ander product. Dat was wel jammer. In dit geval was het de reden dat ik een bestelling plaatste.
Jammer dat ik geen berichtje kreeg Van dit artikel is niet voorradig
Perfect op tijd, alles goed ingepakt en precies wat ik bestelde. Heel erg tevreden.
Altijd heel tevreden
Van bestelling tot levering en de contacten tussendoor: erg fijn en gewoon netjes en goed. Dankbaar dat het zo kan en deze service er is. Bedankt!
Hallo Ik had de gelegenheid om tot 20-11-2024 16.00 uur boodschappen toe te voegen. Helaas heb ik deze niet gekregen. Staan ook niet op de bon. Het is mijn eerste keer bij jullie, wellicht heb ik zelf iets fout gedaan. Met vriendelijke groet.
door ziek kon niet de deur uit dus lekker makkelijk op zo manier en klant vriendelijk alles lekker vers en goed verpakt
vaak bestelling niet kloppend fouten in afrekening geen zelfreflectie
Besteld zondag 10 stuks, geleverd donderdag slechts 8 kratjes bier. Aanbevelen, is niet mijn taak. Normaal zeer tevreden. ( zie archief )