Fijne winkel

Super fijne bezorger legt alles ook goed uit fijne service top

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd netjes in de keuken gezet

Blij blij

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

bezorging op tijd altijd vriendelijke bezorgers

ik bestel regelmatig bij PLUS. elke keer wordt mijn bestelling ruim op tijd bezorgd en altijd door vriendelijke personen.

Wat handig

Heerlijk dat je online kan bestellen en het ophalen!

Heel handig!

Slechte voorraad.

Er word vaak geen alternatief geleverd terwijl het in de winkel aanwezig is. Kwestie van slecht bij elkaar zoeken door de medewerkers.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

goede en zeer vriendelijke bezorging.

in tegenstelling met de plus middelstum heb ik betere ervaring van de aanwezig zijnde boodschappen.

Goede en vriendelijke service

Ik mis alleen mijn kiwi's die zaten er niet bij.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service, mooi op tijd, fijne producten

Online boodschappen doen is een verademing, scheelt mij zoveel energie en tijd.

Hele fijne service!

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen?
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Teleurgesteld

Veel houdbaarheidsdatums waren heel kort. Een aantal verliepen al op de dag van levering.. Aantal ovenmaaltijden niet op voorraad en worden dan vervangen voor magnetronmaaltijden (die ik niet heb) Zegels (ek actie) ook niet ontvangen terwijl het een bestelling van 378 euro was ..

Een super team!

Personeel is altijd vriendelijk, behulpzaam en atent. Doen er alles aan de klant meer dan tevreden te houden.

vandaag minder punten

Ik heb nooit problemen gehad met de levering in huis, vandaag wel. geen krat bier, geen komkommer en een krat waarvan de bodem vies was. Wanneer wordt de bestelling klaargemaakt en kunnen de produkten er niet bij waren, daags erna toch erbij gezet worden. Verder brood lag helemaal onderin, er bovenop zware produkten, dus brood ingedrukt, kleine kunst om het als laatste te pakken.

Bedroevende bestelling

Van de 140 bestelde art 27 niet op voorraad. Veel incompleet! Of vervanging wist niet dat dit instelbaar was!. Bedroevende 1e bestelling. Nu moet ik nog elders boodschappen doen. Tip geef vooraf aan dat er wat is dan heb ik een keuze eel if niet de bestelling te laten leveren. En geef dan de optie bij meer dan 5 art gratis anuleren ook vlak voor tijd. Nu een verrassing of het wel compleet is. En als de actie te veel is dan geen acties aanbieden. Art zelf waren wel ok.

heel goed

Ik ben heel blij met de service en ook met de bezorger Jelco. Altijd bellen aals een product niet leverbaar is of als hij vertraging heeft met bezorgen. In een woord, geweldige man...... Mijn dochter besteld ook bij de Plus en is helemaal weg van Jelco. @Jelco, dikke pluimpje hoor

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

blij dat de boodschappen bezorgd worden.

boodschappen komen keurig op tijd. bezorger haalt ze uit de kratten. weet precies hoe ik het graag wil.

Jammer

Op zuch heb ik Plus best hoog zitten. Vandaar mijn online bestelling om op te halen. Op afgesproken tijd moesten de spullen nog uit de winkel verzameld worden. Ik was inderdaad 10 minuten te vroeg, dus ok. Maar ik ging pas 30 minuten later met bijna alle boodschappen weg. Jammer, had ik kosten kunnen besparen, door t zelf uit de winkel te halen. Personeel werkte wel vlot mee, waarvoor dank. Maar een echte pickup point is deze vestiging (nog) niet. Jammer. Andere vestiging beter erop ingesteld.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Slecht steeds producten niet voorradig. Ik overweeg naar een sndere vestiging over te stappen

Producten laatste tijd niet voorradig. Overweeg naar een andere vestiging over te stappen. Klantvriendelijkheid van de bezorger is hartstikke goed maar de rest daar schort het aan!!

Bevalt heel goed

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bijna volledige bestelling keurig op tijd bezorgd

Vriendelijke bezorger heeft op tijd mijn bestelling bezorgd. Ondanks alle aanbiedingen, zo goed als compleet!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Producten konden dus niet bezorgd worden.

Helaas geen bezorging mogelijk terwijl het op de site stond- jammer

Very good

Laura is my delivery lady and is very friendly and helpful. It's too bad not all products are available to be delivered...

Gemakkelijk

Vriendelijke dame bracht de boodschappen thuis. Door een ongeval ben ik even niet in staat om zware dingen te sjouwen. Thuisbezorging is nu even ideaal

Helemaal prima!

Mijn 1e bestelling bij de Plus. Bestellen via de app was wel even een ergernis, heeft een paar pogingen gekost eer het oké was. Het was me nog het eea nog niet duidelijk, maar de jonge man kon mij gelukkig op mijn vragen een antwoord geven.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht