Ben blij met de plus. Alleen sinds de site "vernieuwd" is, bestellen niet echt makkelijker. Jammer. Verder is niet heel duidelijk als je een aanbieding besteld dat je alles per stuk moet aanklikken en ook niet of het maximum bestaat uit bijvoorbeeld. 5 spa lemon of je dan ook nog 5 spa cactus kunt bestellen. Beetje verwarrend. Verder zeer vriendelijk personeel en binnen de tijd geleverd.
Bij mijn ophaal bestelling hebben ze mijn diepvries producten vergeten mee te geven. Aangezien ik beperkt vervoer heb en 40 minuten moet lopen om het op te halen heeft dat geen zin. Dan zijn de producten g smolten. (Ijs). Er werd mij gezegd dat ik het maar moest komen halen en er werd geen alternatieve oplossing aangeboden. Alles was afgerekend helaas.
Mooi op tijd geleverd, helaas niet alles op voorraad.
Top geregeld allemaal
Omdat ik in een rolstoel zit, kom ik niet meer in de winkel dus dit is super fijn !! Hoop dat je al de producten in de winkel ook online kan bestellen!! En misschien optie bepaalde tijden goedkopere bezorgprijzen !! App werkt vaak langzaam bij mij of ik kan soms niet inloggen !!
alles verloopt prima en een zeer goede bezorger die alles prima regelt
ik vind het super is gegaan hoe ik ben geholpen ..!
Tevreden over de bezorger vriendelijk en op tijd, maar vind wel dat er steeds te weinig voorraad is,want mis elke week producten en zelfs van de aanbiedingen is er geen enkele week dat alles geleverd word maar ook geen vervangende producten zoals ik heb aangegeven dus dat kan beter
de laatste tijd is de groente en fruit van mindere kwaliteit. Geen juiste controle bij het pakken hadden ze al kunnen zien dat grapefruits verrot waren en aardbeien aan het schimmelen.
Wij hadden een bestelling gedaan, en mijn vriend was de gehele levertijd thuis. Maar helaas zei de desbetreffende bezorger dat wij niet thuis waren, en dat hij ons gebeld had. Maar dat was niet het geval. Toen werden wij door de zaak zelf gebeld, en zei deze aardige man dat hij het alsnog kwam brengen. Binnen 20minuten stond hij er, echt superfijn ! Nu hebben wij alsnog ons boodschappen !
VrI’m eindelijke bezorgers, duidelijke communicatie.
Snelle bezorging word op tijd geleverd. Vriendelijke bezorgen. En behulpzaam.
Ik had het aangegeven dat ik laat het gebak zou ophalen. Gisteravond was er geen gebak wat ik had besteld bij de Plus. Er was gelukkig nog wel ander gebak en het is netjes opgelost maar toch raar.
Gemakkelijk te bestellen, netjes afgeleverd, bij verlaten bezorging ivm klapband netjes een telefoontje......
Vriendelijke bezorger, netjes aangeleverd en geen lange wachttijd
Chauffeur nam gewoon de tijd om spullen af te leveren en dingen te controleren
Fijn dat het bestaat, vooral als je zelf niet naar de winkel kan door ziekte of een blessure. Bezorger was vriendelijk, zette de boodschappen netjes binnen en maakte een praatje. Statiegeld flessen werden zichtbaar geteld, en er werd benoemd wat er nog afgetrokken werd van de totaalbon. Verbeterpunten: - zachte puntjes lagen onderin, onder zware boodschappen. De puntjes waren dus eerder plaatjes, dan puntjes - ik heb aangegeven 'geen alternatief artikel bij niet op voorraad', dit kreeg ik wel - diepvries artikelen waren al aan het ontdooien toen ik het ontving, koeling artikelen waren ook al minder koel
Bestelling niet compleet.
Voor de 1ste x laten bezorgen vanwege rugklachten. Groot voordeel is dan het gemak van thuisbezorgen en niet hoeven sjouwen. Minpunt vind ik dat je pas bij levering hoort dat niet alles op voorraad was en je dus belangrijke dingen mist, en dat de bezorger geen live tracking heeft zoals Crisp. Het meisje dat kwam bezorgen was wel keurig op tijd, vriendelijk en hulpvaardig.
Gemakkelijk bestellen, genoeg tijd blokken, stipte levering, vriendelijke en service gerichte bezorgers bij Plus Heijmans in Oudewater
Goed, vriendelijk
Jammer dat ik online een bestelling plaats en een tijdschakelaar ontvang wanneer ik mijn boodschappen kan ophalen en dat ik helemaal naar Almere Poort moet rijden vanuit Almere Buiten en dan daar te horen krijg dat me boodschappen niet klaar staat omdat producten niet op voorraad zijn. Beweert dat ik gebeld ben maar ik nooit een telefoontje nog een voicemail heb ontvangen.
Plus is een super fijne supermarkt met vele fijne en heerlijke producten..Jammer is dat ik al enkele weken niet echt verse producten ontvangen heb. Met name fruit en groente wat verwelkt en beschimmeld aankomt,, vleeswaren die geleverd wordt waarvan de versheid datum al enkele dagen verlopen was...verder een super enthousiast team ...