Ik bestel wat online, maar nergens wordt gerept met 1 woord.over een verplichte krat die je moet afnemen voor 5 euro. Die mag u inleveren bij de volgende bestelling?!? Ehhh...doe maar in de tas. Nee dat kan niet. Bijzonder raar. Nu zit ik met een krat waarvan ik denk...en nu? Verplicht weer wat bestellen en maar omruilen iedere x...of naar de winkel om terug te brengen??? Hoe dan.. Achterop m'n fiets, als m'n arm uit 't gips is?
Site gaf wel probkemen .melding tot twee keer "helaas ging er iets fout, probeer het later nog es " Ik heb toch maar even gebeld en de order bleek wel binnen te zijn Is daarna keurig bezorgd op afgesproken tijd.
Bij mijn ena laaste bestelling al aangegeven dat ik geen alternatieve producten wil ontvangen. En wat schets mijn verbazing, weer 2 producten ontvangen die nietbesteld zijn maar als alternatief zijn geleverd
informatie op site niet overeenkomende met de winkel .. had wijn besteld 4ds rood en 18 fles wit . met korting volledig bevestigd ,kon ik volgende dag ophalen.... bij de winkel telde aanbieding voor 5 stuks ... misleiden en erg BALEN KLACHTENLIJN HIER OVER GEBELD, MAAR WERD NIET GECOMPENSEERD !!!!
Altijd op de juiste tijd bezorgd.Netjes ingepakt.Ben er blij mee.
Nu ik door een gebroken been de deur niet uit kan is dit een uitkomst. Mooi op tijd gebracht. Netjes vermeld van alternatieve artikelen. Helemaal top!!
de boodschappen waren op tijd , vriendelijke medewerker, goed verpakt, mooie producten. Dus dat gaan we zeker vaker doen .
Broccoli en druiven echt heel slecht, rijp voor de container….
boodschappen zijn netjes in de keuken gezet en ik ben gebeld omdat ik een fout in mijn bestelling had staan. heel attent nogmaals dank
Klantvriendelijk en goede service
Zeer makkelijk en een zeer vriendelijke medewerker
Ik heb een bestelling geplaatst met aanbiedings artikelen. Is al een tijdje n aantal artikelen niet op voorraad terwijl de aanbiedingen diezelfde dag in gaat.
Zeer behulpzame dame. Was mijn saté vergeten, na een telefoontje werd dit alsnog binnen een uur bezorgd. Dikke pluim
Het bestellen gaat goed en overzichtelijk. de levering kan zelfs dezelfde dag. Je wordt op de hoogte gehouden over de tijd van levering. De laatste keer had ik 6 eieren besteld waarvan de datum na 2 dagen verlopen was, dan zijn ze niet vers meer.
Super!!!
Mijn 2e x was goed geregeld. Mooi op tijd, kon het goed volgen met de ap.
Plus is altijd op tijd maar de bestelling is vaak niet volledig. Flessen komen los ipv in een doos
Ervaring is goed Alleen zijn er artikelen die ik op mijn boodschapenlijst heb staan die ik dan niet meer online kan bestellen maar dat ze dan wel in de winkel liggen.
Ik bestelde graag mijn boodschappen bij de plus, maar komt steeds vaker voor dat wat ik bestel er dan niet is de meeste zeggen wel dat ze er dan iets anders voor hebben gepakt maar het gebeurt ook dat ze het van sommige dingen wel doen maar van andere dan weer niet en wat ik ook niet leuk vind is dat wanneer ik bel om nog wat bij te bestellen dat niet kan omdat de gene die over mijn boodschappen gaat er niet is, dat moet toch anders kunnen en dan nog 1 ding dat ik als die jongen mijn boodschappen moet brengen veel te laat een mail krijg over waar hij is ik heb eigenlijk al eerder gezegd geen boodschappen meer te doen bij jullie maar misschien met een goed gesprek zou ik daar zomaar weer anders over kunnen denken.
Het ging helaas mis met de kortingscode ‘Beusichem’ , die werkte niet, over gebeld, wisten het antwoord niet en zouden me terugbellen, is helaas niet gebeurd. Er waren helaas nogal wat aanbiedingen/artikelen niet aanwezig en daar werd dan wel een alternatief voor geboden, maar dan nog ontbraken er toch wel een aantal waar geen vervanging voor was. We gaan voor betere tijden bij een volgende bestelling…
Superhandig. Bestellen en het staat klaar. Dit ga ik vaker doen. T werd zelfs in mijn auto gezet. Heel fijn. Invullen van deze review is meer werk dan boodschappen doen ;-)
Een vriendelijke en behulpzame bezorger
Makkelijk te bestellen en netjes binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Bezorger was nog iets vergeten en heeft dit later keurig alsnog gebracht. SERVICE met hoofdletters
ik kan allen online bestellen