Alleen erg jammer dat de houdbare broodjes nog maar 4 dagen houdbaar waren
Wat problemen met pinnen door eigen fout, prima opgelost door achteraf te kunnen betalen!
vooral voor de zwaardere boodschappen.
Ik had 6 zuurvlees met rundvlees besteld. Ze zouden het dinsdag komen bezorgen. Ik werd gebeld dat ze het niet binnen hebben gekregen. Wanneer ze weer voorradig zijn kon men niet zeggen.
Ik doe een bestelling en dan krijg je een bevestiging dat alles er is. Dan komt Plus de boodschappen brengen en wat denk je, allerlei zaken zijn helemaal niet geleverd. Of alternatieven worden geleverd, dat laatste staat duidelijk vermeld als…….het er niet is, maar de bevestiging geeft aan dat het er wel is. Wat me dan opvalt is dat vooral de aanbiedingen er niet zijn. Wonderlijke manier van werken. Ik ben in ieder geval een gewaarschuwd mens.
Vriendelijke bezorger ! Levering OK en op de afgesproken tijd.
Mijn producten op tijd en prima geleverd .
zeer positief.
De bezorging van mijn boodschappen was top. Op tijd, behulpzaam en vriendelijk. Er waren behoorlijk veel producten niet leverbaar en daarvoor was een vervanging gekozen. De vervanging was echt niet geweldig. Light producten waar ik voor normaal had gekozen en niet-biologische rookworst waar ik bewust voor biologisch had gekozen. Ik ben toch met de meeste producten akkoord gegaan omdat ik huisgehouden ben en niet even naar de winkel kan, maar toch de nodige zaken in huis moet hebben. Tijdens het aanmaken van mijn boodschappenlijst werd steeds aangegeven of een product eventueel niet leverbaar was en dat er zoveel zaken alsnog niet aanwezig waren in de winkel viel me tegen.
Ik vind het fijner om de boodschappen in een tas te krijgen. Dit is voor mij makkelijker -ik kan niet lopen- te verplaatsen dan een krat. Door alle hupmiddelen die al de nodige ruimte innemen is het lastig om ook nog eens kratten te stallen.
- Bezorging is top. - App werkt niet altijd even goed, lastig om specifieke producten te vinden. - Keuze uit bezorgtijden zou ruimer kunnen
Goede prijs kwaliteit verhouding, verse producten waren ook echt vers. Ruim assortiment, correcte bezorging
Bezorger krijgt een 10, vriendelijk en behulpzaam. Producten komen niet overeen met bestelde, daarover had contact moeten zijn volgens bezorger. 4 keer ice tea besteld voor 5.20 EUR gekregen 5 pakken fuze tea voor 15 EUR. Amstel radler 1+1 gratis heb er maar 1 gekregen. Toetjes geleverd die hier niet gegeten worden, geld wordt een dezer dagen in de brievenbus een keer gedropt. Totaal een 20 EUR schade, dus voor mij geen voortzetting hiervan.
Je moet zelf eerst toch de hele winkel door om naar iemand te gaan die het laat ophalen, dat duurt ook een eeuwigheid, in de tijd dat dat gebeurt had ik het zelf ook kunnen pakken in de winkel
Het artikel was in voorraad, op zich al een plus. Ruime keuze uit afhaaltijden. De afhaalplaats, een loods, was wat minder prettig door de wind en lage temperatuur.
Ik vind de app niet al te best,producten staan er regelmatig dubbel in en artikelen die wel verkocht worden in mijn winkel staan niet in de app,waardoor ik als nog naar de winkel moet. En als ik mijn wachtwoord vergeten ben en druk op wachtwoord vergeten wordt er een mail verstuurd maar die komt nooit aan,maar een nieuw account aan gemaakt om toch boodschappen te kunnen bestellen. Totaal beoordeling geld alleen voor plus.nl en de app niet voor de winkel.
Goed en vriendelijk
Zoals altijd netjes. Volgens afspraak en goede service.
Altijd net en keurig optijd bezorgd. En de bezorgers zijn vriendelijk.
Er is iets niet geleverd waar ik wel voor betaald heb. Ik heb hierover gemaild maar geen reactie ontvangen. En wederom was er een aantal artikelen niet op voorraad. Dit is bij elke bestelling wel het geval.
Op tijd alles geleverd
Vanwege operatie mocht ik niet tillen. De medewerker was super behulpzaam en bracht de boodschappen zelfs in de keuken
Afgelopen bestelling had ik een een groter aantal producten met korting besteld. Helaas bleek bij aflevering dat plus sinds kort nog maar maximaal 5 keer de korting geeft en dat daarna de volledige prijs betaald moet worden. Toen ik dit nakeek, bleek inderdaad onderaan de pagina een regel in kleine letters te staan dat voor alle aanbiedingen gold waarin dit vermeld stond. Allereerst zou plus dit automatisch bij de kassa moeten weergeven, dit is gewoon niet goed geïmplementeerd op de website. Verder is het teleurstellend dat er opeens een Max op het aantal kortingsproducten zit. Dit wordt op die reden waarschijnlijk mijn laatste bestelling bij plus. Om af te sluiten met een positieve opmerking, de bezorger was vriendelijk en begripvol voor de teleurstelling. (Vandaar toch 2 sterren)
Hadden de ochtend gemaild of het wat eerder kon en dit kon zelfs toen nog geregeld worden. Vriendelijke bezorger.
Had een flinke bestelling geplaatst voor bijeenkomst. Daarbij diepvries soesjes voor de gasten. Bij openen diepvriestas bleek een doos open en een flink aantal soesjes niet in de verpakking. Zelf was ik niet meer in staat nog langs te komen en er bleek ook geen bezorger meer te zijn. Heb daardoor een aantal gasten moeten teleurstellen. Echt heel erg jammer !