Vriendelijk en helemaal in orde, Duidelijke rekening.
Heel snel gebracht. En ik weet van welke winkel het komt. Dat vind ik ook prettig.
+dAISY HEEFT ALLES PERPECT AFGEHANDELD EN IS MOOI OP TIJD GEKOMEN EN ZEER VRIENDELIJK BEHANDELD HEEFT ZE MIJ TOPPER!!!
Altijd goed en betrouwbaar heel erg blij met de plus bezorg dienst !!
Altijd vrolijk en vriendelijk. Ook zeer behulpzaam als het nodig is.
Het is goed, maar soms worden er helaas dingen vergeten of niet vervangen. Zo had ik een verspakket vorige week die dan niet word geleverd en vandaag kreeg ik de plaatjes niet terwijl het er specifiek bij stond, dat is wel een beetje jammer. Verder is het echt heel prettig!
Ik kan niet lopen dus moet ik wel boodschappen bestellen. Waardoor mijn hartelijke dank
Heel vaak kan ik niet bestellen, omdat de site een storing heeft en vervolgens mijn boodschappen niet tijdig geleverd kan hebben, omdat de site gewoonweg niet meewerkt. De volgende meldingoverzicht komt in beeld, maar als je belt kunnen ze ook niet helpen. App opnieuw installeren enz, werkt ook niet. Hierdoor al paar weken niet kunnen bestellen zoals gewend Oeps.. Er is iets misgegaan.De PLUS app is mogelijk niet beschikbaar of je apparaat is niet verbonden met het internet. Sluit de app en probeer het later opnieuw. Voor vragen neem contact op met onze consumentenservice: 0800 22 244 43
Ik bestel al jaren nou en ik ben er tevreden over. Ze zijn altijd optijd!
Prima kan altijd nog beter
De Yorkham die mevrouw heeft besteld was nog maar 1 dag houdbaar. Ze besteld wekelijks bij de plus. In het verleden wel vaker gebeurd. Oplossing is, bij volgende bestelling bij opmerkingen aangeven dat er een product kort houdbaar was.
Op tijd en juist bezorgd tot in mijn huis
prima website, bezorging service
Als ik online bestel is dit omdat ik niet naar de supermarkt wil. Eén artikel (gnocchi verspakket) was vervangen door een ander (lasagne verspakket) wat voor mij niet zo erg is maar als je geen oven hebt toch echt niet hetzelfde is. Maar het kipgehakt dat ik voor een gerecht had besteld zat er gewoon niet bij. Daarvoor moet ik dus toch naar de winkel. Ook geen bericht hierover, geen opmerking van de bezorger…. Ik wist ineens weer waarom ik altijd online bestel bij een andere supermarkt.
Alles is prima verlopen, zoals altijd
Wat kan je zeggen als je voor de eerste keer bij Plus besteld?
De bezorger was heel vriendelijk en meedenkend. Echter drinkt mijn man vanmiddaghet eerste biertje (We hebben er 4 besteld) hij vond er een smaakje aanzitten, deze biertjes zijn over datum, 09-2024. Wij zitten hier in een vakantie villa van Hof van Salland en vinden het jammer dat we nu geen bier meer hebben. Met vriendelijke groet, Miranda Hagen
Gaf eerder dit soort dingen door. Nooit een reactie
De bezorger was goed
Voor de 1e keer besteld bij plus voor thuis bezorgen. Makkelijk te bestellen en de gekozen tijdstip was goed. Contant betalen met pinnen
Prima en snel geregeld
Gemakkelijk bestellen met een goede app. Duidelijke info en bezorger was mooi op tijd.
Goede snelle service. Vriendelijk personeel