App was not updated, gave wrong delivery time information. Delivery was ordered for 0800-1000. Arrived 10.09 but order incomplete. Frozen food not yet delivered. Other items not delivered, allegedly out of stock. Very poor. Not the first time I've been let down.
bestelling stond niet klaar en de smaak van de vlaaien viel mij tegen.
??
Service beneden maats en medewerkers zijn onbekwaam.
Voor mij de eerste keer. Was benieuwd of alles geleverd werd en of er gelet werd op houdbaarheidsdatum. Niet teleurgesteld, alles prima.
Zeer goede manier van levering en afhandeling. Gesprekken met de winkel zeer vriendelijk. Alleen de site is niet helemaal klantvriendelijk. M.n. via de app af en toe haperende reacties. Daarnaast zou ik graag zien dat de uitkering van de gekochte punten digitaal afgehandeld zou kunnen worden. B.v. door de verzilvering via de boodschappen verrekenen.
Mogelijkheid om bestelling te plaatsen volkomen onmogelijk via de slechte site. Eerdere bestellingen die gewoon wegvallen en bij doorgaan dan dubbel op,de lijst komen .zo kreeg ik de zuivel,in 2 voud omdat ik stopte en later weer verder ging . De verzamellijst aan het eind gaf geen mogelijkheid aan te passen . Vriendelijke bezorger kon natuurlijk deze artikelen niet mee terug nemen .Zeer teleurstellend voor een goede winkel die het ook van deze internet bestellingen moet hebben .Reden voor mij om in de winkel,zelf te melden of af te haken .
Goede service • alles goed verpakt & vervoerd • aardige bezorger … blij mee !
Heel fijn dat ze de boodschappen bezorgen, ben slecht ter been. Succes mensen. Vr. Groet.
Altijd fijn boodschappen doen!
hoe doe je gemakkelijk in toekomst online bezorging express zodat de boodschappen binnen 2 uur ongeveer bezorgd kunnen worden. kwam er niet uit zo op mijn laptop .er zou een duidelijke knop moeten komen zodat je met 1 druk op de knop je de boodschappen binnen 2 a3 uren binnen kan krijgen? graag Dankuwel! Heel veel Liefs van Karin van Duuren 0181-786979 email :[email protected]
Op tijd alles volgens bestelling geleverd
Tevreden
Helemaal goed….
Alles goed
Ik ben blij met de service van Plus in duiven, daar kun je op vertrouwen.
Makkelijk bestelling plaatsen, afgesproken tijdblok klopte. En de bestelde boodschappen klopten ook.
Omdat ik niet erg mobiel ben is dit voor mij ideaal.
De bezorger maakt het nog fijner om voortaan altijd online te bestellen, ik wordt zo netjes behandeld en de komen keurig op tijd . Hartelijk dank plus op de pleinweg. Vriendelijke groetjes Doris Braun
Keurig bezorgd
De yoghurt heeft de houdbaar datum 23 nov. Spruiten en koolraap ook. Vindt dit wel jammer. Dit is pas de bedoeling maandag en dinsdag te eten. Meestel geen probleem verder.
Makkelijk,vriendelijke bezorgers
Laatste bestelling was minder, champignons waren bruin, vanille rolletjes oud en droog . Erwten zakje kapot in soeppakket en selderij zeer slecht. Heb vaak het idee dat bij online bestelling oudere producten worden geleverd.moet ik alles binnen een paar dagen gebruiken, En dan hoor ik ook nog dat er bijna alleen maar zelfscan kassa’s zijn. Wat voor mij een reden is om minder of niet , naar de plus te komen.