Goeie service ik ben er erg blij mee.
De producten en de service bij PLUS zijn helemaal prima, maar het bestellen in de app gaat de laatste tijd nogal moeizaam. Boodschappen in één keer vanuit het Boodschappen lijstje aan de winkelmand toevoegen werkt niet meer.
Als de boodschappen er niet zijn wordt er of iets anders, na genoeg hetzelfde ( dit heb ik ook aangegeven) meegenomen of ik wordt er vaak over gebeld. Heel fijn. De kerels die het bezorgen. Zijn altijd dezelfde, 2 heel vriendelijke kerels. Zetten de boodschappen op de keukentafel heel fijn. Super servies met een glimlach en een praatje. Leuke betrouwbare kerels!
Alle boodschappen netjes thuis gebracht...voor herhaling vatbaar.
Positief
Mooie zaak en zeer vriendelijk personeel
Mijn bestelling stond klaar en alles was voorradig.
Voor qe eerste keer online besteld en laten bezorgen.
Goede producten, op tijd geleverd en heel aardige bezorger. Petje af voor de Plus.
Keurig weet je hoe laat wordt bezorgd en de medewerker hielp fantastisch. Ik ben er echt blij mee.
ik kreeg donderdag de bestelling ik had 2 salades besteld voor 1+1 gratis de bestelling was tht 14 juni dus ik zou dus 2 maaltijdsalades voor 14 juni moeten opeten ik had ook 4 producten van galde besteld voor 4,99 ik kreeg er 3 want het electrische artikel ws er niet meer maar deze heb ik teruggegeven want de rest had ik niet nodig. voor de rest ben ik dik tevreden met Plus maar dit was ff een tegenvaller
Tevreden als er iets niet klopt en geruild moet worden,behulpzaam
Fijn, de volgende dag in huis. Alles is er!
Prima service en goed afgehandeld.
We zijn al jaren zeer tevreden klanten. Vriendelijke bezorgers die altijd behulpzaam en vriendelijk zijn. We zijn wat slechter ter been en de bezorgers helpe altijd. we hopen nog véle jaren gebruik te kunnen maken van de online boodschappen service. Graag een appje als jullie eraan komen of welk tijdstip jullie komen.
makkelijk bestellen , bijna altijd alles op voorraad , en de bezorger top
Eieren onderin het krat met daar boven op zwaardere producten. Netje met uien waren zacht,heb de helft weg kunnen gooien. Beetje slordig.
Het was voor mij de eerste keer, nog even wennen hoe alles moet, maar het is gelukt, en ga het zeker vaker doen.
Makkelijk alles in 1 keer in huis.
Wist niet dat ik 5 euro kosten moest betalen, maar bel dan gewoon de broodafdeling om te bestellen
Boodschappen altijd goed voor elkaar.
Voor het eerst eens bij Plus besteld , mooi op de afgesproken tijd en aardige bezorger.
Snel en goed zeer vriendelijk personeel
Erg behulpzaam met de boodschappen Nog een tip bezorgkosten zijn wel hoog.