Artikelen niet geleverd zonder communicatie

Na altijd via een andere supermarkt besteld te hebben wilden wij eens proberen via de lokale PLUS te bestellen. Verschillende producten bleken niet geleverd. Er werd hierover niet gecommuniceerd vooraf of tijdens bezorging en er werd geen alternatief geboden. Dit moesten we zelf teruglezen op de bon. Toch nog halsoverkop naar de supermarkt moeten racen om een volledige maaltijd op tafel te kunnen zetten. Dit is niet waarom je online bestelt. Kortom: geen PLUS meer voor ons en fijn terug naar de andere supermarkt die wel communiceert en levert. Dan maar iets minder lokaal.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Is gewoon goed en gemakkelijk...

Prettige ervaring!

Keurig op tijd, vriendelijke medewerker en alles was compleet

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles geleverd, mooi binnen de tijd geleverd.

Ging goed

Alles compleet en tussen afgesproken tijd.

Heel tevreden.

Boodschappen goed ingepakt . Alles goed over Was een nieuwe bezorger , echt een topper krijgt een dikke 9.+

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Aantal producten op of erg kort op datum

Wij bestellen onze week boodschappen. De melk was erg kort houdbaar (3dagen na ophalen), de cordonblue bleek zelfs op datum van het ophalen (kwam ik dus te laat achter en waren toen al over datum toen we ze maandag wilde eten) en de boomstammen ware. ook maar 2 dagen na ophalen. Dit is erg spijtig als je op deze manier week boodschappen besteld.

Goed geregeld

Niet alles was er maar dit werd ten eerste keurig gemeld toen we de bestelling kwamen halen en we kregen soortgelijke vervangende producten.

Ongemak

Wederom aantal producten niet op voorraad, waardoor je alsnog naar de winkel moet. Waardeloos is dat. Het online keuze aanbod is prima, behalve natuurlijk als blijkt dat ze het toch niet hebben, alleen merk je dat pas bij aflevering.

Geweldige service

Geweldig deze service.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorgers geen moeite te veel. Ben er blij mee!

okay

ik koop af en toe maal bij PLUS

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Niet altijd alles op voorraad

Slechte bevoorrading. Vaak missen er dingen, en dan moet ik alsnog naar de winkel. Ik wil geen alternatief, heb dit ook uit staan, maar voor sommige dingen krijg ik dan toch een alternatief. Je kan er niet helemaal van op aan. Verder wel meestal op tijd en aardige bezorgers.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede prijs/ kwaliteit, bezorgen op tijd. Telefonisch overleg ook altijd keurig. Voorraad is ook beter op orde,

Zeer teleurgesteld

Kreeg op de dag van levering smorgens om 07,10 bericht dat het Gebak niet voorradig is. Daar sta je dan op maandagmorgen met 20 gasten zonder Gebak. Maar gelukkig had de concurrent (Jumbo) nog wel Gebak en we kregen nog 20% korting omdat mijn vrouw die dag jarig was. Bedankt voor deze slechte service. Ik bestel nooit meer online.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Mooi op tijd bezorgd..en laten weten via e-mail dat het er aan komt…

heerlijk

Lekker op vakantie je boodschappen bestellen, En thuis komen en je boodschappen worden de volgende ochtend geleverd. Geen stres dat je ook nog naar de supermarkt moet om boodschappen te doen.

Heel tevreden

Altijd snelle levering, goede service . Alles wat ik bestel word netjes geleverd. Als het probleem ontstaat het heel snel word opgelost. Bedankt !

makkelijk vlot vriendelijk

toen ik ziek was heb ik bij plus online besteld +overzichtelijke website +tijd in blokken van twee uur +vriendelijke bezorger

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Alles word netjes medegedeeld als er een alternatief is ,als je het vraagt word het netjes in de keuken gezet.

Geweldige supermarkt

Hele fijne supermarkt, denkt mee, is flexibel. Ik bestel mijn boodschappen voor mijn vader in het verzorgingstehuis. Zelf woon ik in de randstad dus vandaar dat ik af en toe Boudy inzet om de boodschappen bij hem te bezorgen. En wordt altijd perfect gedaan. Dankjulliewel weer!

Vriendelijke behulpzame bezorger!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Vriendelijk en hulpvaardig personeel.

Goed en vooral zeer handig.

In een woord top

Op de afgesproken tijd en verder top!

Goed geregels

Goed geregeld, netjes afgeleverd.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht