Na altijd via een andere supermarkt besteld te hebben wilden wij eens proberen via de lokale PLUS te bestellen. Verschillende producten bleken niet geleverd. Er werd hierover niet gecommuniceerd vooraf of tijdens bezorging en er werd geen alternatief geboden. Dit moesten we zelf teruglezen op de bon. Toch nog halsoverkop naar de supermarkt moeten racen om een volledige maaltijd op tafel te kunnen zetten. Dit is niet waarom je online bestelt. Kortom: geen PLUS meer voor ons en fijn terug naar de andere supermarkt die wel communiceert en levert. Dan maar iets minder lokaal.
Is gewoon goed en gemakkelijk...
Keurig op tijd, vriendelijke medewerker en alles was compleet
Alles geleverd, mooi binnen de tijd geleverd.
Alles compleet en tussen afgesproken tijd.
Boodschappen goed ingepakt . Alles goed over Was een nieuwe bezorger , echt een topper krijgt een dikke 9.+
Wij bestellen onze week boodschappen. De melk was erg kort houdbaar (3dagen na ophalen), de cordonblue bleek zelfs op datum van het ophalen (kwam ik dus te laat achter en waren toen al over datum toen we ze maandag wilde eten) en de boomstammen ware. ook maar 2 dagen na ophalen. Dit is erg spijtig als je op deze manier week boodschappen besteld.
Niet alles was er maar dit werd ten eerste keurig gemeld toen we de bestelling kwamen halen en we kregen soortgelijke vervangende producten.
Wederom aantal producten niet op voorraad, waardoor je alsnog naar de winkel moet. Waardeloos is dat. Het online keuze aanbod is prima, behalve natuurlijk als blijkt dat ze het toch niet hebben, alleen merk je dat pas bij aflevering.
Geweldig deze service.
Vriendelijke bezorgers geen moeite te veel. Ben er blij mee!
ik koop af en toe maal bij PLUS
Slechte bevoorrading. Vaak missen er dingen, en dan moet ik alsnog naar de winkel. Ik wil geen alternatief, heb dit ook uit staan, maar voor sommige dingen krijg ik dan toch een alternatief. Je kan er niet helemaal van op aan. Verder wel meestal op tijd en aardige bezorgers.
Goede prijs/ kwaliteit, bezorgen op tijd. Telefonisch overleg ook altijd keurig. Voorraad is ook beter op orde,
Kreeg op de dag van levering smorgens om 07,10 bericht dat het Gebak niet voorradig is. Daar sta je dan op maandagmorgen met 20 gasten zonder Gebak. Maar gelukkig had de concurrent (Jumbo) nog wel Gebak en we kregen nog 20% korting omdat mijn vrouw die dag jarig was. Bedankt voor deze slechte service. Ik bestel nooit meer online.
Mooi op tijd bezorgd..en laten weten via e-mail dat het er aan komt…
Lekker op vakantie je boodschappen bestellen, En thuis komen en je boodschappen worden de volgende ochtend geleverd. Geen stres dat je ook nog naar de supermarkt moet om boodschappen te doen.
Altijd snelle levering, goede service . Alles wat ik bestel word netjes geleverd. Als het probleem ontstaat het heel snel word opgelost. Bedankt !
toen ik ziek was heb ik bij plus online besteld +overzichtelijke website +tijd in blokken van twee uur +vriendelijke bezorger
Alles word netjes medegedeeld als er een alternatief is ,als je het vraagt word het netjes in de keuken gezet.
Hele fijne supermarkt, denkt mee, is flexibel. Ik bestel mijn boodschappen voor mijn vader in het verzorgingstehuis. Zelf woon ik in de randstad dus vandaar dat ik af en toe Boudy inzet om de boodschappen bij hem te bezorgen. En wordt altijd perfect gedaan. Dankjulliewel weer!
Vriendelijke behulpzame bezorger!
Goed en vooral zeer handig.
Op de afgesproken tijd en verder top!
Goed geregeld, netjes afgeleverd.