Ze brengen het naar de eerste verdieping

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima behalve de app omdat die zo traag is

Prima service De app is echt traag. Dat weerhoudt mij er wel van vaker te bestellen online

Perfect uitgevoerd chapeau

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bezorging is prima. Met de app heb ik nog wel eens problemen.

Zoekacties zijn soms vreemd. Het is re regelmatig overkomen dat ik de bestelling (op tijd) wil aanpasbaar dat ik hem dan niet meer kan opslaan.

Online bestellen werkt prima

Over het algemeen gaat het online bestellen goed, soms hapert de app weleens, dat is wel eens vervelend. De bezorgers van onze Plus uit Leerdam is altijd keurig op tijd en zeer vriendelijk.

Verkeerde producten ontvangen

In plaats van gemalen de koffie, twee zakken koffiepads ontvangen. Inplaats van korte lucifers lange lucifers ontvangen. Kan dit allemaal retour svp?

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Fijne service , kwaliteit en betrouwbaar

Voor onze vereniging De kennedymars Rijsbergen heeft dit jaar wederom een hele fijne samenwerking met personeel van de Plus in Rijsbergen. Snel schakelen goede afspraken kunnen maken en meedenken aan oplossingen. Kwaliteit geleverd! Onze lopers waren heel tevreden met al het lekkers.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goeie producten en zeer vriendelijke bezorger.

Zeer tevreden met de producten en bezorging

Ideaal alles thuis bezorgd

Ideaal alles thuisbezorgd

Alles goed voor elkaar

Goeie zaak leuke mensen goede service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik vindt Plus een fijne winkel!

Fijne winkel, leuke aanbiedingen, Vriendelijk personeel

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd netjes op tijd door zeer vriendelijke bezorger

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Totale bestelling was niet op voorraad

Ik had ijsblokjes besteld

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

prettige winkelsfeer

Vriendelijke medewerkers, die je graag willen helpen.Ruim assortiment, goed prijzen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Op tijd geleverd, vriendelijk bezorger. Alle producten ontvangen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel fijn en bijna compleet

Enige minpunt was dat de wijn die wij bestelden niet geleverd kon worden en er ook geen alternatief was aangeboden. Geen wijn dus… Ik had graag een min of meer vergelijkbaar alternatief aangeboden gekregen zodat we niet alsnog naar de winkel hoefden. Wen jammer dat de terschellinger kazen niet online besteld konden worden. Verder een super service!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service en goede producten

Alleen werkt de zoekmachine niet zo goed bij het zoeken van producten. De zoekmachine geeft dan minder producten aan terwijl ze er wel zijn. Ik had het met de kattenbrokjes van Plus zelf met de zalm smaak gaf de zoekmachine wel aan maar de vis smaak was onvindbaar. Toen heb ik text over gekopieerd van een vorige bestelling en dan gaf die ze wel aan.

Dikke prima

Prima service en eventuele problemen worden altijd adequaat en snel opgelost

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Levering tot in de keuken

Enorm behulpzaam

We waren met onze voetbalvereniging in de buurt van De Plus winkel van Erik Gorissen. Voor de bestelling hebben we telefonisch overleg gehad en alles was duidelijk. Onze spullen, en dat waren er veel, stonden allemaal keurig op het afgesproken tijdstip klaar. Nogmaals onze dank voor de moeite en hulp!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijk, flexibel en behulpzaam.

Bij de bestelling was ik de code vergeten voor gratis bezorging in te toetsen. Zelfs al men nog een artikel toevoegt, verschijnt niet de ruimte op de site om een opmerking te plaatsen. Toen heb ik de winkel in Schildwolde gebeld en Marco heeft een notitie achtergelaten zodat er geen kosten voor bezorging in rekening werd gebracht. Pluimpje!

ontevreden

de bestelling was niet compleet en gezien de factuur zonder prijzen waren wat ik weer op moest zoeken op mijn account bij de plus en gehele bon nog moest controleren en de winkel bellen voor een verkeerd bedrag en hoe nu verder ...kosten mij dit zoveel tijd dat ik sneller was en zonder frustratie mijn inkopen had gedaan in de winkel....wel hadden ze het probleem goed opgelost ...maar het personeel had nog beter moeten controleren voordat ze gingen leveren !!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Top medewerker die mij de levering doet

1 cpm is zooooo jammer

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Bestelling keurig verzorgd en op tijd

Al bijna 4 jaar klant

Archimedeslaan 21