bestelling niet compleet en andere artikelen

helaas onvoldoende: voor een kerst bestelling voor de zaak hebben we de bestelservice van plus gebruikt. er zijn een aantal zaken die opvallen: 1: bestelling is niet compleet we missen een worst en een doos met ragoutbakjes 2:er zijn goedkopere artikelen als alternatief aan de bestelling toegevoegd we hadden Tony chocolony zakjes a 2.99 besteld en voor het overgrote deel Maltesers ontvangen die voor per 2 zakjes nu 4.49 kosten. buiten het prijsverschil hadden we graag gewoon tony chocolony chocolade ontvangen dit is voor toch net wat luxer als Maltesers. 3: van meerdere artikelen zijn er ook andere smaken toegevoegd neem de chips en ragout als voorbeeld

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

te weinig boodschappen geleverd gekregen

Ik vind het jammer dat niet alle boodschappen op voorraad waren. Daarom liep ik nu aanbiedingen mis en heb ik onnodige kosten gemaakt

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Niet bezorgd maar in overleg datum verplaatst

Ik werd gebeld omdat een tweetal artikelen niet voldoende voorradig waren. Toen spraken we af om de bestelling drie dagen later te zetten. Dat zou dan op maandag (vandaag) moeten gebeuren. Inmiddels weer contract gezocht om het tijdstip vast te leggen. Die communicatie ging goed.

Geweldig!!!

Altijd vriendelijk personeel. Boodschappenkratten worden snel gepakt en voor je t weet, ben je weer weg. En dat is in ieder geval mijn bedoeling :-)

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Heel persoonlijk. Glutenvrij aanbod mag groter evenals de filtermogelijkheden.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Was wat onduidelijk waar ik het moest ophalen.

Ik had hier besteld omdat de jopen mooie nel in de aanbieding was. Bleek dat ze nog maar 7 blikjes hadden. Er werd wel gevraagd of ik een andere ipa van jopen wilde. Voor mij geen meerwaarde om nogmaals te bestellen. Wel vriendelijk personeel.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

weer lekker alles in huis zelfs op zondag

lekker dat je zelfs op zondag kunt laten bezorgen

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

prima geleverd, kwaliteit mag beter

de levering was netjes, op tijd en verzorgd. helaas lagen de puntpaprika's onderop, waarvan er 1 dat niet had overleefd en de bodem van t krat vol lag met verrotte paprika

Fijn geregeld

Fijne communicatie en ook grote bestellingen goed, snel en op tijd geleverd.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Over het algemeen goed, maar de beloofde kortingsbonnen voor de producten die niet op voorraad waren zaten er niet bij. Dit kan je ook niet aangeven., alleen telefonisch.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Tweede bestelling mis weer dingen

Bij de bestelling weer twee dingen die missen

Niet blij

Ik had op maandag besteld en alles was op voorraad. Toen ze vrijdag kwamen afleveren waren er meerdere producten opeens niet meer op voorraad en werd er zonder overleg alternatieven meegeleverd voor enkele producten.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Helemaal prima

Prima levering. Hele fijne dame die veranderingen uitlegt en vraagt of je dat wil. Alles vers.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Alles was aanwezig, vriendelijke bezorger

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Prettige manier om boodschappen te doen

Een makkelijke en overzichtelijke app en een Aardige meid die de boodschappen bezorgd.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Bezorging goed maar mist veel en over houdbaarheidsdatum

Bezorger ruim op tijd en zeer vriendelijk. Miste wel wat essentiële producten en het ergste misschien wel dat de biefstuk tartaar al over de houdbaarheidsdatum is. Voor vers vlees vind ik dat erg kwalijk.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Oude prei en weer geen digitale zegels

Meestal goede bezorging, jammer soms enigszins verlepte groenten Digitale spaarzegels komen niet altijd door

• Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

als er iets te doen is in druten kan ik geen boodschappen online bestellen dat vindt ik niet zoals h

Zoals hierboven beschreven.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Goede kwaliteit producten, correcte bezorging.

Zeer tevreden met Plus. De producten zijn van goede kwaliteit, het personeel heel vriendelijk.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Zeer vriendelijke, behulpzame bezorgster!

Eerste keer boodschappen laten bezorgen omdat ik zelf door een operatie niet kon winkelen. De geselecteerde producten werden netjes, vers en onbeschadigd geleverd. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgster. Indien nodig wilde mevrouw zelfs de boodschappen voor me inruimen. De lege flessen mocht ik ook meegeven. Super fijne service van plus Winnubst!

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja

Fijn dat het vaste bezorgers zijn

Dorpse karakter Diessen met fijne vriendelijke vaste bezorgers. Ik maak bestelling op afstand klaar voor uw klant. Ben zeer tevreden.

Netjes verzorgd

Ook rekening gehouden dat vlees en brood netjes bovenop ligt

Tevreden.

Bezorging is goed en een mooie overzichtelijke site . Alleen vind ik de website zeer traag.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee

Geweldige bezorging die de boodschappen netjes binnen brengen

We zijn al jaren erg blij met de digitale bestelling. Vriendelijke en behulpzame bezorgers. We zijn erg blij met Plus.

Früher good,nun schlecht

Sehr unfreundliche Servicekraft,keine Kratten nur Kartons,die nicht wieder mitgenommen werden.Ich lasse liefern weil ich schlecht laufen kann.Wie soll ich dann 16 große Kartons in eine Tonne bekommen,die nur einmal im Monat geleert wird.Das ist keine Erleichterung für mich.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht