Zo fijn als de boodschappen bezorgd worden. Dat scheelt sjouwen.
Keurig op tijd bezorgd. Alles aanwezig!
Niks te klagen
bla
vaak zijn de aanbiedingen er niet, graag dan een tegoedbon voor de volgende week
Vindt de Plus fijn maar altijd is er wel iets dat tijdens de aanbieding nog kan worden geleverd . Jammer dat de bezorgkosten zo hoog zijn anders zou ik iedere week bij de plus bestellen en als je alleen bent heb je niets aan de aanbiedingen voor gratis bezorgen. Heel.jammer
Ewout brengt meestal bij mij de boodschappen. ik kan hem volgen via de app. hij brengt het helemaal in de keuken en is altijd in voor een vriendelijk praatje. Kortom, dit is een uitkomst voor mij voor de zware boodschappen.
Had verkeerde besteld maar is goed opgelost
Ik bestel mijn boodschappen al vrij lang online bij Plus. Krijg geweldige service, niets op af te dingen..
Goeie service
website is zeer slecht
Erg blij met de service van de plus voor thuisbezorging. Verse producten zijn echt vers en voor alternatief wordt ik netjes gebeld. Kortom super blij met de vriendelijke medewerkers en service van de plus
Ik heb met de klantenservice gebeld nadat ik al 3x de app opnieuw had geïnstalleerd. Ik kon mijn bestelling niet wijzigen, telkens kwam het bedrag € 0,00 en zaten er geen boodschappen in het winkelwagentje. De klantenservice heeft het opgelost maar begreep ook niet hoe dit kon. Ik vind de site erg langzaam als je teruggaat naar vorige pagina. Qua bezorging alleen maar lof, vriendelijk en netjes!
alles aanwezig, bezorger is vriendelijk.groet ook als ik wel naar winkel ga
Over t algemeen goed wel vaak dingen die je besteld die er toch niet bij zijn
Jammer dat ik bezorgkosten moest betalen terwijl er een actie loopt. Blijkbaar is er iets niet goed gegaan met invoeren van de code...
Tweemaal in de Plus Schijndel geweest voor een aanbieding van hafermelk. Tot tweemaal zonder product weggegaan. Gevraagd of het mogelijk was om 24 stuks te bestellen het antwoord kan niet, doe het maar onlie. Toch maar gedaan. Op de dag van afleveren een belletje, is niet binnen gekomen.en sorry. Als je iets besteld dan reken je erop. Klanten op deze manier behandelen is ver onder de maat.
Top service en medewerkers ruim assortiment
Altijd een aardige bezorger die de boodschappen brengt. Meestal ook alle boodschappen voorradig. Kost wel even wat tijd om het op mijn iPad te zetten, maar dat doe ik in de avonduren. En altijd vergeet je wel iets, maar dat haal ik dan zelf nog even op.
Ben blij met de bezorgdienst van de Plus altijd correct vriendelijke bezorgers en op tijd.
Enige puntje die ik heb is dat ik er zojuist achter kwam dat de flesjes Heineken zilver een houdbaarheidsdatum hebben tot april 2024, nou heb ik daar zelf niet zo veel problemen mee. Maar dat hoort natuurlijk niet te gebeuren..
Foutje correct hersteld. Prima levering.
De bezorg kosten zijn normaal nogal erg hoog vooral voor de bejaarden die zijn vaak niet meer mobiel . Bij andere supermarkten is er verschil in bezorg prijs zou fijn zijn als Plus dat ook zou bieden.
Vervangende produkten omdat niet alles voorradig was! Wel duurder maar prima!
Tevreden