Bij ons vakantiehuisje waren de boodschappen al bezorgd voordat wij arriveerde en de koele producten keurig in de koelkast gezet.
Bezorging loopt prima alleen jammer dat niet alles wordt geleverd zonder overleg
De bezorgers zijn behulpzaam en vriendelijk zowel als de dames in de winkel, die bellen on te overleggen bij niet te leveren producten. Niks dan lof voor get personeel!
Altijd leuke bezorger(s) Of het nou de eigenaar zelf is die bezorgd of het personeel Netjes en vriendelijk
Ik had koffie van de reclame besteld, maar zijn niet gebracht. Zijn ook niet meer terug gebelt, hoop het alsnog te krijgen, of in ieder geval gebelt worden wanneer het wel bezorgd gaat worden.
Ben zeer tevreden!
Op tijd geleverd en alles prima in orde
Stipt op tijd, alles compleet geleverd aan mijn voordeur…door een vriendelijke jongeman..
Matige website en prijzige bestelkosten
Vriendelijke bezorger en op tijd bezorgd zonder "manco". Alleen één artikel alternatief artikel geleverd.
Ik kies een tijdblok voor bezorging... En ze komen na dat ik eerst contact moet opnemen met de winkel een half uur later..terwijl ik eigenlijk weg moest.. En best vaak dat niet alle artikelen aanwezig zijn.
Snelle levering, fijne producten vriendelijke leveranciers , behulpzaam
Een fijne winkel om te komen en online te bestellen
Levering compleet en binnen gekozen tijdsbestek en netjes geïnformeerd
Altijd goed
Ik ben blij dat ik mijn boodschappen bij jullie kan bestellen. En dat die worden thuis gebracht, Dank u wel.
Gewoon heel Goed!!
Fijn dat deze bezorgdienst er is,als je zelf even niet mobiel bent.
Heel vervelend als je een taart bestelt dat zonder overleg een ' i love papa' doos omheen zit....ik heb geen vader meer, mijn kinderen hebben ook geen vader meer....misschien voor anderen anders maar echt confronterend.....zal goed bedoeld zijn.
De bezorgservice is uitstekend geregeld. Bezorger komt altijd binnen het afgesproken tijdvenster. Goede keuze van alternatieve producten. Heel klei minpuntje: soms kunnen artikelen die in de reclamefolder staan, niet gekozen worden in de webwinkel of de aanbieding wordt soms niet verrekend.
Productie zijn er niet. Worden andere geleverd waardoor de Katie niet telt.
Je kunt de bezorging zelfs volgen met track and trace
O phet laatste moment noodgedwongen de dag van levering moeten wijzigen. Alle medewerking van De Plus!! Hartelijke dank
In de winkel moet je soms lang wachten omdat er geen apart winkelpersoneel is voor de postafdeling. Vaak viezigheid bij de flesseninleverautomaat. Ik zie tot mijn grote verbazing steeds vaker bijna rottend fruit (of groente)in de schappen. Je zou denken, gooi het dan veel eerder in een aanbiedingbak, zodat het niet weggegooid hoeft te worden. Zonde dat het zo gaat. Bij de Plus op de heerleerbaan zag ik vorig jaar bij de donuts gewoon grote zwarte vliegen. Ziet het personeel aldaar het niet? Maar goed, de bezorgdienst; daar gaat van alles mis, alternatief product wordt dan te duur in de krat gedaan. Produkten worden vergeten etc etc. Wat wel leuk is, is dat je vanaf een klein bedrag kunt bestellen en nu is er tijdelijk 4x gratis bezorgen. Wat er mis ging tijdens mijn bestelling is goed opgelost, maar ik vind dat het gewoon vlot moet gaan want niemand wil duurder uit zijn. En je besteld voor je gemak per internet. Er moet wellicht sneller een mailtje gestuurd /gecommuniceerd worden over produkten die niet voorradig zijn. Dat scheelt een hoop irritatie. Daarnaast moet ik zeggen dat de Plus op de heerlerbaan wel mooi runderlapjes heeft. Het is dan ook de moeite waard een stuk verder te gaan, voor de bieflapjes :D
Goede producten en topbezorging, conform de afspraak. Wanneer een artikel niet leverbaar is wordt - na afstemming- een alternatief geleverd.