Makkelijk te regelen en goede bezorging!

Online bestellen heeft makkelijk gewerkt. Bezorger was vriendelijk en heeft de vakantiewoning goed kunnen vinden. 1 verbeterpunt: live tracking/precieze inschatting van de levertijd van de bezorger maakt het nog beter!

Prima en goed op tijd.

Top.

Makkelijk bestellen, vlot bezorgd op de aangegeven tijd. Omdat er 1 dingetje niet klopte de volgende dag in de winkel laten vervangen zonder gezeur.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goed, maar heel veel niet op voorraad

De bezorging zelf, het bestelgemak en de korte levertermijn zijn goed. Waar ik echt problemen mee heb is het feit dat niet één bestelling compleet is: letterlijk altijd zijn er meer of minder items niet op voorraad. Dat zou nog tot daar aan toe zijn, als de voorradigheid op de site werd vermeld; maar dat is niet het geval: pas bij aflevering zie je dat ze een deel van de bestelling weer eens niet op voorraad hadden. Dat begint me steeds meer te irriteren.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Prima producten keurig in ons vakantieverblijf op Texel gebracht

Alles wst in de koeling moest daar ook neergezet.

geweldig

ik vind het helemaal prima

Us

Great delivery, sometimes issues with items not being available. also delivery charge usually higher than jumbo and albert heijn

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Nadat ik verhuisd ben en de winkel niet zo toegankelijk is voor mij met mijn scootmobiel ben ik super blij en tevreden met de bezorging en de service om alles in de keuken te zetten.

Leveringstijd matig

Ik kreeg op de dag van levering een telefoontje dat het artikel niet op voorraad was, kon het een dag later wel op komen halen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede winkel met veel keus maar ben niet tevreden over de verpakte de helaas soms heel slecht is

Soms is het goed maar vorige week had ik spinazie dat was bijna allemaal snot. Ik kon driekwart weggooien. Ook met de veldsla bij dezelfde bestelling. Driekwart was slecht. En dat vind ik echt niet kunnen.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Jammer dat er zoveel verse producten bedorven of kapot werden geleverd.

De tomaten, paprika, aardappelen en pak melk waren beschadigd en dus niet bruikbaar. Dit omdat er zware producten bovenop waren geplaatst. Helaas was dit niet de eerste keer. Wat ik dan wel een goede service vind is dat ze een paar uur later de beschadigde producten kwamen omruilen voor nieuwe producten.

Netjes op tijd maar....

Melkpak was kapot gegaan, dus boodschappen met melk ! Geen bon erbij. Twee producten waren niet geleverd, maar dat kan gebeuren.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ze kwamen zelfs nog een boodschap nabrengen die ze vergeten waren. Zelf had ik het nog geen eens opgemerkt. Waar maak je dat nog mee. Bij de Plusmarkt dus. Top.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Netjes geleverd, als er iets niet aanwezig is wordt gebeld. Je kan je bezorger volgen. Zeer vriendelijke en hulpvaardige bezorgers. Alleen jammer dat het assortiment dat ik in deze plus kleiner is dan mijn vorige plus die ermee opgehouden is.

Alles was perfect geregeld

Handig

Netjes geleverd en op tijd

Prettige ervaring

Goed netjes en vriendelijk bezorgd.

Zeer goede bezorging

Fantastische bezorger. 3 door mij verkeerd bestelde producten werden zonder morren mee terug genomen en van de rekening afgetrokken. Bezorger is bereid alles netjes binnen te zetten tot de kelderdeur.

Vriendelijke service Alle producten prima afgeleverd. We zijn heel tevreden

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Zag er netjes uit en verse producten ook qua Houdbaarheid.

Uitstekende winkel

Altijd correct en goede service

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

vvoor mij een uitkomst, als het niet goed uit komt, naar de winkel te gaan.

ja, inderdaad een uitkomst, alles uitzoeken en dan laten bezorgen,en er tevreden over zijn.

vriendelijk

minpuntje geen bericht absente producten

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het is een teleurstellende ervaring!

Mijn bestelling bevatte een maaltijdsalade gerookte kip.... deze werd met een kapotte open verpakking geleverd. Kan gebeuren! Gebeld, met Marlies gesproken, ze stelde voor om in het volgende tijdvak van 14.00-16.00 een nieuwe maaltijdsalade te laten bezorgen. Prima oplossing! Deze salade is echter nooit bezorgd. Weer gebeld om 17.30u, medewerker die ik toen aan de telefoon kreeg wist van niets. En het was ons avondeten.... Nee hier ben ik zachts gezegd niet blij mee!

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht