Prima service van Plus Schildwolde!

Het bedrijf levert netjes de boodschappen en is makkelijk te bereiken voor vragen of opmerkingen, kortom tevreden klant!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Keurig verzorgd de bestelling gekregen.

Keurig verzorgd is de bestelling geleverd.

word er niet beter op

Levering niet binnen de afgesproken tijd. Van de 10 eieren 2 stuk . En de bananen normaal 5 redelijke maat nu 4 kleine bananen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Vriendelijke bezorger en heel galant top

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Alles naar wens en keurig op tijd geleverd

Heel tevreden!

Altijd goed geregeld

Niks mis mee

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Binnen de gestelde tijdslimiet gebracht

Eindelijk is het me gelukt om via de computer te bestellen. Nu pas heb ik begrepen dat ik eerst een bezorgmoment moet kiezen en dan de boodschappenlijst maken. Dat had ik lange tijd niet door en dus eindigde de lijst lange tijd met uw Plus bezorgt niet.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Altijd mooi optijd en vriendelijke en hulpsamen bezorgers

Slecht

Ik heb verleden week bruine basterdsuiker suiker besteld, wel betaald, maar niet gekregen. Vaak als ik gebak bestel, dan is het er niet. Producten nemen jullie niet terug, wat ik verkeerd besteld heb.Ik vind Carolien geen sympathieke medewerkster. Ik heb nu besloten geen boodschappen weer te bestellen.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.

Top! Levering volgens afspraak

Wij hebben goede ervaringen met de bezorgservice van Plus. Ze komen hun afspraken na!

Kassabon klopt niet

De kassabon is fout 3 kratten waren er maar twee Bezorgkosten waren in rekening gebracht Terwijl de code was in gevuld (orange24) Gevraagd on het wk shirt maar dat er niet bij moet het bij de volgende bestelling bij opmerking plaatsen .

Uitstekend.

Keurig, heel vriendelijk, behulpzaam en omdat het mijn 1e bestelling was werd alles netjes uitgelegd. Super service.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het bestellen bij plus is ok

Helaas heb ik altijd het geval dat in mijn bestelling 1 of meerdere items er niet zijn en dus nooit compleet. Verder wel tevreden er de aanbiedingen en vriendelijk personeel

Altijd goed

Website prima alles te vinden. Levering altijd goed en vriendelijk. En als er wat misgegaan is bij de lwveeing dan wordt t snel wwer opgelost als we erover bellen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Duidelijk en sympathieke hulp indien onduidelijk

Zoals ik hierboven schreef.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede producten vriendelijke bezorger !

er is altijd wel wat

Vandaag weer iets met de bananen, helemaal groen, niet te ontvellen en niet te eten.. is goed opgelost, maar ik moet er wel weer voor naar Vries rijden

Beetje jammer

De eerste x online besteld. Waar onder verschillende groente beide hebben een houdbaarheid tot overmorgen! Druiven waar ik al wat van heb af moeten halen. Jammer vind ik dit.

Geweldig blij verrast.

Ik ben heel erg tevreden,op mijn leeftijd zo boodschappen doen is nieuw maar ik ben heel tevreden.

Gewoon goed

top

snel, netjes alles top

Pas 1 x gebruikt

Dus geen ervaring.

• Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen)
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.

Te Laat

Boodschappen zouden komen tussen 10-12 uur, maar het werd bijna 14 uur. Het is geen probleem als ik thuis ben, maar ik werd niet eens gebeld dat het later zou worden. In dit geval moest ik een afspraak afzeggen. Heel irritant. Medewerker maakte wel excuses.

veel ergenis

Ik had zaterdag 15 bekeken plus huzarensalade van 600 gram besteld. In de winkel gegarandeerd dan het woensdag er zou zijn. Er waren er maar 6 aangekomen. En de volgende dag ook niet voldoende binnen. De huzarensalade van Kraak zou van dezelfde kwaliteit zijn. Ik kreeg een pot gratis mee om te proeven. Ik vond deze echt minder. Ik ben naar Wezep gegaan om de aanvullende 9 potten te kopen. Al met al veel ergenis met weinig mogelijkheden om het product te krijgen. Zelf het wiel uitgevonden met veel medewerking in Wezep.

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Ja
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.

Tevreden

Lekker makkelijk