Gewenste product (tray 12 Grolsch kanon) was niet beschikbaar in winkel en zou besteld worden door medewerker en vervolgens zou ik gebeld worden. Niet gebeld op afgesproken datum en filiaal telefonisch niet bereikbaar. Dus toen maar online besteld. Onduidelijk in mail waar op te halen in filiaal. Niemand aanwezig bij servicebalie dus medewerker aangesproken die vlakbij stond bij de zelfkassa’s en mij aan de andere kant min of meer negeerde. Bestelling bleek weer geen tray maar 24 losse blikken. Bestelling laten staan en naar AH gegaan daar stond de tray gewoon in het schap….
De app is vrij traag met boodschappen bestellen. Het kiezen van het bezorg moment is wel heel fijn. Ook word je slecht op de hoogte gebracht wanneer de bezorger komt. Je krijgt in de ochtend al een mail dat ze onderweg zijn, dat klopt natuurlijk niet als ze savonds komen. Hier word je niet op de hoogte gebracht als ze er aan komen. Dan moet je zelf de app openen en dan is het soms te zien, maar niet altijd. De plus zegels trok mij wel, maar nu kun je er niks mee als je online de boodschappen besteld alleen in de winkel. En die hebben wij hier niet. Dus dat vind ik wel erg jammer. Hopelijk in de toekomst wel. Ben er nog niet over uit of ik hier altijd mijn boodschappen laat bezorgen.
Jammer dat er bij geen voorraad niet even contact gezocht word of een alternatief aangeboden wordt
onze bezorger is klasse kan niet beter
Voor de zoveelste keer is mijn bestelling niet geleverd ook niet na een bijbestelling.
prima bezorging
5 dagen van te voren besteld en weer geen appeltaart
Mijn boodschappen werden door een zeer vriendelijke bezorger geleverd. Het is ook zeer prettig dat je perfect op de hoogte wordt gehouden, met volgsysteem, wanneer de bezorger voor de deur staat. Complimenten!
Ruim assortiment, bezorging van boodschappen gaat over het algemeen goed. Denken vaak mee voor een alternatief. Vriendelijke bezorgers.
Levering zou plaatsvinden tussen 12.00 uur en 14 00 uur. Om 14.20 uur zelf gebeld. Ik moest om tussen 14.30 uur en 14.45 uur vertrekken naar mijn werk. Waren moeilijkheden geweest en daarom waren ze later. Aangegeven dat ik moest werken. Is geregeld dat de bestelling 14.35 uur is geleverd. Hopelijk volgende keer beter.
Altijd goed verzorgd, mooi op tijd en vriendelijke bezorger.
Netjes afgeleverd..Al,het bestelde naar wens.
Uiteindelijk heb ik mijn bestelling zelf opgehaald bij de PLUS Mulder. Dus gratis bezorging is niet aan de orde.
Heel fijn dat men niet zelf meer hoeft te slepen.
Sommige dingen waren te weinig, andere veel te veel ingepakt, zegels ontbraken allemaal, niet op de kassabon trouwens.
Zie boven
Goede service, producten en vriendelijk en behulpzaam personeel. Super blij mee
Handig, duidelijk , op tijd bezorgd en zeer vriendelijk. 1e 4x gratis bezorging goed geregeld!
Zoals zo vaak bij de plus ging het weer niet goed met de bestelling . Ga je bellen krijg je nog een grote bek ook . Voor mij geen plus meer . Ook al eens aangegeven dat mijn bestelde artikel wel afgerekend en niet geleverd was . Werd er gezegd dat dit niet mogelijk was omdat het langs de kassa is geweest . Wordt je ook nog weggezet als leugenaar . Dank men de manager.
Bijna alles is op dezelfde datum. Met andere woorden, over 2 dagen moet alles op, anders kan ik het weggooien. Daarnaast heb ik 2 pakjes zeeuwsspek gekregen ipv katenspek. En ze zijn nog over datum ook. Is nu 12-11-2024. De datum die ik ontvangen heb is van 1-11-2024. Zeer jammer, kan het meteen weggooien.
Ik had op de site gezien dat er van Hertog ijs de vegan variant werd verkocht en ik weet dat ze vegan spuitbus slagroom hebben. Want in de winkel er zelf 2 gekocht Krijg ik een mail dat ze geen vegan ijs van Hertog hebben. Dus ik baalde daar echt van.waarom staat het wel op de site en niet in de winkel?
Het zou ook fijn zijn als je bij fruit&groente voor 1 persoon kan bestellen. Bv 2 appels 3 bananen en 3 peren. Ipv een kilo.
bestellen gaat makkelijk en afleveren gaat ook goed volgens afspraak