ik vind het heel prettig om zo te winkelen de boodschappen worden thuisbezorgt omdat ik niet ver kan lopen d de chauffer die ze bezorgt is altijd heel vriendelijk
Zeer tevreden opnieuw
Snel en correct geleverd, verse artikelen, vriendelijke bezorger.
Vriendelijke bezorgster en alles was compleet.
Prima, lekker bezorger
Jullie verkopen veel lactosche vrije nnehalve mayonaise dat is jammer. Neemm contact op met Damhert daarr word lact vrije mayonaise gemaakt en nog meer producten
We hebben absoluut NIETS te klagen en op te merken !!
Aardig en behulpzaam en mooi op tijd, Had wel attent geweest wanneer ik een spaarkaart van de actie EK hemdjes erbij had gekregen en verder info daarover, nu heb ik alleen de zegeltjes, geen idee hoe nu verder.
Boodschappen besteld en deze werden mooi op tijd geleverd, ideaal!!
Het gebeurd regelmatig dat het bestelde artikel niet voorradig is, de geleverde groenten zijn meestal nog maar gemiddeld twee dagen te gebruiken terwijl ik voor de gehele week tegelijk bestel. En de bezorgkosten zijn in vergelijking met A.H. veel te hoog, bij A.H. kun je al vanaf € 1.70 je boodschappen laten bezorgen. De bezorgers van de plus zijn trouwens wel heel vriendelijk en correct.
Super handig dat je een tijdslot kunt kiezen en dat alles thuisbezorgd is wordt. Ik wil nu een 2e keer bestellen en een groot deel is hetzelfde als de vorige keer (melk, etc). Er mist een optie om het lijstje van de vorige keer te bewerken. Nu moet je weer opnieuw zoeken naar halfvolle melk uit een enorme lijst.
Mijn Eerste ervaring met online boodschappen doen en thuis laten bezorgen is in 1 woord SUPER.
Bestelde biefstuk slechts 1 dag houdbaar! Niet alle producten voorradig. Daarover word je niet geïnformeerd, maar pas bij de deur mee geconfronteerd. Dus moet je alsnog naar een andere winkel. Actie’s bestellen gaat niet goed. Voor ons eenmalige gebeurtenis geweest.
Service is top , vriendelijk en behulpzaam.
Terug van vakantie en de boodschappen weer keurig op tijd bezorgd! Fijne service en goede alternatieve producten als iets niet op voorraad was. Al 4 jaar trouwe klant, en blijf dat nog wel even
Service met een smile! Goede levering, duidelijke bon en op tijd.
Veel aanbiedingen die ik nodig had en ook fijn dat het thuisbezorgd word.
Niks aan te merken
Als iets niet in voorraad is word er altijd overlegd voor een alternatief artikel. Wil je dat niet is dat ook geen probleem. Ze zijn altijd op tijd.
Prima service, en goede producten
Een dag van tevoren een hele grote bestelling geplaatst voor ruim 60 personen voor meerdere dagen kamp. Verzoek ingediend of het buiten de levertijden afgeleverd kon worden. Ik ben meerdere keren netjes gebeld en op de hoogte gehouden van de bestelling en de levering. Alles werd keurig netjes, op tijd geleverd. Chapeau, dank voor jullie hulp!
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Meestal een goed alternatief voor een product dat niet op voorraad is.
Vriendelijke bezorgers, nooit kapotte of lekkende producten, absoluut beter dan die blauwe concurrent.
Over het algemeen prima tevreden alleen iets beter letten op de houdbaarheidsdatum, soms maar 1 dag houdbaar.