De bezorger bezorgde zelfs tot in huis ondanks de zware boodschappen. Enige wat jammer was, was dat een product niet voorradig was.
Goede service,nette/vriendelijke bezorgsters
bijna alles prima, alleen : pas op tijdens inpakken, transpoort van eieren
Netjes bezorgd, correcte bezorger,helemaal blij!
De bestelling bij PLUS Texel ging erg gemakkelijk. Werd op tijd bezorgd. Alleen waren de appels niet te eten. Droog en beurs
Goede service en vriendelijke bezorgers.
makkelijk alles te bestellen een leuke bezorger bestelling klopt zoals altijd
Altijd vriendelijke benadering door bezorgers en uitstekend verzorgde bestelling.
ondanks duidelijke aanwijzingen over alternatieve producten, zijn producten geleverd waarvan ik uitdrukkelijk zei niet te willen ontvangen.
Heel tevreden! Alles stond keurig klaar. Ideaal voor ons weekendje weg. Hadden we op een makkelijke snelle manier al onze boodschappen in ons huisje. Bestelling was ook keurig compleet.
Veel niet leverbaar en waren veel fouten gemaakt op de bon
We hadden een grote broodbestelling geplaatst, het was superfijn dat dit kon en dat we dit eerder mochten ophalen dan de aangegeven tijd op de site! Bedankt! De broodjes waren heerlijk!
Vaak zijn de artikelen niet voorradig en krijg ik andere dingen dan wat ik besteld heb, ondanks dat het aangevinkt staat dat ik niks anders wil en ondanks dat ik het nog bij de opmerkingen zet!! Ook de houdbaarheidsdatum valt vaak tegen!! Zelfs dingen wat op dezelfde dag nog gebruikt moeten worden!!
Ik stop met bestellen. Er zijn altijd producten niet op voorraad, dus moet ik erna toch nog naar de winkel. Ook weer een bak aardbeien gekregen die zacht en vol met vieze plekken zitten, vorige bestelling al snack paprika’s gekregen met schimmel
Prima service!
Ze waren op tijd,als er een product niet is krijg je een ander,goede producten,goed behulpzaam personeel.
Ik had ruim van te voren mijn bestelling geplaatste en wordt ik vervolgens een paar uur voor het geplande ophaalmoment gebeld dat 2 producten er niet zijn. Echt waardeloos!!
Superfijne boodschappenbezorg service bij Plus Juch in Bedum. Als er iets niet is,bellen ze altijd eventjes en bieden in bijna alle gevallen een tegoedbon of alternatief aan. Bij ontbrekende boodschappen (wat eigenlijk niet of nauwelijks gebeurt) brengen ze het keurig na. Top service! Voor Plus Nederland nog wel een puntje om aan te werken,het digitaal in kunnen leveren van je pluspunten. Sparen kan digitaal,inleveren niet. Dat is jammer.
Ik heb hele goede ervaringen
Prettige app, al lukt het me niet om het bezorgmoment te kiezen voordat ik mijn boodschappen heb gekozen. Hierdoor moet is soms aanpassen ivm een latere levering dan gepland. Regelmatig zijn producten niet op voorraad, wat een nadeel is. Dit lossen ze echter wel grotendeels op door voor levering te bellen en te overleggen over alternatieven. Dit gaat dan vaak wel juist om de producten in de aanbieding, waarvoor je die mist. Levering altijd binnen het afgesproken tijdvak en bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam
Niet bezorgd duurt nog een week
Vanuit Griekenland besteld en zaterdag rond 10 uur alles al in huis. Frederique kwam boodschappen brengen. Alles vers en lange houdbaarheidsdatum. Prima! Doen we x weer.
Elke week (alleen als we op zaterdag bestellen) hetzelfde; veel alternatieve producten (lees iets heel anders dan besteld) of niet geleverd. Mijn man is een uur later in de winkel gaan kijken en heeft alles gewoon kunnen kopen waar we een alternatief product voor kregen.
Wat ik ontzettend fijn vind is het belletje als een product er niet is, en samen zoeken naar een alternatief
De laatste vier maanden op rij ging het mis, twee keer bleven de boodschappen in de mand vast plakken, de keer daarna blikken ingedeukt geleverd Suikerklontjes gebroken, de laatste keer verkeerde verpakking gehad chauffeur was getuige stond anders op de lijst maar krijg dus anders geleverd . Voor mij reden genoeg om geen bestellingen meer bij jullie te doen. Na drie jaar komt er helaas één einde aan.