Netjes bezorgd tot in huis

De bezorger bezorgde zelfs tot in huis ondanks de zware boodschappen. Enige wat jammer was, was dat een product niet voorradig was.

Goede service,nette/vriendelijke bezorgsters

bijna alles o.k.

bijna alles prima, alleen : pas op tijdens inpakken, transpoort van eieren

Goede service!!

Netjes bezorgd, correcte bezorger,helemaal blij!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

bestellen erg makkelijk, niet alle producten OK

De bestelling bij PLUS Texel ging erg gemakkelijk. Werd op tijd bezorgd. Alleen waren de appels niet te eten. Droog en beurs

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service en vriendelijke bezorgers.

goede bezorging

makkelijk alles te bestellen een leuke bezorger bestelling klopt zoals altijd

geweldig

Altijd vriendelijke benadering door bezorgers en uitstekend verzorgde bestelling.

Niet aan te raden

ondanks duidelijke aanwijzingen over alternatieve producten, zijn producten geleverd waarvan ik uitdrukkelijk zei niet te willen ontvangen.

Uitstekend!

Heel tevreden! Alles stond keurig klaar. Ideaal voor ons weekendje weg. Hadden we op een makkelijke snelle manier al onze boodschappen in ons huisje. Bestelling was ook keurig compleet.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Miste dingen en bon klopte niet

Veel niet leverbaar en waren veel fouten gemaakt op de bon

Goed!

We hadden een grote broodbestelling geplaatst, het was superfijn dat dit kon en dat we dit eerder mochten ophalen dan de aangegeven tijd op de site! Bedankt! De broodjes waren heerlijk!

Teleurgesteld

Vaak zijn de artikelen niet voorradig en krijg ik andere dingen dan wat ik besteld heb, ondanks dat het aangevinkt staat dat ik niks anders wil en ondanks dat ik het nog bij de opmerkingen zet!! Ook de houdbaarheidsdatum valt vaak tegen!! Zelfs dingen wat op dezelfde dag nog gebruikt moeten worden!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Altijd producten niet op voorraad

Ik stop met bestellen. Er zijn altijd producten niet op voorraad, dus moet ik erna toch nog naar de winkel. Ook weer een bak aardbeien gekregen die zacht en vol met vieze plekken zitten, vorige bestelling al snack paprika’s gekregen met schimmel

Prima service!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede service,op tijd,goede producten,en goed personeel

Ze waren op tijd,als er een product niet is krijg je een ander,goede producten,goed behulpzaam personeel.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Het tijdig bestellen wil niet zeggen dat alles er ook is!!

Ik had ruim van te voren mijn bestelling geplaatste en wordt ik vervolgens een paar uur voor het geplande ophaalmoment gebeld dat 2 producten er niet zijn. Echt waardeloos!!

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Superfijne boodschappenbezorg service bij Plus Juch in Bedum. Als er iets niet is,bellen ze altijd eventjes en bieden in bijna alle gevallen een tegoedbon of alternatief aan. Bij ontbrekende boodschappen (wat eigenlijk niet of nauwelijks gebeurt) brengen ze het keurig na. Top service! Voor Plus Nederland nog wel een puntje om aan te werken,het digitaal in kunnen leveren van je pluspunten. Sparen kan digitaal,inleveren niet. Dat is jammer.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Ik heb hele goede ervaringen

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Goede manier om mijn weekboodschappen in huis te krijgen

Prettige app, al lukt het me niet om het bezorgmoment te kiezen voordat ik mijn boodschappen heb gekozen. Hierdoor moet is soms aanpassen ivm een latere levering dan gepland. Regelmatig zijn producten niet op voorraad, wat een nadeel is. Dit lossen ze echter wel grotendeels op door voor levering te bellen en te overleggen over alternatieven. Dit gaat dan vaak wel juist om de producten in de aanbieding, waarvoor je die mist. Levering altijd binnen het afgesproken tijdvak en bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam

Niet bezorgd

Niet bezorgd duurt nog een week

• Is dit je eerste online bestelling bij PLUS? Nee
  • Hoe waardeer je het online assortiment? (het keuzeaanbod van artikelen) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de lage prijzen van de artikelen? N.v.t.
  • Hoe waardeer je de kwaliteit van de geleverde producten? (houdbaarheidsdatum, onbeschadigd) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de service rondom de levering? (op tijd, klantvriendelijkheid) N.v.t.
  • Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app? N.v.t.

Geweldig!

Vanuit Griekenland besteld en zaterdag rond 10 uur alles al in huis. Frederique kwam boodschappen brengen. Alles vers en lange houdbaarheidsdatum. Prima! Doen we x weer.

• Hoe waardeer je de gebruiksvriendelijkheid van plus.nl of de PLUS app?

Heel vreemd alternatieve producten terwijl ze in de winkel liggen

Elke week (alleen als we op zaterdag bestellen) hetzelfde; veel alternatieve producten (lees iets heel anders dan besteld) of niet geleverd. Mijn man is een uur later in de winkel gaan kijken en heeft alles gewoon kunnen kopen waar we een alternatief product voor kregen.

Keurige leveringen

Wat ik ontzettend fijn vind is het belletje als een product er niet is, en samen zoeken naar een alternatief

Zeer slecht

De laatste vier maanden op rij ging het mis, twee keer bleven de boodschappen in de mand vast plakken, de keer daarna blikken ingedeukt geleverd Suikerklontjes gebroken, de laatste keer verkeerde verpakking gehad chauffeur was getuige stond anders op de lijst maar krijg dus anders geleverd . Voor mij reden genoeg om geen bestellingen meer bij jullie te doen. Na drie jaar komt er helaas één einde aan.

Archimedeslaan 21

3584 BA Utrecht