Over het algemeen prima om bij jullie te bestellen. Wel wat aandachtspunten - Graag opletten bij groente en fruit of ze over rijp zijn. Bv hele bak kiwi zo zacht dat je ze allemaal weg kan gooien - Kapotte eieren - Een rotte appel in een zak zodat de andere ook binnen korte tijd minder lekker worden - Buitenste bladeren van een prei of krop sla niet nat of bruin zijn - Graag met inpakken erop letten geen zware artikelen op zachte artikelen worden gelegd. Bv kaas bovenop brood, appels bovenop een chipszak - Niet leverbare artikelen laten aangeven door degene die komt bezorgen als de bestelling wordt geleverd. - Als wordt aangegeven dat er geen alternatieve artikelen moeten worden geleverd, dan ook niet leveren! - Als er wel alternatieve artikelen zijn meegeleverd dan ook aangeven bij levering van de bestelling
Alles was weer prima alleen de houdbaarheids datum van de witte bolletjes was 31-05oh nee is de verkoopdatum terwijl ik zocht naar houdbaaer tot. dus mijn fout
Normaal tevreden. Nu 4 vervangers, een product over datum, en een blikje bier uit een tray van 6, dus 5 geleverd. Deze keer echt tevreden.
Alles weer netjes in huis. Goede vervangers geleverd.
Prima boodschappenservice van PLUS. Nu ik momenteel even niet mobiel ben maak ik graag gebruik van de bezorgservice.
Ook geweldig dat je de bezorging kunt volgen! Beste supermarkt van Nederland, absoluut.
1. de bezorgmomenten zijn van 2 naar 1 gegaan 2. er wordt geen rekening meegehouden dat wij een bedrijf zijn en elke week bestellen 3. medewerkers zeggen gewoon nee op elke vraag
Dat het er al niet is, terwijl ik het wel kan bestellen vind ik al vervelend, maar als ik dan ook zonder overleg of melding ervan ook nog een alternatief product krijg, wat ik niet wens dan vind ik dat helemaal vervelend.
Wij willen onze boodschappen graag bestellen bij lokale ondernemers. Wij als school bestellen vaak grote hoeveelheden. Helaas is het nu de tweede keer dat er in de ochtend wordt gebeld dat de bestelling niet in orde is of helemaal niet geleverd kan worden. Dit kan natuurljk niet. Dus helaas bestellen wij niet meer bij PLUS Halsteren. Marieke de kok
Netjes, alles goed geregeld. Bezorgtijden via tracking word naar mate de tijd dichterbij komt steeds preciezer. Tot uit eindelijk tussen nu en 5 minuten.
Snelle service. Alleen was er niet alles bij. En waren de asperges niet allemaal goed meer. Leken wel bevroren geweest. Helaas
Bepaalde verse artikelen te korte datum o.a. geschilde kriel aardappeltjes datum 02-06 slagroom vanille vla liters pak 04-06 maaltijd spinazie ala Cream 03-06 en zo was er nog wel wat meer .Deze artikelen zijn op 30-05 ‘s middags om plm. 16.00 uur geleerd . Had Appelsientje met vruchtvlees besteld en er is zonder vruchtvlees geleverd .Diepvries artikelen waren vergeten door bezorger moesten we achteraan bellen en werd toen een uur later wel na bezorgd. Wij zijn matig tevreden zullen nog wel een keer weer gaan bestellen maar als het dan niet beter is gaan we stoppen met bestellen . Met vr. Gr. Familie Jansema klinkerstraat 81 a Oostwold Telefoon 0651820673
Ongeveer de helft van de producten ontvangen. Met als excuus dat het niet meer voorradig was. Bovendien had ik de indruk dat als ik koffiecups bestel in de actie: 1+1 gratis, dat ik dan ook die gratis koffie cups geleverd krijg. 2x 2 doosjes van 10 stuks besteld. In de veronderstelling met deze actie, dat ik dan ook 2x 4 doosjes a 10 stuks ontvang. (Die andere 10 doosjes van mijn bestelling waren dus niet meer voorhanden. De bezorger was een nette vriendelijke jongeman.
Ik laat de boodschappen bezorgen omdat ik zelf niet instaat ben om het te gaan halen. Ik vind het jammer dat oude mensen (ik ben 88 jaar Daar 6 Euro voor moet betalen. en dat is voor iemand met A.O,W in deze tijd veel geld, Ik begrijp je moet betalen voor de service. Maar stel voor dat iemand die al zolang klant is toch een beetje geholpen moet worden. Vriendelijke Groet. H. Smallegange
En erg fijn dat er Live Tracking is
Plus levert snel en goed
Altijd Manage / Boodschappen perfect geleverd en op tijd. Vriendelijk en behulpzaam. Helaas stopt het bezorgen , per 1 Juni '24 Alles wordt te duur en de eisen die gemeente Rotterdam stelt zijn zo absurd en de andere kosten, rijzen de pan uit. . zoals Elektrisch bezorgen...wollen sokken types, bepalen het !!!!!!!! Er is niet meer normaal te werken. Is MIJN visie
Prima online snel en makkelijk, zelf ophalen
vind het fijn en super bezorging
Vriendelijk maar ik had 16 flessen ingeleverd en er zijn er maar 6 verrekend
Altijd goed geholpen
Goede en nette levering vd boodschappen