ik ben heel tevreden over de bestellingen en bezorgen van mijn boodschappen. De bezorger is vriendelijk en behulpzaam.
Keurige en vriendelijke bezorging. Boodschappen keurig in de keuken op het aanrecht gezet. Lege flessen meegenomen. Altijd alles prima in orde. Een 10 !!!!!!!
Er ging iets fout . Zeer correct opgelost!!!
Ik vind persoonlijk dat de tijd van bestellen anders kan. bv. ik bestel voor vrijdag dan kan ik maar tot donderdagochtend 08.00u eventueel veranderen en nog wat bestellen, terwijl bij anderen de tijd tot 12.00u is. Dat mag van mij veranderen. Kan misschien voor Plus gunstig uitpakken.
Ik bestel bijna wekelijks bij Plus. De inpakker belt soms wanneer iets niet duidelijk is of als een produkt niet beschikbaar is. Ik heb ook een vaste bezorger. Dat is fijn. Alleen klopt de RoutiGo van Plus nooit.
Je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent de levering van de boodschappen. Je kunt middels live tracking precies zien wanneer je boodschappen geleverd worden. Voor herhaling vatbaar.
Wij bestellen wekelijks online boodschappen bij Plus. Het is prettig dat de bezorger lokaal is, waardoor hij de weg weet. Het ook heel fijn dat ze even bellen als er veel spullen niet op voorraad zijn om te overleggen of er een vervangend product moet komen. De kwaliteit van fruit valt de laatste tijd tegen. Daarvoor zou ik geneigd zijn zaterdag naar de markt te gaan als dit voortduurt.
Ben weer begonnen met bezorging na een behoorlijke pauze ivm problemen aan de site. Ben benieuwd wat het gaat worden!
Frank is een hele fijne bezorger
Jammer dat ik na 2 dagen de nectarine's weg kon gooien ivm schimmel
Goed op de hoogte gehouden over wanneer de bezorger aam de deur komt. Prima afhandeling van de bezorger
Nu al 3 keer slechte sinaasappels. Een keer een hele zak rotte mandarijnen. En de kant en klaar maaltijden niet geleverd . Ookgeen alternatief. Nu moeten we alsnog boodschappen doen.
Opzich wel tevreden ook met alternatief. Ik krijg geen meldingen binnen waar ik kan zien hoe laat de bezorger bij mij is dat zou ik wel graag willen. Voor de rest prima! Groet
I was charged for 3 crates but they used 2 crates. I returned these plus 2 other crates and driver refunded 4 crates but I should have been refunded 5 crates. Every time I order from plus there's an issue. I like the store, prices and quality of products but the end delivery has issues which I do not like.
Bedrag van originele bestelling en factuur bedrag komen niet overeen. Op de factuur staan bezorg kosten terwijl deze gratis zijn (ivm nieuwe klant en ivm bezorging bij Ronald mc Donald huis in Utrecht)
Fijn dat mijn bestelde boodschappen zo netjes worden bezorgd.
vriendelijk bezorgrer. brengt boodschappen op juiste plek
Positief
Klantvriendelijk en op tijd met je bestelling, En als er een product er niet is dan vertellen ze je dat ook en ze vragen ook of je misschien toch nog iets anders had gewild van het product wat niet geleverd is. Dit waardeer ik enorm.
Fijne supermarkt met een erg goede bezorgservice!
Ik bestel bijna elke 14 dagen en iedere keer schrijf ik erbij let op de houdbaarheid datum en telkens krijg ik verse producten die nog maar 1 of 2 dagen goed zijn
Het Plus filiaal in deze wijk is een tijd geleden gestopt met bezorgen, een ander filiaal heeft t overgenomen. t Ligt er natuurlijk aan hoeveel bestellingen er plaatsvonden, en hoeveel beschikbare "sterke ruggen" er beschikbaar zijn. Want t is zwaar werk ! Er zijn ook andere winkelketens die kiezen voor niet bezorgen. t Is een heel gedoe denk ik. En ook natuurlijk de flinke kosten voor koel schappen in de bussen. Maar dit werkt goed.
Thuis bezorgen is fijn maar jammer dat er altijd wel 1 of meerdere boodschappen missen, moet je alsnog naar de winkel.
Fijne service, prettige bezorgers. Ook de alternatieve product service is heel fijn, zo zit je vrijwel nooit zonder.